MINŐSÉGI GARANCIA: Képzési programunkat folyamatosan fejlesztjük a változó kor elvárásai alapján. Hallgatóink igényeihez rugalmasan alkalmazkodunk.

Felnőttképző nyilvántartási számunk: B/2020/003184

Pontosítás Workshop Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

“Születési idő pontosítása a gyakorlatban” workshop

(CSAK HALADÓKNAK!)

Már asztrológus hallgató koromban is pontosságra és precizitásra törekedtem. Nem elégedtem meg a “kb. jó a születési időpont” hozzáállással. Tudtam, hogy a korrekt asztrológiai tanácsadás alapja a megfelelően elkészített, bepontosított horoszkóp elkészítése.

Ma már jó rutinnal rendelkezem a pontosítás területén is. Szívesen megosztom Veled ezt a tudásomat, hogy minél többen legyünk, akik hatékony támogatást tudunk nyújtani az asztrológia csodálatos eszközével másoknak! Ezen a workshopon ezt a tudást szeretném átadni neked!

2003-óta tartó aktív tanácsadói praxisom során volt időm és lehetőségem az asztrológiai tudásomat fejleszteni. Asztrológiai iskolánkban való tanítás során kimunkáltam azt is, hogyan tudom a legérthetőbben átadni Neked a “pontosítás módszertanát”. Az eddig megtartott gyakorlati workshopjaim visszajelzései is azt mutatják, hogy van érzékem hozzá. 😊

Adj egy szabadnapot magadnak a hétköznapok sodrásában, hogy azzal foglalkozz, ami igazán érdekel!

Az egynapos workshop keretében részletesen bemutatom azokat az asztrológiai (prognosztikai) eszközöket, melyek ismerete a pontosításhoz elengedhetetlenül szükséges. A gyakorlatban lépésről lépésre bemutatom, hogyan alkalmazd és használd ezeket annak érdekében, hogy még abban az esetben is képes legyél születési időpont korrekcióra, ha nincs közelebbi támpontod (napszak vagy kb. óra).  Jól hangzik, ugye?

A létszám limitált (min. 5 fő, max. 20 fő), mely lehetővé teszi, hogy megfelelő figyelmet és kérdéseidre korrekt választ kapj!

Résztvevők visszajelzéseiből…

Az általam elvégzett asztrológia kurzuson nem foglalkoztunk születési idő pontosítással, az egész anyag új volt, rengeteget profitáltam belőle. Fontosnak tartom ezt az ismeretet, ha hiteles asztrológus szeretnék lenni. A workshop élvezetes, könnyen követhető, logikusan felépített, profi munka. Köszönöm a lehetőséget.

Érintőlegesen ismertem a pontosítás technikáját. Azzal nem voltam tisztában, hogy hogyan tudnám biztonsággal megállapítani az egzakt születési időt. Most ehhez bátran fogok hozzákezdeni. A hab a tortán, hogy nem csak a worshop témájában tudtam elmerülni, hanem sok olyan értelmezési lehetőségre is rányílt a szemem, amivel korábban nem voltam tisztában. Köszönöm.

A születési idő pontosítása az egyik legnehezebb asztrológiai feladat, viszont a fontossága rendkívül komoly, mert attól mennyire pontos a születési idő, függhet a személyiség elemzése és a nagy fokban prognózis is. Mivel nem rég tanultunk ezt az anyagot, még bennem volt sok minden, de nagyon jó volt ismételni, mivel volták olyan dolgok, amit nem fogtam fel egyből az órán, vagy nem maradt bennem, most minden helyére került, legalább is remélem. Nagyon tetszett a pontosítás előtti elmélet, hogy mire kell figyelni. Szokásosan elbűvöl az, hogy milyen szépen összeállnak minden esemény jelölők, milyen jól “reagál” a radix, ha pontosítva van a születési időpont.

Itt láthattam igazán, hogy az a sok-sok elem, tényező amit az évek során asztrológiából tanultunk, hogyan állhat össze egy egységes rendszerré!

Mi is volt a jó a workshopban? Én mindenképpen profitáltam belőle, mert rengeteg olyan információ hangzott el, amit könyvekből nem lehet megtanulni!

Látom végre a célt, amiért tanulok és hogy hová lehet/kell fejlődnöm! Úgy gondolom, nagyon hasznos lesz az elhangzottakat, mint “sorvezetőt” az évek során szem előtt tartani, alapul venni!

Egy egységes, átfogó képet kaptam arról, amit eddig az asztrológiáról tanultam!

A workshopon elhangzottak logikusan felépítettek és követhetőek, érthetőek voltak. Sok segítséget kaptam arra vonatkozóan, hogy jobban rálássak a radix értelmezésére!

Nekem ez az első workshop tökéletes volt! Végre találkoztam egy olyan iskolával, amely nem csak oktatja a humanisztikus asztrológiát, hanem az iskola maga is, az oktatók is ennek megfelelően végzik munkájukat!

Teljes mértékben azt kaptam, amit vártam ettől a naptól! Számomra hihetetlen élményt nyújt a pszichológia és az asztrológia egymás melletti, és egymást kiegészítő használata!

Nagyon örülök és hálás vagyok, hogy felfrissítettem az asztrológiai tudásom a workshopon!

10

Előző workshopunkra maximum pontot adtatok! Köszönjük!

Neked szól, ha már tanultál asztrológiát és

 • stabil tudásoddal jól átlátod a horoszkóp rendszerét
 • úgy érzed, korábban megszerzett tudásod kiegészítésre, bővítésre szorul
 • nyitott vagy a korszerű pszichológiai szemléletre
 • szeretnéd elengedni a szorongásod, hogy a korrekció hiányában rossz következtetésekre jutsz!
 • ha végre valóban asztrológusnak szeretnéd érezni magad!

A workshop tartalma

 • A horoszkóp pontosítás elméletének áttekintése
 • A pontosítás előkészítése, interjú és a korrekt adatok begyűjtése
 • A "durva"pontosítás szempontjai
 • Direkciók alkalmazása a pontosításban
 • A pontosítás ellenőrzésének eszközei
 • Mindezt a gyakorlatban 2 horoszkópábrán bemutatom Neked

Bónusz a kellemes, barátságos közeg, és a jó hangulat!

“Köszönöm szépen az üvegtárgyakat: a távcsövet, mellyel a múltba és a jövőbe pillantottunk kicsit. A tükröt, melyből én néztem vissza magamra. A nagyítót, mellyel a körülöttem és bennem levő különös kapcsolatokat láthattam meg. A szemüveget, melyen keresztül másként látok.”  Róbert

MIKOR?

2021!

Időpont év elején várható!

MENNYIÉRT?

15. 000 Ft

Készpénz vagy átutalás

Workshopon új látásmódot adok, mely nem minősít, általános sablonok helyett egyediséged sokszínűségét segíti felismerni. Általa önazonosnak éled meg magad, élményszerűen beazonosíthatod tapasztalataidat és hasznos iránytűd lehet a döntéseidhez. Kinyilatkoztatás helyett valódi eszközt adok neked, hogy életedet mélyebben megértsd, önmagadat hatékonyabban vezesd minden helyzetben!

0

hely van még

Mi történik, miután megkaptuk előzetes jelentkezésedet a workshopra?

 • A workshop 5-20 fővel indul.
 • A beérkezett előzetes jelentkezéseket a jelentkezés sorrendjében tudjuk figyelembe venni.
 • Előzetes jelentkezésedet visszaigazoljuk mailben, melyben tájékoztatunk a további teendőkről, a workshop díjának befizetéséről.
 • Jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha készpénzben vagy átutalással rendezed a workshop díját.
 • Amennyiben nem kapnál válaszlevelet tőlünk 2 napon belül, akkor valami hiba csúszott a rendszerbe, kérlek, keress bennünket! (info@mindenamiasztrologia.hu)

Örülök, hogy hamarosan találkozunk! Oláhné Mednyánszki Krisztina

Szeretnék a további workshopok időpontjáról és témájáról értesítést kapni!

2020-ra TERVEZETT WORKSHOP TÉMÁINK:

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola