Artemisz Asztrológia Iskolánk missziójáról

“Hiszünk abban, hogy a nem túl távoli jövőben a horoszkóp elemeinek értelmezését, az analógiák tanát már állami oktatási intézményekben is taníthatjuk felnőtteknek, gyermekeknek egyaránt.

Segítve ezzel minden ember önismeretét, spirituális fejlődését, kibontakozását!

Addig is ezt a célt szolgáljuk saját lehetőségeinken keresztül, eljutva azokhoz, akikben már megérett az elhatározás, hogy fejlődjenek.” O. M. K.

LEGYÉL RÉSZESE, VÁLASZD A SZÁMODRA LEGELŐNYÖSEBB FORMÁJÁT AZ ASZTROLÓGIA TANULÁSNAK!

TANULÁS TÁVOKTATÁSBAN

Bárhol is vagy a világon, elérhető számodra egy online kapcsolat segítségével. Saját ütemedben, mégis a tanulócsoport részeként haladhatsz, skype-on konzultálhatsz.

HAGYOMÁNYOS KÉPZÉS

Saját tantermünkben tartott oldott hangulatú órákon aktívan kérdezhetsz.  A Hozzád hasonlókkal új barátságokat köthetsz a havi egy napon, mely érted van, rólad szól!

HALADJ EGYÉNI ÜTEMBEN

Térben és időben szabad vagy, a haladásod ütemét is Te választhatod meg. Különbözeti vizsgával is kapcsolódhatsz, ismételhetsz. Skype-on vagy személyesen is konzultálhatsz.

Téged is várunk

a pszichológiai szemléletű integrált

Artemisz Asztrológia Iskolába!

Hallgasd meg

képzési tájékoztatónkat!

2003 óta működik Debrecenben az Artemisz Önismereti Műhely. Egyéni és csoportos önismereti módszerek  alkalmazása mellett pszichológiai szemléletű asztrológia oktatása is helyet kapott.

Asztrológia Iskolánk 2008 óta várja hallgatóit. Asztrológus tanácsadó képzésünket állami nyilvántartásba vetettük 00721-2009-es számon.

Asztrológus tanácsadó képzésünkről

Pszichológiai szemléletű asztrológiai iskolánkban elsősorban saját önismereted elmélyítésében támogatunk. Ha elkötelezett vagy egy új segítő módszertan elsajátítása mellett és hajlandó vagy abba energiát fektetni, mi segítünk Téged, hogy asztrológus tanácsadóvá válj.

Mikor, kikkel, hol, hogyan és mennyiért?

Asztrológia Iskolánk oktatóiról

Hitelességünket sok éves szakmai tapasztalat, aktív asztrológusi praxis és 2009 óta az állami nyilvántartás garantálja! 

Korrekt tudásanyag átadására törekszünk gyakorlatias megközelítésben, igény szerint egyéni konzultációs lehetőséget biztosítva asztrológus hallgatóink számára.

Ha a tájékoztató videó meghallgatása után is vannak még kérdéseid, azt a mellékelt felületen tedd fel nekünk, s pár napon belül megválaszoljuk azokat.

  • Személyes találkozásra is nyitottak vagyunk, ha igényled.

Mi történik miután olvastuk leveledet?

  • Elküldjük Számodra tájékoztatónkat az asztrológia iskolánk tanácsadó képzéséről. Amennyiben nem kapnál levelet tőlünk 2 munkanapon belül, akkor valami hiba csúszott a rendszerbe, kérlek, keress bennünket újra!
  • A képzés indulása előtt újra felvesszük a kapcsolatot Veled (mail).
  • Ha úgy döntesz, hogy Te is Hallgatónk leszel, elküldjük Számodra a beiratkozáshoz szükséges dokumentumokat.
  • Megadott adataidat természetesen biztonságosan kezeljük.                            (Adatvédelmi irányelveink)

Itt kérj tájékoztatót vagy jelentkezz előzetesen