Jupiter a Halak csillagjegyben

Fokozódó káosz és/vagy szellemi emelkedés

A Jupiter, mint sorsplanéta, az elmúlt közel egy év innovációra, önmeghaladásra késztető “Vízöntős” hatása után most újabb témakörök elsajátításának a lehetőségét kínálja fel, hiszen jegyet vált. A Jupiter megérkezik uralmi jegyébe, a “vizes jellegű”, keret nélküli végtelenséget, egységet szimbolizáló Halak csillagjegybe.

A Jupiter keringési ideje kb. 12 év, tehát nagyjából egy évig tartózkodik egy-egy csillagjegy előterében. Bár a klasszikus asztrológia elsősorban támogató elvet társít a Jupiterhez, nem szabad elfeledkeznünk arról a tényről, hogy igazából felfokozó, kibővítő, teret adó minőséggel rendelkezik. Így kitágítja tapasztalatszerzési lehetőségeinket az adott jegytartalommal összefüggésben, hogy fejlődésünket elősegítse.

Amikor a Jupiter megérkezik a Halak jegyébe, az akár kimerítő jellegű “Vízöntős izgalmak” után, most a káosz, labilitás, szorongás és megtévesztés élményeit ugyanúgy felfokozza, mint az idilli elképzelések sokaságát, teret adva mindenféle menekülési vágynak, tendenciának.

Egyben mindnyájunkat inspirál a saját mélyebb lelki folyamataink felé való fordulásra, a belső munkára, s ezzel együtt spirituális élmények átélésére, a szellemi emelkedésre. Természetesen, mint minden más asztrológiai hatásban, ebben is az egyéni rezonanciánk, azaz tudatszintünk, törekvésünk a meghatározó.

A Jupiter a Halak jegyén aktuálisan elég hektikusan halad át

  • A Halak tartalmaival kapcsolatos élményeinkből ízelítőt kapunk 2021.05.14 – 2021.07.28. között, majd visszatér még a Vízöntő jegyébe.
  • A Halak csillagjegyen halad át 2021.12.29–2022.05.11. között.
  • Miután egy kis időre látogatást tesz a Kos jegyében, még visszatér a Halakhoz “elköszönni” 2022.10.28 – 2022.12.20-ig, hiszen kb. 11 év múlva találkoznak ismét…
Jupiter a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Mint mindig, mielőtt tovább lépünk, érdemes visszatekinteni, hogy milyen fejlődési tartalmakat hozott számunkra a Vízöntő jegyében lévő Jupiter az elmúlt egy év során.

Erősítsd meg hitedet, bízz a változások előrevivő sodrásában és emelkedj magasabbra!

TANULJ ÖNISMERETI SZEMLÉLETŰ ASZTROLÓGIÁT!

Légy tudatos és használd fel az asztrológia ősi szimbólumrendszerét! 

Tanulj, fejlődj és szórakozz egyszerre! 

Felnőttképző nyilvántartási számunk: B/2020/003184

Bizonytalan vagy? Segítünk Neked, hogy jobban el tudd képzelni, hogyan zajlik az oktatás! 

IDE KATTINTVA  több oktató videót is találsz!

ÚJ CSOPORTUNK ELINDULT, DE MÉG CSATLAKOZHATSZ!

Korlátozások esetén ONLINE formában kapod a tananyagot!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben, már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!