fbpx

oktatóink az artemisz asztrológia iskolában

Ismerkedj meg oktatóinkkal!
Oktatóink Oláhné Mednyánszki Krisztina Artemisz Asztrológia Iskola

Vezető oktatónk:

Oláhné Mednyánszki Krisztina

A 2003 óta működő Artemisz Önismereti Műhely megálmodója – megalapítója, az intézményen belül működő pszichológiai szemléletű Artemisz Asztrológia Iskola szakmai programjának kidolgozója, felelős vezetője és oktatója vagyok, mely Debrecenben található.

1990 óta segítő munkakörben dolgozom. Egészségügyi alapdiplomámat kiegészítve jelenleg család- párterapeuta és pszichodráma vezető vagyok, valamint asztrológus oklevéllel rendelkezem.

 • Munkám egyben a hobbim is, szerencsésnek tartom magam, hogy azzal foglalkozhatom nap, mint nap, amit szenvedélyesen szeretek.
 • Fiatal koromtól kezdve vonzott minden rejtett, a belső világot feltérképező tudás. Azt tapasztaltam, hogy ugyanazt keresi, kutatja a lélektan és a spirituális látásmód is.
 • 1994-ben elkészítették személyes radixomat, s az elemzés hatására elkezdtem egyre jobban elmélyülni a csillagbölcsesség csodálatos világába. 2002-ben a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán szereztem meg az asztrológusi oklevelemet Kaló Jenő támogatása mellett.
 • Asztrológiai tanulmányaim mellett párhuzamosan megszereztem a “pszichodráma vezető” címet is. Fejlődésemre és kibontakozásomra Dr. Daubner Béla hatott leginkább, sok más tanító mellett. Dr. Balogh Klára és Dr. Szűkné Streit Mariann melegszívű támogatásával tanultam a család- és párterápia elméletét és módszertanát.
 • Munkám mellett – mint sokan mások, én is járom az önismereti utat, tanulok, fejlesztem magam. Tehetem ezt egy támogató családi közegben, akik nélkül ma nem lennék az, aki lettem. Műszaki területen dolgozó férjemmel három (ma már felnőtt) gyermekünk van, így szakmai tudásom mellett elég sok személyes tapasztalattal is rendelkezem tanácsadói, segítői munkámhoz.
Oktatóink Benedek Emília Artemisz Asztrológia Iskola

Benedek Emília

Elkötelezett csodálója vagyok az asztrológiának! Hatékony és alkalmazható diagnosztikus eszköznek tartom személyiségünk feltérképezésében. 

A gyakorlatban tapasztalom, hogy az asztrológia ősi tudása hogyan kapcsolható össze a legmodernebb, alternatív pszichológiai irányzatok tudástárával.

Jó érzés azzal a tudattal élni, hogy részese vagyok egy olyan folyamatnak, ami talán csak évek, évtizedek múltán hozza meg eredményét, hatását, mikor az asztrológiát alap tananyagként oktatják majd az iskolákban…

 • 2011 óta felnőttképzési szakemberként és oktatóként veszek részt az Artemisz Asztrológia Iskola képzési folyamatában.
 • Jó pár évvel ezelőtt még azt mondtam volna: Útkereső vagyok önismereti utamon. Jelenleg azt mondom: Úton járó vagyok.
 • Örülök, hogy most (is) élhetek, e nagy horderejű változásokat hozó időkben, e szellemileg jelentős korban. Örök optimistaként hiszek és remélek. Bízom a világegyetem, és benne az emberi faj fejlődésében, szellemi felemelkedésében. Arra törekszem, hogy mindenhol és mindenkor ÖNMAGAM legyek.
 • Ezoterikus érdeklődésem több mint 30 évre nyúlik vissza. Természetgyógyászat, reflexológia, fitoterápia, vízgyógyászat, homeopátia, Bach-virágterápia, Reiki, Tarot, numerológia, asztrológia, női szerepfejlesztő tréning, asszertív érzelmi kommunikáció, alternatív pszichológia, pszichodráma asszisztensi végzettség megszerzése egy-egy szakaszai múltamnak.
 • Az “ezo-spiro-pszicho biznisz” hazánkban sokszínű. Sok képzést, tanfolyamot, oktatást, hétvégi megvilágosodás kurzust ajánlanak nem megfelelő felkészültségű “szakemberek”, ami legfeljebb ahhoz jó, hogy pénztárcánkat megcsapolja. Felnőttképzési szakemberként látom a törvényileg kontrollálhatatlan folyamatokat, káros következményeket. E gondolatokból született az Ezoterikus felnőttképzés című írásom, melyet a www.mindenamionismeret.hu oldalon találsz.
Oktatóink Kiss Ildikó Artemisz Asztrológia Iskola

Kiss Ildikó

Már közel 3 éve vagyok az Artemisz Asztrológia Iskola csapatának tagja, amit akár önismereti munkám eredményességének is elkönyvelhetek! Szerencsésnek tartom magam és büszke vagyok arra, hogy saját asztrológiai tudásomat jómagam is ebben az iskolában szereztem meg.

Semmihez sem fogható élmény tapasztalni nemcsak saját bőrömön, hanem a hallgatóink életében is végbemenő pozitív változásokat, ami a pszichológiai szemléletű asztrológia tanulás 100%-os hatékonyságát igazolja!

 • Nagy megtiszteltetés számomra, hogy most Krisztinával és Emivel együtt adhatom tovább az asztrológiai ismereteimet azok számára, akiket szintén rabul ejt ez az ősi tudás!
 • Vízöntő szülöttként már egészen kis koromtól kezdve érdekelt minden, ami a csillagokkal és a bolygókkal kapcsolatos, így nem meglepő módon az asztrológia is elég hamar “megjelent” az életemben. Jól emlékszem a kis “horoszkópos” gyűjteményemre, amit mindenféle újságból és kiadványokból vágtam ki.
 • Felnőtt koromban sem múlt el szenvedélyem, s hosszú éveken keresztül autodidakta módon próbáltam komolyabb asztrológia tudásra szert tenni. Egy idő után azonban már nem ment…  Azt éreztem, hogy nem állnak össze a “puzzle” darabjai…
 • Mint sokakat, engem is egy személyes krízisem vitt rá arra, hogy komolyabb önismereti lépéseket tegyek, s az “élet úgy hozta”, hogy az eszköz ehhez pont az asztrológia lett!
 • 2016 nyarán találkoztam Krisztinával, aki arra bátorított, hogy fejlesszem tudásomat az Artemisz Iskolában. Igent mondtam, s azt gondolom, hogy ez életem egyik legjobb döntése volt.
 • Azóta rengeteget változott az életem. Munkám egyik legnagyobb eredményének pedig azt tartom, hogy részese lehetek a “körnek”, már én is közvetíthetem azt a tudást és szeretetet, amit én kaptam tanáraimtól.
 • Ha Te is egy hatékony eszközt keresel, szívből ajánlom az asztrológia tanulását! Óriási segítség az önismeret fejlesztéséhez, látóköröd bővítéséhez, s új távlatokat nyit meg számodra! Kiváló eszköz lehet a hétköznapok világában, segít nyitottabbá és elfogadóbbá válni saját magad és mások felé is!

Várunk szeretettel, ha úgy döntesz, hogy az Artemisz Asztrológia Iskola Hallgatója leszel!