VÉNUSZ A KOS CSILLAGJEGYBEN

Vénusz a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • A Vénusz a Kos csillagjegyben haladva inspiráló, néha türelmetlen hatását érezteti vágyainkkal kapcsolatosan!
  • 2020. február 07-től egészen 2020. március 05-ig erősíti fel az ösztöntörekvéseket, a szexuális energiákat, s akár önzővé is teheti ezek megélését!
  • Nézőpontunkra, cselekvéseinkre a “majd én megmutatom” és a “most akarom” lehetnek jellemzők és hajlamosabbak lehetünk meggondolatlan cselekedetekre is.
  • Ebben az időszakban hódítani, megszerezni vágyjuk azokat a dolgokat, helyzeteket, személyeket, melyeket “megkívántunk”. Az “öröm adása” most saját magunkra vonatkozik elsősorban, s meg is teszünk olyan dolgokat, amelyekben kedvünket látjuk.
  • Izgalmas élményekre és szenvedélyes találkozásokra vágyunk, s így könnyebben bonyolódunk szerelmi kalandokba, vagy teszünk elhamarkodott lépéseket meglévő viszonyainkban. Nagy valószínűséggel bátrabban létesíthetünk akár egyéjszakás kapcsolatokat is…
Vénusz a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen

TANULJ ÖNISMERETI SZEMLÉLETŰ ASZTROLÓGIÁT!

Légy tudatos és használd fel az asztrológia ősi szimbólumrendszerét! 

Tanulj, fejlődj és szórakozz egyszerre! 

Bizonytalan vagy? Segítünk Neked, hogy jobban el tud képzelni, hogyan zajlik az oktatás! 

IDE KATTINTVA  több oktató videót is találsz!

  • Amikor a Vénusz a Kos csillagjegyben jár, határozottabban, céltudatosabban és impulzívabban fogunk reagálni saját magunkra, vágyainkra és másokra is! Ez is lehetőséget ad arra, hogy spontán, gyorsan alakítsunk ki olyan kapcsolatokat, amelyekben a személyes szabadságunk megtartása is fontos marad!
  • Ebben az időszakban a rivalizálás és a versenyhelyzetek fokozottabban jelentkezhetnek. A “megmutatom, hogy én vagyok a jobb” felfogás indokolatlan, oda nem megfelelő helyzetekben is megjelenhet, s meggondolatlan, másokat megsértő cselekedetekhez is vezethet.
Vénusz a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen

A Kos jegyében haladó Vénusz támogat minket abban, hogy élvezzük ki életünk minden egyes pillanatát! Táncoljunk, szeretkezzünk, keressünk olyan élethelyzeteket, melyekben feszítő energiáinkat önmagunk és mások számára is örömforrássá változtatjuk! Bánjunk megfontoltan a rendelkezésünkre álló erőkkel és javainkkal, ne pazaroljunk!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben, már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Minden ami asztrológia oldala

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola