ONLINE PROGRAM AJÁNLATUNK ASZTROLÓGIA IRÁNT ÉRDEKLŐDŐKNEK

ASZTROLÓGIA ISKOLÁNKBAN ÉS HOROSZKÓP ELEMZÉSHEZ IS

AZ ASTROSKY PROGRAMOT HASZNÁLJUK!

Lite verzió ára: 29.000 Ft      Full verzió ára: 45.000 Ft

AstroSky asztrológiai rendszer

ONLINE HOROSZKÓP KÉSZÍTŐ PROGRAM

Az itt található angol nyelvű program segítségével könnyen és látványosan készítheted el a horoszkóp ábrádat, amennyiben rendelkezel a születés pontos hely és időkordinátáival.

A program nyelve angol, de az asztrológiai jelzéseket és magát a horoszkóp elemeit le tudod olvasni a radix ábráról, ha érted az alap asztrológiai jeleket!

ASCENDENS SZÁMÍTÓ PROGRAM

Az itt található angol nyelvű panelt, ha kitöltöd, megadja neked a keresett ascendenst, amennyiben rendelkezel a születés pontos hely és időkordinátáival.

A keresett ascendenst is angolul adja meg a program, de ha nem érted a szöveget, az asztrológiai jelzést és a megadott fokszámot akkor is le tudod olvasni!

LUNABAR

A Hold fázisainak és egyéb jellemzõinek kiszámítását elvégzõ segédprogram. Ha telepítjük, számítógépünk asztalán ikon formájában láthatjuk. Folyamatosan mutatja, melyik jegy előterében tartózkodik a Hold, s milyen fázisban (fogyó, növő stb)

STELLÁRIUM 0.10.2

Planetárium program, mely segítségével ismerkedni lehet a csillagos égbolttal! Tér-idő koordinátákat be lehet rajta állítani.
Miután letöltöttük a file-t, hozzunk létre egy könyvtárat (mappa), pl. a C meghajtón “PROGRAM” név alatt. Majd a letöltött állományt csomagoljuk ki ebbe a könyvtárba. Ezt követõen a Sajátgép ikonra kattintás után, keressük meg a programot a C meghajtónkon. A következõ lépésben nyissuk meg a könyvtárat, és a program ikonját másoljuk ki az asztalra. A másolás után az ikonra kattintunk az egér jobb gombjával, és írjuk be az elérési utat. Mindezek után már a program használható, melyet nem kell külön telepítenünk.

REGIOMONTANUS

Magyarország első szabad forráskódú, ingyenes asztrológiai programja. A felhasználóbarát menürendszer, az egyszerű kezelhetőség és a változatos beállítási lehetőségek teszik alkalmassá a programot arra, hogy bármelyik asztrológiai irányzat követője számára megbízható társ legyen asztrológiai munkája során. Regiomontanus a planéták házúri minősége, az énállapotok kijelzése mellett, a planétaperspektívák, drakonikus horoszkóp és a Szekunder direkciós Hold (havi léptetéssel) lehetőségeit is tartalmazza. Továbbá található benne egy beépített “Horoszkópolvasó” is, mely az asztrológiai munka legnehezebb részét jelentő ábrafejtésben nyújt pótolhatatlan segítséget a kezdőknek illetve az asztrológiával most ismerkedőknek.

Letöltés

IASTRO Online Asztrológiai program

Felesleges okos eszközeidre egyenként asztrológiai programokat beszerezned, mert az iastro mindegyikről használható – akár egy munkahelyi számítógépről, a barátod laptopjáról, az otthoni gépedről, tabletedről vagy telefonodról is.
Bárhol is légy, az iastro elérhető, és a sávszélesség igénye is minimális!

Mail: info@mindenamiasztrologia.hu

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392

Irodai telefon: 0652/ 786 – 892

Skype: artemiszmuhely