Hallgatóink a horoszkóp állító gyakorlati napokról…

Melinda: Az állítás során megélt tapasztalatok érdemlegesek voltak, mert olyan kérdésekre adtak választ, amelyek eddig tudatosan meg sem fogalmazódtak bennem. Fontosnak tartom az elméletben tanultakat gyakorlatiasan megélni, megtapasztalni, ez egy fontos pluszt ad a tanulmányainkhoz.

Anikó: Szakmai tudásotok legjavát nyújtva, mindent megtéve értünk, mellettünk voltatok e napon. Fantasztikus volt. Nyugodt voltam, kiegyensúlyozott, ami részben Nektek tudható be. Biztonságban éreztem magam. És nem utolsó sorban egy új (vagy régi?) barátnőt is köszönhetek e napnak.

Timi: Nagyon intenzív volt a nap így is, hogy nem nekem volt állításom. Segített rávilágítani, milyen témák vannak napirenden az életemben, mi az aktuális feladat. Jó volt a csapat, nekem most külön jó volt, hogy nem ismertük egymást. Nagyon köszönöm a napot!

Kicsi Szív: A horoszkópállításon nagyon sok és intenzív élményt kaptam, ami egyben inspiráló is. Láthattam azt, hogyan áll fel az a rendszer, ami én vagyok. Vizualizálhattam a bennem lévő energiákat. Sok mindennel lesz majd dolgom a megkezdett utamon. Köszönöm,hogy ott lehettem és láttam, amit látnom kellett.

Szilvi: Nagyon intenzív volt a gyakorlati nap. Váratlanul, de annál mélyebben érintett meg a részvételem egy-egy állításban. Újra szembesülnöm kellett azzal, hogy még mindig nem dolgoztam meg eléggé az ” apa” témát. Pozitív élmény volt a csoport társaim jelzései, a “teljes” családban vagy “csonka” családban történő élményeiket hallgatni, mint gyerekek mit éreznek. Köszönöm!

Angéla: Távoktatós hallgatóként kiemelném azt az élményt, amit számomra a csoporttársaimmal való kapcsolat elmélyülése jelentett, az ő mélyebb megértésük, megismerésük a rendszertelen találkozásaink ellenére. Hálásan köszönöm Nektek ezt a csodálatos lelki utazást!

Móni: Nagyon hasznos volt számomra a hétvégén megélt horoszkópállítás. Mindig csodaként élem meg az asztrológiával kapcsolatos dolgokat. Örülök, hogy ide járhatok, nagyon jó választás volt. Magabiztosabb lettem. Feltöltődtem pozitív energiával. Még egyszer köszönöm a hétvégét!

Erik: Jó érzés megtapasztalni “3 dimenzióban” a radix energetikáját – központi és szatellit pozícióból egyaránt. Azt is nagyon hasznosnak találom, hogy a gyakorlat során aktivizálódnak (de legalább is stimulálódnak) a normál napi rutin során elhanyagolt intuitív energiáim. Krisztina mellett biztonságban éreztem magam.

Mariann: Megismerkedtem új emberekkel, akikkel a találkozás építő és érdekes volt számomra. Összességében intenzív, és hasznos élmény volt, aminek bizonyos momentumai, hetekkel később is előjönnek bizonyos helyzetekben, és elgondolkodtatnak. Szóval csak így tovább! Köszönöm nektek a napot!

Szilvia: Köszönöm, hogy részt vehettem. Új barátságot is kötöttem. Az a nap kimozdított a holtpontomról. Úgy érzem, bátor voltam és az Élet “megjutalmazott” érte, lehetőséget kaptam. Szerintem az állításom segíteni fog nekem a jövőben is a folytatásban. Köszönöm Mindenkinek, hogy segített benne!

Ági: Nagyon érdekes volt. Furcsa módon volt olyan állítás, aminek a témája nekem is érdekes volt. Szinte ugyanazt a kérdést én is feltehettem volna. Hasonló helyzetben vagyok én is. Lehet, hogy következő alkalommal már bátrabb leszek. Jó kérdést szeretnék feltenni.

Sz.P.: Számomra csodálatos lehetőséget nyújt “elemeire bontva” látni a horoszkópot, és érzékelni, hol minek van hangsúlya, milyen színezetű az “egész”. A gyakorlat által, úgy gondolom, jobban megérthetem, hogy épül fel bennem az “életem”. Nagyon érdekelne, hogyan élném meg a saját bolygóim üzenetét.

Mail: info@mindenamiasztrologia.hu

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392

Irodai telefon: 0652/ 786 – 892

Skype: artemiszmuhely