Jupiter a Nyilas csillagjegyben

Jupiter a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
A Jupiter égi útjának következő szakasza 2018. november 8-ától 2019. december 2-ig tart a Nyilas jegyében.

A Skorpió hatása alatt sok rejtett tartalomra, nehézségre igyekezett ráirányítani a figyelmünket, melyekkel, ha komolyan szembenéztünk, most segít ezen problémáink meghaladásában.

  • A Nyilas Jupiter inspirál bennünket, hogy megtaláljunk magasabb értelmét az előző egy évünk nehézségeinek. Hogy észrevegyük, milyen erőforrásokkal, képességekkel rendelkezünk, hiszen túljutottunk rajta.
  • S most ideje új célok felé fordulni, tervezzünk bátran! Egyre azonban fontos figyelni. Törekedjünk arra, hogy a szép ideák az élet gyakorlati színterén is megvalósuljanak, s lehetőség szerint ezek a célok ne csak a saját érdekeinket szolgálják.
  • A jupiteri analógiához kapcsolt igazságérzet és segítő lojalitás a Nyilas közegében nagy támogatást kap. Így szűkebb és tágabb közegünkben is valószínűleg fokozottan jelentkezik az igazságosság kontra igazságtalanság kérdése. Utóbbit tapasztalva a fokozódó lojalitás nagyobb összefogásra is lehetőséget ad.
  • Humánum, az általános emberi értékek és a segítőkészség is nagyobb hangsúllyal jelentkezik az egyének és társadalmak életében. Közös, új célok irányába mozgósíthat.
  • Mindezek mellett többen érezhetnek vágyat továbbtanulásra, életszemléletük tágítására, távoli tájak megismerésére, elvándorlásra, hitéletben való erősödésre.

Használjuk ki a Nyilas Jupiter hatását, hogy jobb emberekké váljunk, fejlődjünk, fogadjuk nyitottan az élet által felkínált tanításainkat!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben, már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Minden ami asztrológia oldala

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola