MERKÚR AZ IKREK CSILLAGJEGYBEN

  • Segít, hogy többféle dologgal párhuzamosan is foglalkozz! Amit korábban halogattál, most nekifoghatsz, s gyorsan el is intézheted!
  • E hatás jóvoltából azt tapasztalhatod, hogy nem csak a környezetedben, hanem szerte a világban az információk áramlása felgyorsul!
  • A Merkúr az Ikrek csillagjegyben járva 2021. május 04. és július 11. között fellendíti a mozgás iránti vágyadat, valamint kapcsolatteremtő és kommunikatív igényedet!
Merkúr az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen

2021. május 30. és június 23. között a Merkúr hátráló, azaz retrográd mozgásra vált az Ikrek csillagjegy területén.

A Merkúr hátráló, azaz retrográd periódusáról általánosságban elmondható, hogy a kommunikációban és az információ áramlásban zavarok keletkezhetnek! A gondolkodásunk belassulhat és problémáink adódhatnak az utazások során is.

A visszafelé haladó Merkúr időszakában óvatosan bánjunk a szavakkal, figyeljünk jobban oda, mikor, hogyan, és mit mondunk ki! Most hamarabb teret engedhetünk a negatív gondolatoknak, ügyeljünk arra, hogy ne kerüljünk mókuskerékbe! A mindennapi közlekedés során is legyünk körültekintőbbek, próbáljunk meg feszültebb helyzetekben megőrizni türelmünket!