MINŐSÉGI GARANCIA: Képzési programunkat folyamatosan fejlesztjük a változó kor elvárásai alapján. Hallgatóink igényeihez rugalmasan alkalmazkodunk.

Felnőttképző nyilvántartási számunk: B/2020/003184

Prognosztikai eszközök és alkalmazásuk Workshop Artemisz Asztrológia Iskola

“Prognosztikai módszerek és alkalmazásuk – asztrológiai eszköztár az előretekintéshez” workshop

(HALADÓ SZINT)

Artemisz Asztrológia Iskola Oláhné Mednyánszki Krisztina

Amikor a tanuló fázisból elkezdtem az asztrológiai gyakorlat felé haladni, még nehézséget okozott a különböző segédhoroszkópok átlátása. Bizonytalan voltam abban, hogy a néha “misztikus nevű” prognosztikai eszközök közül melyiket, hogyan és mikor érdemes alkalmazni.

Ma már rendelkezem ezzel a tudással, melyet szívesen megosztok veled, hogy minél többen legyünk, akik hatékony támogatást tudunk nyújtani az asztrológia csodálatos eszközével másoknak!

2003-óta tartó aktív tanácsadói praxisom során volt időm és lehetőségem az asztrológiai tudásomat fejleszteni. Asztrológiai iskolánkan végzett tanítás során kimunkáltam azt, hogyan tudom a legkönnyebben mások számára közvetíteni az “előretekintés módszertanát”. Ezen a workshopon ezt a tudást szeretném átadni neked!

Adj egy szabadnapot magadnak a hétköznapok sodrásában, hogy azzal foglalkozz, ami igazán érdekel!

Az egynapos workshop keretében részletesen megismerkedünk a legfontosabb prognosztikai eszközökkel, melyek az előretekintéshez adnak számunkra hasznos eszközöket. A gyakorlatban lépésről lépésre bemutatom hogyan alkalmazd és használd ezeket a hatékony életvezetéshez önmagad, vagy tanácsadóként mások számára.

A létszám limitált (min. 5 fő, max. 20 fő), mely lehetővé teszi, hogy megfelelő figyelmet és kérdéseidre korrekt választ kapj!

Résztvevők visszajelzéseiből…

Itt láthattam igazán, hogy az a sok-sok elem, tényező amit az évek során asztrológiából tanultunk, hogyan állhat össze egy egységes rendszerré!

Mi is volt a jó a workshopban? Én mindenképpen profitáltam belőle, mert rengeteg olyan információ hangzott el, amit könyvekből nem lehet megtanulni!

Látom végre a célt, amiért tanulok és hogy hová lehet/kell fejlődnöm! Úgy gondolom, nagyon hasznos lesz az elhangzottakat, mint “sorvezetőt” az évek során szem előtt tartani, alapul venni!

Egy egységes, átfogó képet kaptam arról, amit eddig az asztrológiáról tanultam!

A workshopon elhangzottak logikusan felépítettek és követhetőek, érthetőek voltak. Sok segítséget kaptam arra vonatkozóan, hogy jobban rálássak a radix értelmezésére!

Szeretem, ahogy Krisztina teljesen érthetően el tudja magyarázni a pszichológia elméleti anyagát és az asztrológiai összefüggéseket!

Nekem ez az első workshop tökéletes volt! Végre találkoztam egy olyan iskolával, amely nem csak oktatja a humanisztikus asztrológiát, hanem az iskola maga is, az oktatók is ennek megfelelően végzik munkájukat!

Egyértelműen sokat tanultam! Most először láttam élőben ilyen jellegű elemzést, amelyet innentől fogva egy “bázisnak” tekintek, és amiből majd én is el tudok indulni az asztrológia gyakorlása során!

Nagyon elégedett vagyok! Sok segítséget kaptam az elemzés és tanácsadás elindításával kapcsolatban!

Teljes mértékben azt kaptam, amit vártam ettől a naptól! Számomra hihetetlen élményt nyújt a pszichológia és az asztrológia egymás melletti, és egymást kiegészítő használata!

Nagyon örülök és hálás vagyok, hogy felfrissítettem az asztrológiai tudásom a workshopon!  Nagyon jó volt egyben látni az elemzés folyamatát, precízen levezetve annak lépéseit elméleti síkon, majd a gyakorlatban is!

10

Előző workshopunkra maximum pontot adtatok! Köszönjük!

Neked szól, ha már tanultál asztrológiát és

 • ha úgy érzed, korábban megszerzett tudásod kiegészítésre, bővítésre, vagy felfrissítésre szorul
 • szeretnéd saját horoszkóp ábrádat, így önmagadat mélyebben megérteni az új szemlélet alapján
 • szeretnél a pszichológiai szemléletmódon keresztül új megközelítésben gondolkodni
 • ha tanácsadói technikádat hatékonyabbá szeretnéd tenni

A workshop tartalma

 • Általában a prognosztikáról, annak asztrológiai eszközeiről
 • Direkciók, azaz a legerősebb "jelzőrendszerek"
 • Visszatérés segédképletek. Részletesebben a szolár, mint aktuális életév lenyomat
 • Bolygó átvonulások, azaz tranzitok, melyek által bepontosodik a prognosztikai előretekintés
 • Egyéb, kevésbé ismert eszközök (pl. planéta aktiválódások, életkör eljárások) a gyakorlatban

Bónusz a kellemes, barátságos közeg, és a jó hangulat!

“Köszönöm szépen az üvegtárgyakat: a távcsövet, mellyel a múltba és a jövőbe pillantottunk kicsit. A tükröt, melyből én néztem vissza magamra. A nagyítót, mellyel a körülöttem és bennem levő különös kapcsolatokat láthattam meg. A szemüveget, melyen keresztül másként látok.”  Róbert

MIKOR?

2021!

Időpont év elején várható!

MENNYIÉRT?

15. 000 Ft

Készpénz vagy átutalás

Workshopon új látásmódot adok, mely nem minősít, általános sablonok helyett egyediséged sokszínűségét segíti felismerni. Általa önazonosnak éled meg magad, élményszerűen beazonosíthatod tapasztalataidat és hasznos iránytűd lehet a döntéseidhez. Kinyilatkoztatás helyett valódi eszközt adok neked, hogy életedet mélyebben megértsd, önmagadat hatékonyabban vezesd minden helyzetben!

0

hely van még

Mi történik, miután megkaptuk előzetes jelentkezésedet a workshopra?

 • A workshop 5-20 fővel indul.
 • A beérkezett előzetes jelentkezéseket a jelentkezés sorrendjében tudjuk figyelembe venni.
 • Előzetes jelentkezésedet visszaigazoljuk mailben, melyben tájékoztatunk a további teendőkről, a workshop díjának befizetéséről.
 • Jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha készpénzben vagy átutalással rendezed a workshop díját.
 • Amennyiben nem kapnál válaszlevelet tőlünk 2 napon belül, akkor valami hiba csúszott a rendszerbe, kérlek, keress bennünket! (info@mindenamiasztrologia.hu)

Örülök, hogy hamarosan találkozunk! Oláhné Mednyánszki Krisztina

Szeretnék a további workshopok időpontjáról és témájáról értesítést kapni!

2020-ra TERVEZETT WORKSHOP TÉMÁINK:

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola