fbpx

Pszichológusok a képzésről

Szakmájukban elismert pszichológusok gondolatai a pszicho-asztrológia képzésről…

MINŐSÉGI GARANCIA: Képzési programunkat folyamatosan fejlesztjük a változó kor elvárásai alapján. Hallgatóink igényeihez rugalmasan alkalmazkodunk.

Felnőttképző nyilvántartási számunk: B/2020/003184

TANULJ ÖNISMERETI SZEMLÉLETŰ ASZTROLÓGIÁT!

Légy tudatos és használd fel az asztrológia ősi szimbólumrendszerét! 

Tanulj, fejlődj és szórakozz egyszerre! 

Bizonytalan vagy? Segítünk Neked, hogy jobban el tudd képzelni, hogyan zajlik az oktatás! 

IDE KATTINTVA  több oktató videót is találsz!

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Noszkó Nikoletta

Noszkó Nikoletta

pszichológus

Számomra asztrológiát tanulni olyan érzés volt, mint amikor kezedbe kapod életed térképét (megszületsz), elindulsz rajta, még nem tudod, melyik házban mit találsz, melyik fa mögött mi van, vagy épp egy barlang mélyén mi vár rád, de ha már készen állsz, megmutatja magát neked. Archetípusok és szimbólumok segítenek, üzennek ezen a belső úton, aminek az állomásain kapott tanításokat hasznosíthatom a mindennapi életemben, és ha nyitott rá a kliens, akkor a munkám során is. Szerintem az asztrológia is kicsit olyan, mint a hagyma. Újabb és újabb rétegeket fejthetsz le róla.

Másrészt az asztrológia tanulása által egy olyan módszert kaptam a kezembe, melyet iránytűként használhatok, amihez bármikor fordulhatok, ha elakadtam utamon vagy kérdésem adódik, akár a magam, akár más életével kapcsolatban. Mert biztosan tud segíteni. Ha más nem, felhívja a figyelmemet arra, hogy nagyobb dolgok vannak égen és földön annál, minthogy mindig  mindenre választ kapjak…, ehelyett, ahol kell és tudok, változtassak, ahol nem, ott elfogadás születhessen bennem.

S hogy konkrétan mit adott még az asztrológia oktatás számomra? Inspiráló csoportot, hiteles, példaértékű oktatókat, mély, belső, gyakorlatokon szerzett élményeket, tapasztalásokat, intuícióm aktív használatát, tiszta, érthető, logikusan felépített szimbólumrendszert, pszichológiai ismeretek alkalmazását az asztrológia nyelvére átültetve (és fordítva), a radixom által egy tükröt, s mindezek által mélyebb önismeretet. Amiért külön is hálás vagyok, hogy engem az asztrológia mélyebb alázatra is tanított az Élettel kapcsolatban.

Az asztrológia tanulása egy olyan nyelv megtanulása, amely lehetőséget biztosít, hogy jobban szót értsünk a világgal, az életünkkel és önmagunkkal

Az Artemisz Önismereti Műhelyben egy olyan új szemléletmód sajátítható el, aminek a segítségével egész más perspektívából tekinthetünk a velünk történő eseményekre. Mindez óriási erőforrás lehet, hogy szembenézzünk a hétköznapi kihívásokkal és a minket érő nagy krízisekkel egyaránt.

Életem egyik legjobb döntése volt, hogy beiratkoztam, mert nem csak a tudásom gazdagodott, hanem a baráti köröm is.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Váczi Alexa

Váczi Alexa

pszichológus

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Pszichológusok a pszicho-asztrológia képzésünkről

Dr. Ladányi Andrea
pszichiáter szakorvos

Az asztrológia fokozatos megismerése által egyre mélyebben megértettem a saját és a klienseim személyiségét, az életünket irányító erőket.

Párkapcsolati és családon belüli problémák során a horoszkópábrák elemzésekor ráláttam a tagok kapcsolatának csodálatosan összefüggő rendszerére. Élethelyzeteink, problémáink, kríziseink mögött értelmes, minket szolgáló, szeretetteli vezettetés sejlett föl. Egyre mélyebb elfogadás, tisztelet és alázat alakul ki bennem az emberek és a sorsuk iránt.

Aztán a napokban úgy adódott, hogy újra meghallgattam és… katartikus volt az élmény! Minden egyes elhangzott szavad telitalálat volt. Hihetetlen volt – most már eltávolodva, kicsit elfelejtve, de ezáltal még tudatosabban és nyitottabban – újrahallani a beszélgetésünket. (Milyen jó, hogy rögzíted!) Rengeteg megnyugtató, inspiráló, jól eső és továbbgondolásra érdemes dolgot adtál át! Bravúrosan igazodtál érzelmi és gondolati csapongásaimhoz és tértél vissza a horizontális, vagy vertikális, a mindennapok gyakorlatára vagy éppen a szellemi síkokra való elterelődésekből a főcsapásokra, a születési ábra leglényegesebb üzeneteire. Profi módon ötvözve az asztrológia, a pszichológia és a szimbolika tartalmait, nyelvezetét.

Nemcsak az önismereti fejlődéshez, hanem didaktikai szempontból is meg fogom még hallgatni jó párszor. Szeretnék majd én is ilyen szakmailag perfekt, ugyanakkor laza, biztonságot adó lélekvezetővé válni. Köszönöm.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Pszichológusok a pszicho-asztrológia képzésünkről

N. A.

tanácsadó szakpszichológus

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Pszichológusok a pszicho-asztrológia képzésünkről

Matolcsi Ágnes

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

Pszichodráma és asztrológia! – Ez nagyon megnyerte a tetszésemet és a bizalmamat, tekintve, hogy magam is pszicho szakmában dolgozom. Amikor elkészítetted a születési horoszkópomat, úgy éreztem, kaptam egy jól használható térképet. Azért nevezem térképnek, mert az akkori elveszettségemben, összezavarodottságomban útmutatóul szolgált, és szolgál a mai napig is.

Oláhné Mednyánszki Krisztina szakmailag precíz pszicho-asztrológus

Lelkileg ráhangolódik a horoszkópot kérőre, úgy adja át a csillagok állásából leszűrt tudását, hogy a lehetőségek hangsúlyozása mellett az illető bepillantást kaphat saját, jó és nehezebben felvállalható tulajdonságaiba, és saját erejétől, bátorságától függően dolgozhat tovább a kapott információkkal. Hiteles, jól képzett asztrológus szakember. Sokirányú tudására alapozott visszajelzése nem ítélkező, inkább biztonságot ad.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Pszichológusok a pszicho-asztrológia képzésünkről

Dr. Balogh Klára

pszichoterapeuta, kiképző családterapeuta

ÚJ CSOPORTUNK ELINDULT, MÉG CSATLAKOZHATSZ!

Korlátozások esetén ONLINE kapod a tananyagot!

Ha szívesen ajánlod Másoknak is képzésünket, arra kérünk, hogy oszd meg ezt az oldalt!

Mail: info@mindenamiasztrologia.hu

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392

Irodai telefon: 0652/ 786 – 892

Skype: artemiszmuhely

error: