fbpx

Etikai irányelveink

Asztrológia iskolánkban a következő etikai elvek mentén haladunk 2009 óta
Etikai irányelveink Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Hiszünk abban, hogy az asztrológia a holisztikus világképen alapuló analógiás tudomány, melyet pszichológiai tudással kiegészítve hasznosítunk önmagunk és embertársaink javára.

Elkötelezetten dolgozunk az asztrológia szakmaiságának elfogadtatásán, jó hírnevét lelkiismeretes, korrekt munkával erősítjük, felelősségtudatunk birtokában alkalmazzuk.

Szakmai tudásunkat, kompetenciáinkat oktatóként is folyamatosan tovább gyarapítjuk, fejlesztjük.

Mint minden segítő szakmában, itt is érvényesnek tartjuk, hogy személyiségünk egyben a munkaeszközünk, ezért saját önismereti munkánkat töretlenül folytatjuk.

Célunk a asztrológia minőségi oktatása korrekt keretek között, mely minden moduljában a tanácsadói munka előfeltételeként szükséges ÖNISMERETET fejleszti.

Asztrológia Iskolánk működésében a mindenkor hatályos felnőttképzési törvényi szabályozást önmagunkra nézve kötelezőnek fogadjuk el.

Oktatásunk során Hallgatóinkkal partneri viszony kialakítására törekszünk, rugalmas, akár egyénre szabott oktatási keretben.

Etikai irányelveink Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Államilag nyilvántartott asztrológia oktatás Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Egyedi sorszámozott Tanúsítványt és Oklevelet csak azon Hallgatóink kapnak, akik korrekt szakmai tudásról adnak számot szóbeli és írásbeli vizsgáinkon.

Kiemelten fontos számunkra, hogy Hallgatóink visszajelzései alapján asztrológia oktatásunkat folyamatosan tovább fejlesztjük.

Oktatásunk során és publikációinkban tiszteletben tartjuk a hatályos emberi törvényeket és a kozmikus etikát.

Tudásunkat csak akkor használjuk, ha azzal semmilyen módon sem ártunk másoknak.

Asztrológiai tanácsadásunk minden esetben személyes és egyénre szabott, melyet megelőz a születési idő korrekciójának elvégzése.

Hisszük, hogy az egyén sorsában a szabad akaratnak jelentős szerepe van, ezért tartózkodunk a jóslástól, a determináló és fatalista kijelentésektől.

Tanácsainkkal a hozzánk forduló személy fejlődését segítjük elő. Partnernek tekintjük, felnőttként kezeljük, aki tudja, hogy saját életéért, döntéseiért felelős!

Etikai irányelveink Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Kérj tájékoztatót asztrológia képzésünkről!

  • Amennyiben nem kapnál válaszlevelet tőlünk, akkor valami hiba csúszott a rendszerbe, kérünk, keress minket újra! (info@mindenamiasztrologia.hu)
  • Ha további kérdéseid vannak, arra kérünk, hogy keress bennünket elérhetőségeinken bizalommal!
  • Ha úgy döntesz, hogy Hallgatónk leszel, elküldjük a beiratkozáshoz szükséges dokumentumokat és információkat.
  • Megadott adataidat természetesen biztonságosan kezeljük.
itt megtalálsz minket:

Mail: info@mindenamiasztrologia.hu

Irodai telefon: 0652/ 786 – 892

Skype: artemiszmuhely

Postacím:

4029 Debrecen, Baross u. 8.