Hallgatóink visszajelzései oktatásunkra…

Erika: Kedves Emi és Krisztina! Nagyon szeretem hallgatni mindkettőtök előadásait, mert nagyon érdekesek, de ez a szeptemberi igazán ütős volt. (első modulos, csillagjegyek).  Azért csak most írok, mert kicsit megcsúsztam és csak mostanra sikerült meghallgatnom. Próbáltam befogadni a korábbi csillagjegyes anyagokat, de számomra nehéz volt, ez viszont nagyon átlátható, logikus, érthető. Jó volt látni az összefüggéseket, tényleg nagyon szuper lett, teljesen felvillanyozott. Köszönöm szépen!

Korponai Melinda: Az asztrológiának nagyon sokat köszönhetek, sokkal többet, mint bármilyen praxisnak, amivel eddigi életem során találkoztam. Nagyon hálás vagyok Nektek kitartó, energikus, színvonalas oktatói munkátokért, emberségetekért, azért a rugalmasságért, toleranciáért, amivel maximálisan a hallgatók igényeihez igazítjátok az oktatási folyamatot. Színes, vidám, interaktív, bensőséges óráitok, és különösen a személyes részvétel azokon – illetve maguk az elsajátított ismeretek – nagyon sokat segítettek abban, hogy az elmúlt évek rendkívül kínlódásos, krízises magánéleti helyzeteiben kitartsak, hogy lássam a fényt az alagút végén. Szeretném, ha a soraimból nagyon kiérződnének a Tőletek és az asztrológiától kapott pozitívumok. Nehéz szívvel és egy nagy, képzeletbeli öleléssel köszönök szépen mindent, és kívánok Nektek egészséget, erőt és megelégedettséget a magánéletben, és sok sikert, szép eredményeket a hivatásotokhoz, hallgatótársaimnak pedig szívből drukkolok a záróvizsgához.

Korponai Melinda Angéla Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Zsóka Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Zsóka: Csodálattal hallgattam az órai anyagot. Szeretném megköszönni az érdekes és szuper előadást, oktatást.  Minden érthető, izgalmas új ismeretet ad, és nem unalmas! Órákon át tudom örömmel hallgatni újra és újra. Családias, vidám, harmonikus légkör árad a videókon keresztül is. Hálásan köszönöm az élményt. Valamint nagyon szépen köszönöm a pontosított radixot!

Dr. Fedinecz Nikol: Asztrológiai tanulmányaim önmagam és remélem, mások jobb megismeréséhez és elfogadásához járult hozzá. Valamint úgy érzem, tágul a világszemléletem, érdekelnek a különböző hitrendszerek és ezt is a tanulmányaimnak köszönhetem.

Dr. Fedinecz Nikol Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Fülöp Beatrix Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Fülöp Beatrix: Először is talán furcsán hangozhat, de pont a modulzáró segített abban, hogy egészben lássam a tanultak lényegét. Fény derült arra, mit is csináltam asztrológia iskolátokban az elmúlt egy éven keresztül, ami nagyon gyorsan elrepült. Hosszú évek óta keresem a válaszokat az élet nagy kérdéseire, és engem is meglepett, milyen sokat segíthet az asztrológia. Talán a legfontosabb változás, amit önmagamon tapasztalok az az, hogy sokkal türelmesebb lettem önmagammal, és másokkal szemben is. Egy radix látványa bennem azt erősíti, hogy minden ember egyformán fontos, és mindenkinek megvan az esélye, hogy tudatos lépésekkel egyre boldogabb és teljesebb életet éljen. Mindenki úton van. És hogy az emberek nehéznek és olykor kilátástalannak érzik ezt az utat, az mindig csak egy személyes benyomás.

Miskey Gyula: A motivációs levelemben azt írtam, Szepes Mária Vörös oroszlánja hatására jelentkeztem az asztrológia oktatásra. Az elmúlt majd’ három év alatt megbizonyosodtam, hogy számomra az asztrológia lehet a Vörös Oroszlán, ha megérek rá! Amióta Nálatok tanulok, gyökeresen megváltozott az életem. Nagyon sok megoldatlan, feldolgozatlan problémámra világított rá az asztrológia, amiken azután képes vagyok tudatosan dolgozni, változtatni és így jobb emberré válni. A tanulmányokkal párhuzamosan zajló önismereti út hatására sokkal nyitottabbá, elfogadóbbá váltam, sikerült feloldani belső konfliktusokat és nem utolsó sorban magammal is egyre jobb a kapcsolatom. Az asztrológiai gondolkodás a mindennapjaim részévé vált, néha kicsit félek is, nehogy túl sok legyen a környezetemnek amikor mindenféle analógiákról beszélek.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Miskey Gyula
Farkasné Pap Éva Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Farkasné Pap Éva: Nagyon sok mindent adott nekem az asztrológia tanulás, mind a fejlődésem szempontjából, mind a másokhoz való viszonyulással kapcsolatosan. Már nagyon várom azt, hogy a jövőben ezzel tudjak foglalkozni, mert rájöttem hogy ez lesz az én utam.

Kunsági Andrea: Az asztrológia tanulása az elmúlt években mélyebb önismeretet és iránymutatást adott. Segített közelebb kerülni önmagamhoz és elindítani egy fejlődési folyamatot, amiben nagy segítséget nyújtanak az itt megszerzett pszichológiai ismeretek is. Elfogadóbbá váltam másokkal és magammal szemben is.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen K. Andrea
Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Melinda

Melinda: Az asztrológia tanulás hatására nagyobb ön- és emberismeretre tettem szert, ami számomra nagy segítséget jelent, hiszen elsősorban az emberismeret terén nehézségekkel és hiányosságokkal küzdöttem régebben.  Segített toleránsabbá, elfogadóbbá lenni, és – ami ezt megelőzően szintén nehezebben ment számomra – hozzájárult ahhoz, hogy elégedettebb tudjak lenni az életemmel, a körülményeimmel, az emberi kapcsolataimmal.

Ágnes: Köszönöm nektek az elmúlt 4 évet. Nagyon sokat tanultam magamról és a világról, ami nagy hatással volt rám. Biztos vagyok benne, hogy nem ugyanaz az ember vagyok ma, mint aki 4 éve belépett az Artemisz Műhelybe. Nekem nagyon nagy élmény volt. Nekem elég az a változás, ami bennem végbement, ahhoz, hogy tudjam, hogy jól csináljátok az asztrológia iskolát. Örülök, hogy megismerhettelek Titeket, sosem fogom elfejteni amit itt tanultam. További sok sikert és kitartást kívánok az Artemisz Műhelyhez!

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Szarvas Ágnes
Bagó Annamária Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Annamária: Olyan átfogó és azonnal alkalmazható ismereteket szerezhettem a tanulmányaim során, melyek a IV. modul végére komplex tudássá álltak össze bennem. E szemléletmód hiteles és valódi tudományként adja át az asztrológia ősi tudását, a két – az asztrológiai és a pszichológiai – eszközrendszer pedig tökéletesen kiegészíti egymást. Értékesnek éreztem minden percet, amelyet az oktatáson való részvétellel, a tanulással, a gyakorlással és a záróvizsgával való felkészüléssel töltöttem. A pszichológiai szemléletű asztrológus tanácsadó oklevél megszerzése olyan új eszközt adott a kezembe, melyet minden élethelyzetemben segítségül hívhatok, és mellyel másokat is felelősséggel támogathatok. “

Anita: A tananyag nekem érthető, a világnézetemmel harmonizáló, nem kevés, de nem is sok, a spirituális, pszichológiai és minden egyéb tartalmában is megfelelő. Az előadásaitok gazdagok, követhetőek, élmény hallgatni őket. A tanmenet és az ismeretek átadása fokozatosan mélyülő, jól egymásra épülő. Örülök, hogy Tőletek tanulhatok és bízom benne, hogy a negyedik év végéig meg is marad az anyagi és egyéb lehetőségem erre.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Anita
Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Magyar Zsófia

Zsófia: Holdnaptárt keresve találtam rá a mindenamiasztrologia weboldalra. Így találkoztam először a rendkívül informatív és érdekes asztrológiai leírásokkal és a pszicho-asztrológiai képzéssel. Nagyon megtetszett e két terület társítása, mert úgy gondolom, kölcsönösen nagyon jól ki tudják egészíteni egymást. Korábban kínai asztrológiát tanultam, megtapasztaltam hasznosságát, praktikusságát, elsősorban az önismeret területén. Felbecsülhetetlen érték számomra, hogy magyarázatot találtam a „működésemre”, viselkedésemre, gondolati beállítottságomra.

Miskey Gyula: A Lilith esszé elkészítése ismét nagy felismeréseket hozott. Örülök, hogy tudatosabban láthattam rá újra a belső világomra. Kicsit túlléptem a megadott keretet, elnézést érte, de az az igazság, hogy a saját tapasztalataimat még talán oldalakon keresztül tudtam volna folytatni. Mindenesetre nagyon tanulságos volt, és az már csak rajtam múlik, hogy hosszú távon is profitálhassak a dologból. Nektek pedig szívből köszönöm, hogy – és ahogy – végignavigáltok ezen az úton, és lehetőséget, kulcsot adtok a kezembe a fejlődésre! Minden jót kívánok Nektek!

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Miskey Gyula

Zsófi: Úgy érzem, nagyon sokat haladok az önismeret és önmegvalósítás útján. Jobban, hatékonyabban kezelem a konfliktusaimat, teljesen más szemmel tekintek a külvilágra mint “tükörre”, igyekszem tudatosabban élni az életemet.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Hallgatónk az asztrológia képzésünkről

Kata: Az elmúlt évben kerültem kapcsolatba az asztrológiával, mikor a kisfiunk nevelése jelentős fejtörést okozott. Segítséget asztrológusnál is kerestem. A születési dátumaink alapján megtalálta a problémánk okát, értékes tanácsokat adott, ez pedig segített a megfelelő anya-fiú kapcsolat kialakításában. Úgy érzem, foglalkoznom kell az asztrológiával, ha ilyen jól működik. Tanácsadói tevékenységben nem gondolkodok.

Renáta: Pár évvel ezelőtt karrier és magánéleti válság indított el az önismeret útján. Asztrológus segítségét is kértem. Egyértelművé vált számomra, hogy az életben minden összefügg mindennel. Ha van egy adott feladatom, annak jelei a családban, a gyermekkorban elszenvedett sérülésekben, felnőtt kapcsolataimban is megjelennek. Ezt a személyes horoszkóp mutatja. Az önismeret során a pszichológia kikerülhetetlen. Ezért örülök nagyon az asztrológia és a pszichológia „találkozásának” a képzésben.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Hallgatónk az asztrológia képzésünkről
Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Hallgatónk az asztrológia képzésünkről

Ildikó: Autodidakta módon foglalkoztam eddig asztrológiával. Ismereteim szórványosak, megfelelő színvonalú tudáshoz szeretnék jutni. Úgy érzem, fordulóponthoz érkezett az életem, döntenem kell, a magam útján járok, vagy megfelelek továbbra is a környezetem igényeinek. Az Artemisz Önismereti Műhely és Iskola weboldalain lévő cikkek és hanganyagok inspiráltak arra, hogy részt vegyek a képzésükön. Önmagam mélyebb megismerése céljából jelentkeztem a képzésre, hogy megoldást találjak a problémáimra.

Mariann: Egy ismerősöm ajánlotta ezt az asztrológia iskolát, így utána néztem az interneten. Bár már korábban is tanultam iskolai keretek között, de most mégis úgy döntöttem, az alapoknál kezdem. Örülök, hogy szülővárosomhoz aránylag közel találtam ezt a lehetőséget. Nem feltétlenül tanácsadó szeretnék lenni, inkább magamon és ismerőseimen szeretnék segíteni asztrológiai tudásommal.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Hallgatónk az asztrológia képzésünkről
Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Hallgatónk az asztrológia képzésünkről

Ibolya: Folyamatosan hallgatom a hanganyagot, iszonyú felismerések születnek. Főként családi berkekben ismerek rá egy-egy archetípusra, és sajnos a játszmákra is. Azt hiszem, kis túlzással, 50 év alatt annyit nem fejlődtem, mint ezalatt a három hónap alatt. Köszönöm Nektek.

Eszter: Régóta először azt érzem, tombol bennem a tudásszomj, hogy megismerjem az asztrológiai látásmódot. Bakancslistám ezen pontját ezzel a tanfolyammal teljesíteni tudom.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Hallgatónk az asztrológia képzésünkről
Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Hallgatónk az asztrológia képzésünkről

Judit: Érdekelnek az ezoterikus tudományok. A végleges elhatározás, hogy asztrológiát tanuljak, barátnőm (aki hallgatója az iskolának) ösztönzése révén fogalmazódott meg bennem. Úgy gondolom, minél kitágítom látókörömet, minél szélesebb körű a tudásom, annál jobban tudok segíteni mind saját, mind pedig a körülöttem élők testi-lelki-szellemi harmóniájának helyreállításában. Távoli terveim között szerepel egy saját gyógyító, segítő praxis beindítása.

Tímea: Az asztrológiához a családtervezés kapcsán kerültem közel. 3 évig sikertelenül próbálkoztunk a baba-projekttel. A sok kudarc után elmentem két asztrológushoz is, hogy megtudjam, vajon benne van-e a sorsomban a gyerek vállalás. Kaptam két különböző prognózist. Ezek után határoztam el, hogy magam fogok utána járni, mi is az igazság. Nincsenek nagy terveim az asztrológiával kapcsolatban, de a családtagjaimat szívesen „kielemezném”.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Hallgatónk az asztrológia képzésünkről
Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Hallgatónk az asztrológia képzésünkről

Sarolta: Távoktatási rendszerben hallgatom az asztrológia előadásokat és teljesen kivirultam ettől. Alig bírok magammal, de kérlek, nézzétek el nekem, idővel bizonyára megcsendesedek. Most viszont SZUPERÜL vagyok, mert úgy érzem, mintha egy hosszú vándorút után végre hazaértem volna.  És ezt nemcsak az igényesen összeállított tananyagnak, ami azért sokat hozzátesz a komfortérzetemhez, de legalább annyira az Iskola szemléletének és a Ti elhivatottságotoknak is köszönhető.

Katalin: Lakóhelyem közelében kerestem képzéseket a neten. Úgy gondolom, hogy a fővároson kívül is lehet tanulni színvonalas iskolákban, lehet találkozni valóban hozzáértő oktatókkal, akik méltón képviselik szakmájukat. Ami engem most tanulásra késztet, hogy segítsek azokon az embereken, akik az életük során megakadtak vagy mélyponton vannak, vagy nem tudják, merre menjenek tovább. Úgy gondolom, az asztrológia az egyik legjobb módszer önmagunk és mások sorsának megértésére.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Hallgatónk az asztrológia képzésünkről
Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Hallgatónk az asztrológia képzésünkről

Tünde: Fantasztikus élmény az előadások anyaga. Más alkalommal is voltam már „távoktatott”, a magam részéről utáltam a „konzerv” anyagokat, lehetőség szerint az írott tananyagot részesítettem előnyben. Ez az előadás viszont élő és élvezetes, leköti a figyelmemet, az információközlés jól strukturált, jól követhető. Azt az anyagot kapom, amit a „csoporttársaim” is élveztek. Ez nekem azért fontos, mert valamiféle közösségérzetet keletkeztet bennem, azért így egészen más lesz majd bemenni hozzájuk a konzultációs napokon, mint e nélkül lenne.

Melinda: Az aktuális anyag mindig nagyon jó minőségű, olyan élményt nyújt, mintha személyesen részt vennék az oktatáson. Érthető a tartalom, és alapos a magyarázat. Maximálisan megkapok minden segítséget, ábrát és segédletet, amire szükségem van. A segédanyag, mindig érthető és nyomon követhető, hogy hogyan, honnan lehet letölteni. Nagy segítség a táblán szereplő ábrák fotózása és továbbítása emailben, mert e nélkül talán ez okozná a legnagyobb nehézséget azoknak, akik nincsenek jelen az oktatáson.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Hallgatónk az asztrológia képzésünkről
Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Hallgatónk az asztrológia képzésünkről

Annamária: Nagyon tetszik a holisztikus szemlélet, melyben mi emberek próbáljuk megérteni a körülöttünk lévő Univerzumot, és azt megértve magunkat formálni, nem pedig a világot akarjuk erőszakkal átformálni a magunk elképzelése szerint.

Júlia: Én annyit tudok mondani, hogy nagyon jól követhető az anyag, szeretlek hallgatni Benneteket, nagyon hitelesek vagytok.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Hallgatónk az asztrológia képzésünkről

Ha szívesen ajánlod Másoknak is képzésünket, arra kérünk, hogy oszd meg ezt az oldalt!

Mail: info@mindenamiasztrologia.hu

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392

Irodai telefon: 0652/ 786 – 892

Skype: artemiszmuhely