MARS AZ IKREK CSILLAGJEGYBEN

Mars az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
  • A dinamizmus és akarat energiája 2021. március 04-től április 23-ig a nyers erőfitogtatás helyett az intellektuális ügyességet, ravaszságot, taktikát támogatja!
  • Ismert szókapcsolattal: “Többet ésszel, mint erővel…”
  • A Mars az Ikrek csillagjegyben a gyors helyzetfelismerés mellett segíti a kellő rugalmasságot és alkalmazkodást a megváltozott helyzeteinkhez!

Amikor a Mars egy levegős jegyben halad, a monoton, “unalmas” hétköznapokat nehezebben viselhetjük, mint általában. Ebben az időszakban úgy érezhetjük, hogy folyamatosan szükségünk van valami “érdekességre”, “újdonságra”, ami inspirál, motivál bennünket! Egyszerre több dolog is felkeltheti az érdeklődésünket, akár párhuzamosan is foglalkozhatunk – akár teljesen különböző – témákkal is!

  • Amikor a Mars az Ikrek csillagjegyben halad, belső késztetést érezhetünk a tanuláshoz! (Különösen kedvez ez a hatás a nyelvtanulásnak!) Ne lepődjünk meg azon, hogy ebben az időszakban rengeteg online tanfolyam, kurzus jön velünk szembe…!
  • Szívesen és többet is olvashatunk ezekben a hetekben! A könyvek, folyóiratok iránt is – akár nyomtatott, akár digitális formában – megnőhet a kereslet ebben az időszakban!
Mars az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen