Szerzői jogok

Mire használhatod és mire nem akadémiánk szellemi termékeit?
A tananyaghoz, tesztekhez, segédanyagokhoz való hozzáférés kizárólag neked szól!
A rendelkezésedre bocsátott tananyagokat csak saját tanulásodhoz használhatod fel! Minden egyéb felhasználási célra ÍRÁSBAN kell engedélyt kérned az Artemisz Asztrológia Akadémiától.
Teljes oktatási anyagunk (videóink, segédanyagaink, tesztjeink) valamint a tanmenet rendszere és az oktatás módszertana is egyéni, eredeti jellegük alapján szellemi alkotásnak minősülnek, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény védelme alatt állnak.
Azok bármilyen módon, a Felnőttképző előzetes írásbeli engedélye nélküli vagy engedélytől eltérő, jogellenes felhasználása (másolása, kivonatolása) szerzői jogsértésnek minősül.
Tehát írásbeli engedély nélkül az oktató videókról, kiadott segédanyagokról, tanulókártyákról, tesztekről, modulzárókról, weboldalainkon szereplő tartalmakról sem részben, sem egészben semmilyen módon nem készíthetsz másolatot (képernyőkép, fotó, videó), a tananyagból készült kivonatot is csak a saját tanulásodhoz használhatod fel.
Szellemi alkotásokkal kapcsolatos jogaink megsértése esetén jogi lépéseket kezdeményezünk, melynek minden költsége a jogsértésért felelős személyt terheli, s a visszaélést elkövető Hallgatót a képzésből azonnali hatállyal kizárjuk. (Visszaélésnek számít például az, ha az Akadémia szellemi termékét bármilyen formában a saját szellemi termékedként tünteted fel, és az is, ha ilyen módon szeretnél belőle hasznot húzni.)
Gazdasági haszonszerzés céljából semmilyen esetben nem járulunk hozzá szellemi termékeink használatához!
Ha visszaélést tapasztalsz, kérünk, jelezd felénk!

Hogyan használd akadémiánk szellemi termékeit?

Saját tanulásodra szabadon felhasználhatod az anyagainkat, engedd szabadjára a kreativitásodat a Téged segítő módon! Jegyzeteket, kivonatokat, grafikákat, és bármi egyebet nyugodtan készíthetsz magadnak.
Amennyiben ismeretterjesztő jelleggel (tehát  nem gazdasági haszonszerzés céljából) másoknak is szeretnél az Akadémián szerzett tudásból részleteket megmutatni, azt a következő módokon teheted:
Először kérj írásbeli engedélyt az Akadémiától. A kérvényedhez minden esetben csatold a felhasználni kívánt tartalmat és a felhasználás végleges módját. Kérvényed pozitív elbírálásáig ne tedd közzé az általad készített anyagot sehol, ellenkező esetben szerzői jogot sértesz, ami jogi következményekkel is jár.
A tananyag-videókból készített képernyőfelvételeket teljességükben jelenítsd meg, ha az abban bemutatott tartalmat prezentálni szeretnéd.
Artemisz Asztrológia Akadémia kivonat készítés tananyagból
Példa a tananyagról készített képernyő-felvétel prezentációjára.
Ha bármilyen módon kivonatot szeretnél készítenél a tananyagból vagy a kapcsolódó segédanyagainkból, minden esetben tüntesd fel, hogy pontosan kitől és honnan származik a szellemi termék, amit idézni szeretnél. Tüntesd fel:
a szerzőt (az Artemisz Asztrológia Akadémia),
a munka címét (a képzés megfelelő modulja, és/vagy a felhasznált segédanyag címe),
és a weboldal URL-jét is, ahol hozzáfértél a szellemi termékhez. (Elég így: www.asztrologiaoktatas.hu - nem kell a teljes URL).
Példa: “Kivonat az Artemisz Asztrológia Akadémia “Pszicho-asztrológiai tanácsadó” képzés 1. moduljának tananyagából. www.asztrologiaoktatas.hu”.
Példa kivonat készítésére és prezentációjára.
Ha bármilyen kérdésed van a leírtakkal kapcsolatban, telefonon is elérhetsz minket: 0652/786-892 .
Minden hétköznap 12:00 és 15:30 között állunk rendeklezésedre!