ONLINE PROGRAM AJÁNLATUNK ASZTROLÓGIA IRÁNT ÉRDEKLŐDŐKNEK

AstroSky program Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

ASZTROLÓGIA ISKOLÁNKBAN ÉS HOROSZKÓP ELEMZÉSHEZ IS

AZ ASTROSKY PROGRAMOT HASZNÁLJUK!

Lite verzió ára: 29.000 Ft      Full verzió ára: 45.000 Ft

ONLINE HOROSZKÓP KÉSZÍTŐ PROGRAM

Az itt található angol nyelvű program segítségével könnyen és látványosan készítheted el a horoszkóp ábrádat, amennyiben rendelkezel a születés pontos hely és időkordinátáival.

A program nyelve angol, de az asztrológiai jelzéseket és magát a horoszkóp elemeit le tudod olvasni a radix ábráról, ha érted az alap asztrológiai jeleket!

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Online horoszkóp készítő program
Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Online aszcendens számító program

ASCENDENS SZÁMÍTÓ PROGRAM

Az itt található angol nyelvű panelt, ha kitöltöd, megadja neked a keresett ascendenst, amennyiben rendelkezel a születés pontos hely és időkordinátáival.

A keresett ascendenst is angolul adja meg a program, de ha nem érted a szöveget, az asztrológiai jelzést és a megadott fokszámot akkor is le tudod olvasni!

LUNABAR

A Hold fázisainak és egyéb jellemzőinek kiszámítását elvégző segédprogram. Ha telepítjük, számítógépünk asztalán ikon formájában láthatjuk. Folyamatosan mutatja, melyik jegy előterében tartózkodik a Hold, s milyen fázisban (fogyó, növő stb)

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Lunabar holdfázis program
Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Stellárium online planetárium program

STELLÁRIUM 0.10.2

Planetárium program, mely segítségével ismerkedni lehet a csillagos égbolttal! Tér-idő koordinátákat be lehet rajta állítani.
Miután letöltöttük a file-t, hozzunk létre egy könyvtárat (mappa), pl. a C meghajtón “PROGRAM” név alatt. Majd a letöltött állományt csomagoljuk ki ebbe a könyvtárba. Ezt követõen a Sajátgép ikonra kattintás után, keressük meg a programot a C meghajtónkon. A következõ lépésben nyissuk meg a könyvtárat, és a program ikonját másoljuk ki az asztalra. A másolás után az ikonra kattintunk az egér jobb gombjával, és írjuk be az elérési utat. Mindezek után már a program használható, melyet nem kell külön telepítenünk.

REGIOMONTANUS

Magyarország első szabad forráskódú, ingyenes asztrológiai programja. A felhasználóbarát menürendszer, az egyszerű kezelhetőség és a változatos beállítási lehetőségek teszik alkalmassá a programot arra, hogy bármelyik asztrológiai irányzat követője számára megbízható társ legyen asztrológiai munkája során. Regiomontanus a planéták házúri minősége, az énállapotok kijelzése mellett, a planétaperspektívák, drakonikus horoszkóp és a Szekunder direkciós Hold (havi léptetéssel) lehetőségeit is tartalmazza. Továbbá található benne egy beépített “Horoszkópolvasó” is, mely az asztrológiai munka legnehezebb részét jelentő ábrafejtésben nyújt pótolhatatlan segítséget a kezdőknek illetve az asztrológiával most ismerkedőknek.

Letöltés

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Regiomontanus asztrológiai program
Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Iastro online asztrológiai program

IASTRO Online Asztrológiai program

Felesleges okos eszközeidre egyenként asztrológiai programokat beszerezned, mert az iastro mindegyikről használható – akár egy munkahelyi számítógépről, a barátod laptopjáról, az otthoni gépedről, tabletedről vagy telefonodról is.
Bárhol is légy, az iastro elérhető, és a sávszélesség igénye is minimális!

Mail: info@mindenamiasztrologia.hu

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392

Irodai telefon: 0652/ 786 – 892

Skype: artemiszmuhely