MARS A HALAK CSILLAGJEGYBEN

Mars a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • Igaz, hogy az előző, Vízöntő Mars időszakban született ötleteidben, célkitűzéseidben elbizonytalaníthat, de csak azért, hogy újragondold korábbi elképzeléseidet!
 • Azt érezheted a 2020. május 13. és június 27. közötti időszakban, hogy nem egészen úgy alakulnak a dolgaid, ahogy azt akarod, mintha erőfeszítéseidet “nagyobb erők” akadályoznák…
 • Ennek oka, hogy az érzékeny Halak jegyháttér a Mars tüzes, kiáradó lendületét visszafogja, lelassítja, belső utakra tereli!

Szeretnénk azonban hangsúlyozni, hogy ez nem jelenti azt, hogy az az időszak, amikor a Mars a Halak csillagjegyben halad, ellened lenne! Csak nem mindegy az, hogy ezt a hatást mire szeretnéd felhasználni!

 • A Mars tettre kész, türelmetlen és azonnal cselekszik. Aktuális háttere a Halak jegye nagyon “képlékeny”, változékony, határozatlan közeget ad.
 • Így inkább a színes, gazdag fantáziavilág áll közel hozzá, mint a realitás. Egy ilyen közegben a céltudatosság visszafogottá válik, megtorpan.
 • Így a Mars a Halak csillagjegyben nem kedvez a komoly és tartós dolgok létrehozásának!
 • Ilyenkor fizikai energiád is alacsonyabb lehet, ha lehetőséged van rá kerüld el ebben az időszakban a kemény, nehéz kétkezi munkát, feladatokat, sportokat! Légy magaddal engedékenyebb és ne akarj most minden áron 100%-ot teljesíteni!
Mars a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen

TANULJ ÖNISMERETI SZEMLÉLETŰ ASZTROLÓGIÁT!

Légy tudatos és használd fel az asztrológia ősi szimbólumrendszerét! 

Tanulj, fejlődj és szórakozz egyszerre! 

Bizonytalan vagy? Segítünk Neked, hogy jobban el tud képzelni, hogyan zajlik az oktatás! 

IDE KATTINTVA  több oktató videót is találsz!

Most nézzük, hogyan és mire használhatod fel azt a hatást, amikor a Mars a Halak csillagjegyben halad!

 • A tevékeny és “pörgős” Vízöntő Mars időszak után most eljöhet a pihenés ideje, hiszen nemsoká a még energikusabb Kos Mars ideje következik…!
 • Kedvező időszak ez most az alkotó folyamatok, zene, művészi kifejezésmódok megtapasztalásának, főleg a festésnek, rajzolásnak, fotózásnak, videó készítésnek!
 • Tölts több időt ezekben a napokban filmnézéssel, zenehallgatással, fürdőzéssel, szerelmeskedéssel…!
Mars a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • A Halakban járó Mars ideje alatt érdeklődésed megnőhet a pszichológiai, transzcendens, spirituális, misztikus témák iránt, így most kiváló lehetőséged van elmerülni az ilyen témájú cikkekben, könyvekben, előadásokban!
 • A Halak jegyháttér hatására az empátiád is fokozódik,  s szívesen támogatsz másokat, de akár Te is kérhetsz segítséget saját magadnak!
 • Meditálhatsz, jógázhatsz, megismerkedhetsz a tai chivel, elvonulhatsz, imádkozhatsz! A Mars aktívan segít Neked abban, hogy megtaláld lelki békédet és megnyugvásra lelj!

Amikor a Mars a Halak csillagjegyen jár, komolyan figyelj belső hangodra, ösztönös megérzéseidre, intuíciódra, de sose nélkülözd emellett a józan realitást!

Nagyszerű alkalom lehet ez a tudatos önismereti munkához, hiszen a Mars tevékeny energiája által lehetőséged van belő világod és tudattalan részeid (Halak jegyháttér) mélyére hatolni! Ehhez a folyamathoz kiváló eszköz lehet akár az asztrológia is…

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben, már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Minden ami asztrológia oldala

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola