fbpx

MINŐSÉGI GARANCIA: Képzési programunkat folyamatosan fejlesztjük a változó kor elvárásai alapján. Hallgatóink igényeihez rugalmasan alkalmazkodunk.

Felnőttképző nyilvántartási számunk: B/2020/003184

Szolár elemzés workshop Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

“Szolár – aktuális életév – elemzés pszichológiai elvei és menetrendje” workshop

(HALADÓ SZINT)

Amikor a tanuló fázisból elkezdtem az asztrológiai gyakorlat felé haladni, még nehézséget okozott az elméletben megtanultak alkalmazása.

Artemisz Asztrológia Iskola Oláhné Mednyánszki Krisztina

Amivel leggyakrabban találkoztam az alapelemzés mellett, hogy a kliensek (joggal) az aktuális életévükre kíváncsiak. Így rövid idő alatt napi rutinná vált az életemben, hogy szolár segédhoroszkópokat elemeztem.

Így ma már rendelkezem azzal a tudással és gyakorlattal, mely a szolárelemzéshez szükséges. Ezt a tudást szerteném megosztani veled, hogy minél többen legyünk, akik hatékony támogatást tudunk nyújtani az asztrológia csodálatos eszközével másoknak!

2003-óta tartó aktív asztrológusi tanácsadói praxisom során volt időm és lehetőségem a tudásomat fejleszteni. Asztrológiai iskolánkan való tanítás során kimunkáltam azt a módszertant, hogyan tudom a legkönnyebben átadni ezt a tapasztalatot Számodra!

Adj egy szabadnapot magadnak a hétköznapok sodrásában, hogy azzal foglalkozz, ami igazán érdekel!

Az egynapos workshop keretében részletesen megismerkedünk a szolár , azaz aktuális életév elemzés legfontosabb lépéseivel, kiegészítő eszközeivel. A gyakorlatban lépésről lépésre bemutatom hogyan alkalmazd és használd ezeket a hatékony életvezetéshez önmagad, vagy tanácsadóként mások számára.

A létszám limitált (min. 5 fő, max. 20 fő), mely lehetővé teszi, hogy megfelelő figyelmet és kérdéseidre korrekt választ kapj!

Résztvevők visszajelzéseiből…

Szeretném a tudásom egyre jobban elmélyíteni az életév elemzése tekintetében, mely sokat segíthet a saját szolár képletem megértésében, illetve, konkrét példán keresztül megtapasztalni, hogy milyen rendszer mentén érdemes elemezni a szolár képletet. Nagyon tetszett az egész, ahogy Krisztina részletesen, aprólékosan elmagyarázta először az elméleti részét, majd e szerint haladva a gyakorlati részére, így áttekinthetőbbé és érthetőbbé vált számomra a szolár elemzése.

Ilona

Szerettem volna a szolár technikát egy gyakorlati példán keresztül átlátni. A szellemi iskolák sokszor az elméletre helyezik a hangsúlyt, a gyakorlati példákra, műhelymunkára ritkán jut elegendő idő. Inspiráló volt egy híres ember életének példáján keresztül megérteni a szolár elemzés folyamatát, konkrétan meghatározott lépések, “vonalvezetés” mentén. Ezen a napon olyan átfogó rálátást kaphattunk az adott életút egyes eseményeire, tökéletes összefüggésekkel, néhány óra alatt, ami lenyűgözött. Ismételten bebizonyosodott számomra, hogy a születési horoszkópban és az abból levezetett információkban minden válasz benne rejlik egy-egy emberi életúttal kapcsolatban.

Erika

Szerettem volna hasznosítható tudást szerezni, gyakorlati ismeretekkel kiegészítve. A már tanult asztrológiai tudást tovább csiszolni. Ez a cél maximálisan teljesült. Segített a képlet teljes elemzésében, az életút aktuális állomásait az összképhez igazítva értelmezni.

Andrea

A videókon keresztül kíváncsi lettem a csapatra, az atmoszférára és a műhelyre magára. Nem csalódtam, a workshopon nagyon kellemes és támogató volt a légkör, és a téma részletesebb kibontása nagyon hasznos és tanulságos volt! Köszönöm!

Galgóczy Emese

Kíváncsi voltam, hogyan kell összevetni a radixxal egy adott időpont képletét és azt reméltem, hogy segítséget kapok arra, hogy amit eddig tanultam, azt hogyan fektessem a gyakorlatba. Nem voltam tisztában azzal, milyen mértékű asztrológiai tudás szükséges a workshophoz, és bizony volt ismeretlen dolog előttem (heptádok, direkciók, házak kapcsolata-hogyan kell uralmi láncot felállítani közöttük). Nagyon tetszett az egész! Krisztinától, a már megszokott profi módon, logikusan felépített keretrendszerbe foglalt anyagot kaptunk, nagyon érthető módon előadva. Mindenből profitáltam: szuper hasznos segédanyagokat kaptunk, az elemzés menete, a lépések sorra vétele nagyon szuper és nagy segítség. Mindenképpen nagyon hasznos volt és roppant érdekes.

Éva

Az Artemisz Asztrológiai Iskola végzős diákja vagyok, és a tudásom elmélyítésé, a gyakorlás miatt választottam ezt a workshop-ot. Nagyon jól strukturált és érthető tananyagot kaptunk. Ezt lépésről-lépésre gyakorlati példákon alkalmaztuk.

Fedinecz Nikol

Több helyen tanultam már asztrológiát, több “nagynevű” mestertől, de számomra mindig maradtak fehér foltok a szolár elemzés tekintetében, is! Most fogalmazódott meg bennem, hogy a szilárd alapok hiányoztak mindenhol. Most rendszerben látom a szolár elemzést. Ez eddig egyáltalán nem volt meg számomra. Nekem nagyon sokat segít, mint egy sorvezető az olvasásnál.

Mónika

Szolár volt számomra a legnehezebb prognosztikai módszer. Nagyon bizonytalannak éreztem magam ebben. A workshop végén úgy éreztem, hogy most már összeállt bennem a kép, hogy “leesett”. Persze tudom, hogy csak a sok gyakorláson keresztül el lehet sajátítani ezt a tudást, de valamikor el kell kezdeni, ez az alkalom nagyon jó volt a kezdéshez! Az is nagyon tetszett, hogy megkaptunk a szolár elemzésre vonatkozó precíz írásos anyagot, így már könnyebb lesz gyakorolni!

Jelena

Már voltam hasonló előadáson. Szeretem a hangulatát, kellemes a légkör, profi az előadó, szuper a csapat. Mindig hallok valamit, ami megerősít, és olyat is, ami új, izgalmas megközelítés. Tetszik a rendszer, amivel a szolár horoszkópot érdemes megvizsgálni, így nem marad ki egyetlen lényeges pont sem.

Éva

Itt láthattam igazán, hogy az a sok-sok elem, tényező amit az évek során asztrológiából tanultunk, hogyan állhat össze egy egységes rendszerré!

Nikol

Mi is volt a jó a workshopban? Én mindenképpen profitáltam belőle, mert rengeteg olyan információ hangzott el, amit könyvekből nem lehet megtanulni!

Veronika

Látom végre a célt, amiért tanulok és hogy hová lehet/kell fejlődnöm! Úgy gondolom, nagyon hasznos lesz az elhangzottakat, mint “sorvezetőt” az évek során szem előtt tartani, alapul venni!

Ági

Egy egységes, átfogó képet kaptam arról, amit eddig az asztrológiáról tanultam!

Annamária

A workshopon elhangzottak logikusan felépítettek és követhetőek, érthetőek voltak. Sok segítséget kaptam arra vonatkozóan, hogy jobban rálássak a radix értelmezésére!

Csilla

Szeretem, ahogy Krisztina teljesen érthetően el tudja magyarázni a pszichológia elméleti anyagát és az asztrológiai összefüggéseket!

Judit

Nekem ez az első workshop tökéletes volt! Végre találkoztam egy olyan iskolával, amely nem csak oktatja a humanisztikus asztrológiát, hanem az iskola maga is, az oktatók is ennek megfelelően végzik munkájukat!

Tünde

Egyértelműen sokat tanultam! Most először láttam élőben ilyen jellegű elemzést, amelyet innentől fogva egy “bázisnak” tekintek, és amiből majd én is el tudok indulni az asztrológia gyakorlása során!

Jelena

Nagyon elégedett vagyok! Sok segítséget kaptam az elemzés és tanácsadás elindításával kapcsolatban!

Andi

Teljes mértékben azt kaptam, amit vártam ettől a naptól! Számomra hihetetlen élményt nyújt a pszichológia és az asztrológia egymás melletti, és egymást kiegészítő használata!

Ildikó

Nagyon örülök és hálás vagyok, hogy felfrissítettem az asztrológiai tudásom a workshopon!  Nagyon jó volt egyben látni az elemzés folyamatát, precízen levezetve annak lépéseit elméleti síkon, majd a gyakorlatban is!

Mariann
10

Előző workshopunkra maximum pontot adtatok! Köszönjük!

Neked szól, ha már tanultál asztrológiát és

 • úgy érzed, korábban megszerzett tudásod kiegészítésre, bővítésre, vagy felfrissítésre szorul...
 • szeretnéd saját életéved lehetőségeit tisztábban látni, azokat hatékonyabban felhasználni!
 • nyitott vagy arra, hogy pszichológiai szemléletmódon keresztül új megközelítésben gondolkodj.
 • tanácsadói szerepedben arra vágysz, hogy sikeresebben támogasd klienseidet.

A workshop tartalma

 • Általában a szolár horoszkópról és annak alkalmazási területeiről.
 • Az életév ábra menete lépésről - lépésre (ismert emberek horoszkópján bemutatva).
 • Egyéb kiegészítő eszközökről, melyek segítik a szolár elemzést, az abban feltáruló lehetőségek konkretizálását.
 • Időt biztosítok arra, hogy a szolár elemzéshez kapcsolódó saját kérdéseidet feltehesd.

Bónusz a kellemes, barátságos közeg, és a jó hangulat!

“Köszönöm szépen az üvegtárgyakat: a távcsövet, mellyel a múltba és a jövőbe pillantottunk kicsit. A tükröt, melyből én néztem vissza magamra. A nagyítót, mellyel a körülöttem és bennem levő különös kapcsolatokat láthattam meg. A szemüveget, melyen keresztül másként látok.”  Róbert

MIKOR?

2021

Időpont év elején várható!

MENNYIÉRT?

15. 000 Ft

Készpénz vagy átutalás

Workshopon új látásmódot adok, mely nem minősít, általános sablonok helyett egyediséged sokszínűségét segíti felismerni. Általa önazonosnak éled meg magad, élményszerűen beazonosíthatod tapasztalataidat és hasznos iránytűd lehet a döntéseidhez. Kinyilatkoztatás helyett valódi eszközt adok neked, hogy életedet mélyebben megértsd, önmagadat (klienseidet) hatékonyabban vezesd minden helyzetben!

0

hely van még

Mi történik, miután megkaptuk előzetes jelentkezésedet a workshopra?

 • A workshop 5-20 fővel indul.
 • A beérkezett előzetes jelentkezéseket a jelentkezés sorrendjében tudjuk figyelembe venni.
 • Előzetes jelentkezésedet visszaigazoljuk mailben, melyben tájékoztatunk a további teendőkről, a workshop díjának befizetéséről.
 • Jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha készpénzben vagy átutalással rendezed a workshop díját.
 • Amennyiben nem kapnál válaszlevelet tőlünk 2 napon belül, akkor valami hiba csúszott a rendszerbe, kérlek, keress bennünket! (info@mindenamiasztrologia.hu)

Örülök, hogy hamarosan találkozunk! Krisztina

További workshopok időpontjáról és témájáról értesítést kérek!

Feliratkozok asztrológia hírlevélre

2021-re TERVEZETT WORKSHOP TÉMÁINK: