Artemisz Asztrológia Iskola

Egy képzés Neked, mely Rólad szól!

Ha ránk találtál, valószínűleg útkereső vagy, esetleg elakadtál az életedben.

Eleged van abból, hogy a bulvár asztrológia felületes és sablonos, néha ellentmondásos információi között elveszel? Irritál, hogy csak pont azt nem találod meg ezekben, amit keresel:

„Ki vagyok én, hol a helyem, mi a dolgom a világban?”

Akkor ez egy lehetőség Neked, tarts velünk! Képzeld el, hogy életed fontos kérdéseihez egy jól működő iránytű áll a rendelkezésedre!

  • A véletlenszerű találkozásokban nem hiszünk, ahogy valószínűleg Te sem. Ha most őszintén magadba nézel, szíved mélyén Te is érzed, hogy a megoldások nem hullanak öledbe életed nehéz helyzeteiben. A problémákat a gyökerüknél kell megragadni, mint a gyomot, különben mire észbe kapunk, már mindent eluralnak.
  • A legtöbb ember a könnyebb utat választja! Halogatja a szembenézést azzal, hogy Ő maga hogyan van benne élete konfliktusaiban, másokat hibáztat, s tehetetlen áldozatként sodródik életében. Ez nem egy vonzó életkilátás, ugye?
  • Biztosan sok mindennel próbálkoztál már Te is. Tapasztalhattad, hogy a felületes, intellektuális módszerek bár jól csengenek, mégis ugyanazon problémákba gabalyodva találod magad ismét. A látszatmegoldások elterelték figyelmedet a valódi kérdéseidről.
  • Ilyenkor keserűen döbbensz rá, hogy elvesztegettél időt, pénzt, komoly erőfeszítést, s a „Ki vagyok Én” megértéséhez nem jutottál közelebb. Csak egyre kellemetlenebbül érzed magad saját életedben. Önismeret hiányában nem vagy képes hatékony életvezetésre, önérvényesítésre, s ami talán a legfájóbb, szeretetteljes kapcsolatokra szert tenni.

Mindezt én is ismerem, hiszen hozzád hasonlóan hosszú utat jártam be, mely elvezetett oda, hogy most erről mesélhetek neked.

Az Artemisz pszichológiai szemléletű Asztrológia Iskola léte hűen tükrözi azt az örök igazságot, hogy önmagam megértése és megismerése által találok rá arra az útra, hivatásra, mely az enyém.

Amivel önazonos vagyok, amit szinte hobbiként művelek, tehát örömet okoz, s nem mellékesen, segíti a hozzám fordulók életének minőségi változását.

Ez utóbbit így fejezi ki egy kedves kliensem:

„Köszönöm szépen az üvegtárgyakat: a távcsövet, mellyel a múltba és a jövőbe pillantottunk kicsit. A tükröt, melyből én néztem vissza magamra. A nagyítót, mellyel a körülöttem és bennem levő különös kapcsolatokat láthattam meg. A szemüveget, melyen keresztül másként látok.”

  • Iskolánk 2008-óta segíti Hallgatóink önismeretének fejlesztését, hogy rátaláljanak Önmaguk egyedi csodájára. Állami nyilvántartásba vett képzési formát dolgoztunk ki, hogy korrekt tananyagot, sikeres módszertant és hiteles oktatókat adhassunk ehhez a folyamathoz.
  • Hallgatóinkat kísérve azt tapasztaljuk, hogy egyre jobban összhangban kerül a külső és belső világuk, értő módon élik meg és alakítják az eseményeiket. Önismeretben fejlődve jobban képviselik önmagukat, felvállalják igényeiket, tágabb szemléletben látják és kezelik környezetüket, kapcsolataikat.
  • Mi ezt tapasztaljuk, de  olvass bele néhány hallgatói visszajelzésbe, hogy más nézőponttal is találkozz!

Most rajtad a sor!

Iskolánkban lehetőséget kínálunk Neked, hogy a bulvár világ lelkes amatőre helyett profi asztrológus legyél, aki érti mi miért történik vele, s aktívan részt vesz élete irányításában.

VÁLASZD A SZÁMODRA LEGELŐNYÖSEBB FORMÁJÁT AZ ASZTROLÓGIA TANULÁSNAK!

TANULÁS TÁVOKTATÁSBAN

Bárhol is vagy a világon, elérhető számodra egy online kapcsolat segítségével. Saját ütemedben, mégis a tanulócsoport részeként haladhatsz, skype-on konzultálhatsz.

HAGYOMÁNYOS KÉPZÉS

Saját tantermünkben tartott oldott hangulatú órákon aktívan kérdezhetsz.  A Hozzád hasonlókkal új barátságokat köthetsz a havi egy napon, mely érted van, rólad szól!

HALADJ EGYÉNI ÜTEMBEN

Térben és időben szabad vagy, a haladásod ütemét is Te választhatod meg. Különbözeti vizsgával is kapcsolódhatsz, ismételhetsz. Skype-on vagy személyesen is konzultálhatsz.

Téged is várunk

a pszichológiai szemléletű

Artemisz Asztrológia Iskolába!

Nézd meg

képzési tájékoztatónkat!

2003 óta működik Debrecenben az Artemisz Önismereti Műhely. Egyéni és csoportos önismereti módszerek  alkalmazása mellett pszichológiai szemléletű asztrológia oktatása is helyet kapott.

Asztrológia Iskolánk 2008 óta várja Hallgatóit. Asztrológus tanácsadó képzésünket állami nyilvántartásba vetettük 00721-2009-es számon.

Asztrológus tanácsadó képzésünkről

Pszichológiai szemléletű asztrológiai iskolánkban elsősorban saját önismereted elmélyítésében támogatunk. Ha elkötelezett vagy egy új segítő módszertan elsajátítása mellett és hajlandó vagy abba energiát fektetni, mi segítünk Téged, hogy asztrológus tanácsadóvá válj.

Asztrológia Iskolánk oktatóiról

Hitelességünket sok éves szakmai tapasztalat, aktív asztrológusi praxis és 2009 óta az állami nyilvántartás garantálja.

Korrekt tudásanyag átadására törekszünk gyakorlatias megközelítésben, igény szerint egyéni konzultációs lehetőséget biztosítva asztrológus jelölt Hallgatóink számára.

“Hiszünk abban, hogy a nem túl távoli jövőben a horoszkóp elemeinek értelmezését, az analógiák tanát már állami oktatási intézményekben is taníthatjuk felnőtteknek, gyermekeknek egyaránt.
Segítve ezzel minden ember önismeretét, spirituális fejlődését, kibontakozását!
Addig is ezt a célt szolgáljuk saját lehetőségeinken keresztül, eljutva azokhoz, akikben már megérett az elhatározás, hogy fejlődjenek.” O. M. K.

Mail: info@mindenamiasztrologia.hu

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392

Irodai telefon: 0652/ 786 – 892

Skype: artemiszmuhely