etikai irányelveink

Asztrológia iskolánkban a következő etikai elvek mentén haladunk 2009 óta:

Asztrológia iskolánkban a következő etikai elvek mentén haladunk 2009 óta:

Hiszünk abban, hogy az asztrológia a holisztikus világképen alapuló analógiás tudomány, melyet pszichológiai tudással kiegészítve hasznosítunk önmagunk és embertársaink javára.
Elkötelezetten dolgozunk az asztrológia szakmaiságának elfogadtatásán, jó hírnevét lelkiismeretes, korrekt munkával erősítjük, felelősségtudatunk birtokában alkalmazzuk.
Szakmai tudásunkat, kompetenciáinkat oktatóként is folyamatosan tovább gyarapítjuk, fejlesztjük.
Mint minden segítő szakmában, itt is érvényesnek tartjuk, hogy személyiségünk egyben a munkaeszközünk, ezért saját önismereti munkánkat töretlenül folytatjuk.
Célunk a asztrológia minőségi oktatása korrekt keretek között, mely minden moduljában a tanácsadói munka előfeltételeként szükséges önismeretet fejleszti.
Asztrológia Iskolánk működésében a mindenkor hatályos felnőttképzési törvényi szabályozást önmagunkra nézve kötelezőnek fogadjuk el.
Oktatásunk során Hallgatóinkkal partneri viszony kialakítására törekszünk, rugalmas, akár egyénre szabott oktatási keretben.
Egyedi sorszámozott Tanúsítványt és Oklevelet csak azon Hallgatóink kapnak, akik korrekt szakmai tudásról adnak számot szóbeli és írásbeli vizsgáinkon.
Kiemelten fontos számunkra, hogy Hallgatóink visszajelzései alapján asztrológia oktatásunkat folyamatosan tovább fejlesztjük.
Oktatásunk során és publikációinkban tiszteletben tartjuk a hatályos emberi törvényeket és a kozmikus etikát.
Tudásunkat csak akkor használjuk, ha azzal semmilyen módon sem ártunk másoknak.
Asztrológiai tanácsadásunk minden esetben személyes és egyénre szabott, melyet megelőz a születési idő korrekciójának elvégzése.

Hisszük, hogy az egyén sorsában a szabad akaratnak jelentős szerepe van, ezért tartózkodunk a jóslástól, a determináló és fatalista kijelentésektől.

Tanácsainkkal a hozzánk forduló személy fejlődését segítjük elő. Partnernek tekintjük, felnőttként kezeljük, aki tudja, hogy saját életéért, döntéseiért felelős!

TISZTÁZZUK A FELMERÜLŐ KÉRDÉSEKET

KÉRJ RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÁST ASZTROLÓGIA KÉPZÉSÜNKRŐL!