VÉNUSZ A SZŰZ CSILLAGJEGYBEN

Vénusz a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • A Vénusz a Szűz csillagjegyben támogat bennünket, hogy jobban jelen legyünk a mindennapi tevékenységeinkben és hogy elfogadjuk, bizonyos dolgokat kötelességszerűen el kell végeznünk!
 • Így 2020. október 2-től október 28-ig hangsúlyosabbá válnak a hétköznapi tevékenységek és kapcsolatainkban is inkább a gyakorlatias dolgok kerülnek előtérbe!

 • Ilyenkor könnyebb beosztónak lenni és szívesebben végezzük a máskor fárasztónak, unalmasnak ítélt tevékenységeket, pl. ruhák, háztartási eszközök javítását.
 • A takarítás, a rendrakás is sokkal könnyebben megy, amikor a Vénusz a Szűz csillagjegyben jár! Jobban el tudjuk dönteni, hogy melyek azok a dolgok, melyek hasznosak, s melyek azok, amelyekre nincs szükség. A kacatoktól, a felhalmozott lomoktól most megszabadulhatunk!
 • Felerősödik segítőkészségünk is, s jóleső érzéssel tölt el bennünket, ha hasznára lehetünk környezetünknek!
Vénusz a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen

TANULJ ÖNISMERETI SZEMLÉLETŰ ASZTROLÓGIÁT!

Légy tudatos és használd fel az asztrológia ősi szimbólumrendszerét! 

Tanulj, fejlődj és szórakozz egyszerre! 

Bizonytalan vagy? Segítünk Neked, hogy jobban el tud képzelni, hogyan zajlik az oktatás! 

IDE KATTINTVA  több oktató videót is találsz!

 • Örömünket lelhetjük ilyenkor a tanulásban! Szeptember elején a Vénusz jóindulatú támogatását érezhetik mindazok, akik lelkesen, nagy szorgalommal vetik bele magukat tanulmányaikba!
 • Most előszeretettel végezzük tevékenységeinket közösen, legyen az egy tárgy megjavítása, egy új lecke elsajátítása vagy bevételeink és kiadásaink áttekintése.
 • Korábban, amikor a Vénusz az Oroszlán csillagjegyben járt, fokozta az életélvezetek és a luxus iránti vágyunkat, akár többet is költhettünk a kelleténél.
Vénusz a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen

Ebben az időszakban azonban az átgondolt, tervezést, pénzügyeikkel való következetes és felelősségteljes bánásmódot támogatja.

Vénusz a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • A Vénusz a Szűz csillagjegyben járva a szokásosnál is érzékenyebbé tesz bennünket a kritikára!
 • Mielőtt kinyilvánítjuk véleményünket, “építő jellegű” megjegyzésünket, gondoljuk végig, mire van szüksége igazán a másiknak? Vajon valóban tanácsunkra vágyik, vagy inkább figyelmes meghallgatásunkra?
 • Ha hajlamosak vagyunk arra, hogy önmagunkat másokhoz mérjük, most ez a viselkedésünk tovább erősödhet. Fokozódhat önbizalomhiányunk és kishitűségünk partnerkapcsolatunkban, más kapcsolatainkban is…!

Nagyon fontos, hogy észrevegyük: nem a társunk értékel le bennünket, hanem ezt mi tesszük magunkkal, saját szorongásunk okozza negatív gondolatainkat és érzéseinket…!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben, már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Minden ami asztrológia oldala

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola