MARS A NYILAS CSILLAGJEGYBEN

Mars a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • Amikor a Mars a Nyilas csillagjegyben halad, teremtő vágyaink, aktivitásunk, egyéni akaratunk támogatott közegben bontakozhatnak ki!
 • 2020. január 03-tól egészen február 16-ig komoly energiákat tudunk befektetni dolgainkba!
 • Régóta áhított elképzeléseket, „rendkívüli”, nagyobb volumenű tetteket vihetünk véghez, vagy ezek hiányában most lelkesítő, új célokat találhatunk életünkben!
 • A Mars a Nyilas csillagjegyben szabadon, korlátozás nélkül cselekedhet, így a kíváncsiság, nyitottság is áthathatja cselekedeteinket, és kezdeményezőbbeké válhatunk!
 • Az akadályokat, az utunkba kerülő nehézségeket most optimistán, bizakodóan szemlélhetjük, erősen hihetünk abban, hogy minden megoldódik és jóra fordul!
 • Figyelmünk viszont inkább a jövőre, az elkövetkezendő eseményekre irányul a jelen helyett!
Mars a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen

TANULJ ÖNISMERETI SZEMLÉLETŰ ASZTROLÓGIÁT!

Légy tudatos és használd fel az asztrológia ősi szimbólumrendszerét! 

Tanulj, fejlődj és szórakozz egyszerre! 

Bizonytalan vagy? Segítünk Neked, hogy jobban el tudd képzelni, hogyan zajlik az oktatás! 

IDE KATTINTVA  több oktató videót is találsz!

A marsi energiák szabad áramlásának köszönhetően azonban ebben az időszakban hajlamosak lehetünk a meggondolatlanságra, a vakmerőségre és a túlzott kockázatvállalásra is! Ne feledjük, “nem mind arany, ami fénylik”!

Mars a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • Túl sok dolgot ne vállaljunk be egyszerre, még ha most úgy is érezzük, lendületben vagyunk, mert később nehéz lesz minden vállalásunknak eleget tenni.
 • Kaland és utazásvágyunkat is erősíti ez a hatás, ha van hozzá időnk és lehetőségünk, akár zarándokútra is elindulhatunk.
 • Ha úgy érezzük, humánus célok vezetnek bennünket, erőinket önzetlen segítségnyújtásra is felajánlhatjuk!
 • Jogi témákban is fokozódik az aktivitás, melyet megtapasztalhatunk egyéni, és/vagy országos tekintetben is. Ennek hatását egyszerre tapasztalhatjuk a jog és törvényalkotás területein, és a konkrét joggyakorlatban, alkalmazásban is.
 • Önjelölt tanító és “megmondó emberek”, politikusok és “szakértők” sokasága próbálja a saját életszemléletét, ideológiáját minél szélesebb körben terjeszteni. Mondandójuk hitelességét azon mérhetjük le, hogy a jelen problémáihoz reálisan kapcsolható jövőképet, elképzeléseket fel tudnak-e mutatni.

Igyekezzünk megőrizni józanságunkat, döntéseinkben legyünk megfontoltak, ne higgyünk reális kritika nélkül a lelkesítő ígéreteknek!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben, már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Minden ami asztrológia oldala

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola