fbpx

Jupiter a Vízöntő csillagjegyben

Ugrás az ismeretlenbe

“Izgalmas” történelmi periódusban élünk, mely a sok kihívást tartogató nehézséggel új irányok felé tereli a ma élő emberiséget. A megoldandó feladatok mellé eszközöket is kapunk a “sors-pedagógiától”, mellyel érdemes élnünk!

A kikerülhetetlen változásokat jelzi és azokat meg is támogatja a Vízöntő jegyébe 2020. 12. 19. 14 óra 07 perckor megérkező Jupiter.

A planéta keringési ideje kb. 12 év, tehát nagyjából egy évig tartózkodik egy-egy csillagjegy előterében. Bár a klasszikus asztrológia elsősorban támogató elvet társít a Jupiterhez, nem szabad elfeledkeznünk arról a tényről, hogy igazából felfokozó, kibővítő, teret adó minőséggel rendelkezik. Így kitágítja tapasztalatszerzési lehetőségeinket az adott jegytartalommal összefüggésben, hogy fejlődésünket elősegítse.

A Jupiter a Vízöntő tartalmaival kapcsolatos élményeinket 2020. 12. 19 – 2021. 12. 29. között határozottan felerősíti. Sőt,  az önmagához képest relatíve gyors haladása miatt “ideiglenesen kiruccan” a Halak jegyébe is  2021. 05. 14 – 2021. 07. 28. között.

A Vízöntő jegyében haladó Jupiter fontos stációi:
Jupiter a Vízöntő jegyében Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Ebben a közel egy évben a Vízöntő jellemzőit, mint pl.  “szabadság, egyenlőség, testvériség” témákat felfokozza a világban. Ez a hatás ugyanúgy megjelenhet forradalmi lázongásokban, mint az emberiség jövőjét szolgáló innovációkban, kollektív szemléletváltásban

A Vízöntő Jupiter kiemelt lehetőséget ad egyéni és kollektív szinten a tudatuk tágítására, melynek egyik leghasznosabb eszköze az asztrológia tanulása. Segíti az élő környezetünkhöz fűződő viszonyunk sürgető átalakítását, és átélhetjük, hogy korábbi tudományos paradigmák gyökeresen megváltoznak.

Mint az egyik sorsbolygó, a Jupiter felerősíti a reformok időszerűségét és lehetőségét, ha szükséges az aktuális társadalmi struktúrák, a korábbi rendszerek, (világ)rend felborításával. Ezt különösen kihangsúlyozza a téli napfordulón kiteljesedő Szaturnusszal való együttállása, mely egy új világkorszak szimbolikus jelzőfénye, “lángoscsillaga” is egyben.

Mint mindig, mielőtt tovább lépünk, érdemes visszatekinteni, hogy milyen fejlődési tartalmakat hozott számunkra a Bak jegyében lévő Jupiter az elmúlt egy év során.

Lépj túl komfortzónádon, változtass, haladd meg eddigi határaidat!

2020. december 21-én egy kiexponált és nagyon fontos döntési pillanatot mutat számunkra a két sorsbolygó konjukciója, azaz a Szaturnusz és Jupiter együttállása. Amely, mint egy új “Lángoscsillag” jelzi a ma élő emberiségnek az új világkorszak visszavonhatatlan megérkezését!

Nézz bele! Ízelítőnk az előadás anyagából!

Ha érdeklődő vagy és még többre vágysz…!

A Szaturnusz és Jupiter együttállásáról mintegy 2,5 órás anyagot készítettem videó formájában, amelyet megtalálsz webshopunkban:

Mitől “rendkívüli” ez a hatás, milyen globális üzenete van, kiket szólít meg különösen, részletesen az érintett életterületekről…

TANULJ ÖNISMERETI SZEMLÉLETŰ ASZTROLÓGIÁT!

Légy tudatos és használd fel az asztrológia ősi szimbólumrendszerét! 

Tanulj, fejlődj és szórakozz egyszerre! 

Felnőttképző nyilvántartási számunk: B/2020/003184

Bizonytalan vagy? Segítünk Neked, hogy jobban el tudd képzelni, hogyan zajlik az oktatás! 

IDE KATTINTVA  több oktató videót is találsz!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben, már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola

error: