Hallgatóink visszajelzései oktatásunkra…

Gyula: A Lilith esszé elkészítése ismét nagy felismeréseket hozott. Örülök, hogy tudatosabban láthattam rá újra a belső világomra. Kicsit túlléptem a megadott keretet, elnézést érte, de az az igazság, hogy a saját tapasztalataimat még talán oldalakon keresztül tudtam volna folytatni. Mindenesetre nagyon tanulságos volt, és az már csak rajtam múlik, hogy hosszú távon is profitálhassak a dologból. Nektek pedig szívből köszönöm, hogy – és ahogy – végignavigáltok ezen az úton, és lehetőséget, kulcsot adtok a kezembe a fejlődésre! Minden jót kívánok Nektek!

Anita: A tananyag nekem érthető, a világnézetemmel harmonizáló, nem kevés, de nem is sok, a spirituális, pszichológiai és minden egyéb tartalmában is megfelelő. Az előadásaitok gazdagok, követhetőek, élmény hallgatni őket. A tanmenet és az ismeretek átadása fokozatosan mélyülő, jól egymásra épülő. Örülök, hogy Tőletek tanulhatok és bízom benne, hogy a negyedik év végéig meg is marad az anyagi és egyéb lehetőségem erre.

Annamária: Olyan átfogó és azonnal alkalmazható ismereteket szerezhettem a tanulmányaim során, melyek a IV. modul végére komplex tudássá álltak össze bennem. E szemléletmód hiteles és valódi tudományként adja át az asztrológia ősi tudását, a két – az asztrológiai és a pszichológiai – eszközrendszer pedig tökéletesen kiegészíti egymást. Értékesnek éreztem minden percet, amelyet az oktatáson való részvétellel, a tanulással, a gyakorlással és a záróvizsgával való felkészüléssel töltöttem. A pszichológiai szemléletű asztrológus tanácsadó oklevél megszerzése olyan új eszközt adott a kezembe, melyet minden élethelyzetemben segítségül hívhatok, és mellyel másokat is felelősséggel támogathatok. “

Zsófia: Holdnaptárt keresve találtam rá a mindenamiasztrologia weboldalra. Így találkoztam először a rendkívül informatív és érdekes asztrológiai leírásokkal és a pszicho-asztrológiai képzéssel. Nagyon megtetszett e két terület társítása, mert úgy gondolom, kölcsönösen nagyon jól ki tudják egészíteni egymást. Korábban kínai asztrológiát tanultam, megtapasztaltam hasznosságát, praktikusságát, elsősorban az önismeret területén. Felbecsülhetetlen érték számomra, hogy magyarázatot találtam a „működésemre”, viselkedésemre, gondolati beállítottságomra.

Kata: Az elmúlt évben kerültem kapcsolatba az asztrológiával, mikor a kisfiunk nevelése jelentős fejtörést okozott. Segítséget asztrológusnál is kerestem. A születési dátumaink alapján megtalálta a problémánk okát, értékes tanácsokat adott, ez pedig segített a megfelelő anya-fiú kapcsolat kialakításában. Úgy érzem, foglalkoznom kell az asztrológiával, ha ilyen jól működik. Tanácsadói tevékenységben nem gondolkodok.

Renáta: Pár évvel ezelőtt karrier és magánéleti válság indított el az önismeret útján. Asztrológus segítségét is kértem. Egyértelművé vált számomra, hogy az életben minden összefügg mindennel. Ha van egy adott feladatom, annak jelei a családban, a gyermekkorban elszenvedett sérülésekben, felnőtt kapcsolataimban is megjelennek. Ezt a személyes horoszkóp mutatja. Az önismeret során a pszichológia kikerülhetetlen. Ezért örülök nagyon az asztrológia és a pszichológia „találkozásának” a képzésben.

Ildikó: Autodidakta módon foglalkoztam eddig asztrológiával. Ismereteim szórványosak, megfelelő színvonalú tudáshoz szeretnék jutni. Úgy érzem, fordulóponthoz érkezett az életem, döntenem kell, a magam útján járok, vagy megfelelek továbbra is a környezetem igényeinek. Az Artemisz Önismereti Műhely és Iskola weboldalain lévő cikkek és hanganyagok inspiráltak arra, hogy részt vegyek a képzésükön. Önmagam mélyebb megismerése céljából jelentkeztem a képzésre, hogy megoldást találjak a problémáimra.

Mariann: Egy ismerősöm ajánlotta ezt az asztrológia iskolát, így utána néztem az interneten. Bár már korábban is tanultam iskolai keretek között, de most mégis úgy döntöttem, az alapoknál kezdem. Örülök, hogy szülővárosomhoz aránylag közel találtam ezt a lehetőséget. Nem feltétlenül tanácsadó szeretnék lenni, inkább magamon és ismerőseimen szeretnék segíteni asztrológiai tudásommal.

Ibolya: Folyamatosan hallgatom a hanganyagot, iszonyú felismerések születnek. Főként családi berkekben ismerek rá egy-egy archetípusra, és sajnos a játszmákra is. Azt hiszem, kis túlzással, 50 év alatt annyit nem fejlődtem, mint ezalatt a három hónap alatt. Köszönöm Nektek.

Eszter: Régóta először azt érzem, tombol bennem a tudásszomj, hogy megismerjem az asztrológiai látásmódot. Bakancslistám ezen pontját ezzel a tanfolyammal teljesíteni tudom.

Judit: Érdekelnek az ezoterikus tudományok. A végleges elhatározás, hogy asztrológiát tanuljak, barátnőm (aki hallgatója az iskolának) ösztönzése révén fogalmazódott meg bennem. Úgy gondolom, minél kitágítom látókörömet, minél szélesebb körű a tudásom, annál jobban tudok segíteni mind saját, mind pedig a körülöttem élők testi-lelki-szellemi harmóniájának helyreállításában. Távoli terveim között szerepel egy saját gyógyító, segítő praxis beindítása.

Tímea: Az asztrológiához a családtervezés kapcsán kerültem közel. 3 évig sikertelenül próbálkoztunk a baba-projekttel. A sok kudarc után elmentem két asztrológushoz is, hogy megtudjam, vajon benne van-e a sorsomban a gyerek vállalás. Kaptam két különböző prognózist. Ezek után határoztam el, hogy magam fogok utána járni, mi is az igazság. Nincsenek nagy terveim az asztrológiával kapcsolatban, de a családtagjaimat szívesen „kielemezném”.

Sarolta: Távoktatási rendszerben hallgatom az asztrológia előadásokat és teljesen kivirultam ettől. Alig bírok magammal, de kérlek, nézzétek el nekem, idővel bizonyára megcsendesedek. Most viszont SZUPERÜL vagyok, mert úgy érzem, mintha egy hosszú vándorút után végre hazaértem volna.  És ezt nemcsak az igényesen összeállított tananyagnak, ami azért sokat hozzátesz a komfortérzetemhez, de legalább annyira az Iskola szemléletének és a Ti elhivatottságotoknak is köszönhető.

Katalin: Lakóhelyem közelében kerestem képzéseket a neten. Úgy gondolom, hogy a fővároson kívül is lehet tanulni színvonalas iskolákban, lehet találkozni valóban hozzáértő oktatókkal, akik méltón képviselik szakmájukat. Ami engem most tanulásra késztet, hogy segítsek azokon az embereken, akik az életük során megakadtak vagy mélyponton vannak, vagy nem tudják, merre menjenek tovább. Úgy gondolom, az asztrológia az egyik legjobb módszer önmagunk és mások sorsának megértésére.

Tünde: Fantasztikus élmény az előadások anyaga. Más alkalommal is voltam már „távoktatott”, a magam részéről utáltam a „konzerv” anyagokat, lehetőség szerint az írott tananyagot részesítettem előnyben. Ez az előadás viszont élő és élvezetes, leköti a figyelmemet, az információközlés jól strukturált, jól követhető. Azt az anyagot kapom, amit a „csoporttársaim” is élveztek. Ez nekem azért fontos, mert valamiféle közösségérzetet keletkeztet bennem, azért így egészen más lesz majd bemenni hozzájuk a konzultációs napokon, mint e nélkül lenne.

Melinda: Az aktuális anyag mindig nagyon jó minőségű, olyan élményt nyújt, mintha személyesen részt vennék az oktatáson. Érthető a tartalom, és alapos a magyarázat. Maximálisan megkapok minden segítséget, ábrát és segédletet, amire szükségem van. A segédanyag, mindig érthető és nyomon követhető, hogy hogyan, honnan lehet letölteni. Nagy segítség a táblán szereplő ábrák fotózása és továbbítása emailben, mert e nélkül talán ez okozná a legnagyobb nehézséget azoknak, akik nincsenek jelen az oktatáson.

Annamária: Nagyon tetszik a holisztikus szemlélet, melyben mi emberek próbáljuk megérteni a körülöttünk lévő Univerzumot, és azt megértve magunkat formálni, nem pedig a világot akarjuk erőszakkal átformálni a magunk elképzelése szerint.

Júlia: Én annyit tudok mondani, hogy nagyon jól követhető az anyag, szeretlek hallgatni Benneteket, nagyon hitelesek vagytok.

Mail: info@mindenamiasztrologia.hu

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392

Irodai telefon: 0652/ 786 – 892

Skype: artemiszmuhely