Havi horoszkóp: Ikrek hava

2021. május 20 – 2021. június 21.

  • Nap az Ikrek csillagjegybe lép május 20-án 21 óra 37 perckor, s tovább halad a nyári napforduló pontján keresztül a Rák csillagjegy előterébe június 21-én 5 óra 32 perckor. 
  • Most az Ikrek Havában járunk, ami régi magyar elnevezés szerint Ígéret, illetve Pünkösd Hava.
  • A horoszkóp ábra az Ikrek jegyváltás idejére budapesti koordinátákra van elkészítve.

A havi asztrológiai aktualitásokat a NAP egy adott jelben való tartózkodási időtartamához viszonyítva adjuk meg.

Az adott időszakban a Nap és bolygók jegyváltásait, főbb holdfázisokat, erősebb hatású fényszögeket emeljük ki azoknak, akik valamennyire jártasak az asztrológiában, a horoszkópelemzésben.

Szeretnél még többet tudni az Uránusz és Szaturnusz feszült kapcsolatáról?

Globális üzenetéről, hogy mire számíthatsz és mit tehetsz ebben a krízises időszakban?

A nappalok hossza, a világosság még mindig fokozódik, s az Ikrek csillagjegy minden hatása a nyarat készíti elő. Ilyenkor az egyén életében is egyre erősebb a vágy arra, hogy mozgásba lendüljön.

Mivel eljött a jó idő, a Bika jegy segítségével elindultak a kerti munkák, a szükséges renoválások, most az Ikrek havában a figyelmünk egyre gyakrabban kalandozik el abba az irányba, hogy a pompájába borult természetben felfedezéseket tegyünk, kiránduljunk. Ebben az időszakban tervezi meg a legtöbb ember a nyaralását, célokat tűz ki, útitervet készít magának, családjának.

IKREK HAVA: A MEGISMERÉS IDŐSZAKA

Eljött az ideje a tudás összegzésének is, zajlanak az év végi összefoglalások, és a vizsgaidőszak is kezdetét veszi.

Szinte minden mozgásban van körülöttünk. Sokan kirándulnak, kimozdulnak, míg mások kertészkednek, felújítanak.

A nyári napfordulóig a nappali világosság fokozódik, melynek csúcspontja a fény diadala, ünnepe. Sok babona és rituálé kapcsolódik ehhez a naphoz évszázadok óta.

2021-es év, méltón a „Szaturnusz éve” címkéhez, erősen szembesíti a ma élő emberiséget az élet minden fontos területén a működésünk következményére, legyen az természeti, társadalmi, gazdasági, vagy akár kulturális terület.

A 2021. és 2022. év is aktívan magán hordozza a Szaturnusz – Uránusz egymásnak feszülő konstellációjának hatásait, mely egyének és társadalmak tekintetében is komoly minőségű változásokat kényszerít ki!

Ezzel együtt a szellemi témák felé fordulást segítő, a sorsunk megértését, azzal való hatékonyabb együttműködést támogató Plútó – Neptunusz fokozatosan erősödő szextiljére is számíthatunk!

Fordulóponton vagyunk, új korszak születésénél „bábáskodunk”! Ennek tudomásul vételéhez az emberiség olyan jelzéseket kap, amiket nem hagyhat figyelmen kívül… A világjárvány, a környezeti katasztrófák és minden egyéb jelzés ebbe az irányba vezetnek bennünket. Összegyűjtöttük egy helyre Számodra az ehhez a témához kapcsolódó írásainkat, előadásainkat: VÍZÖNTŐ KORSZAKVÁLTÁS IDEJÉN

Ha szeretnél együtt élni a kozmikus ritmussal…!

Ikrek havának legfontosabb asztrológiai hatásai

május 20 csütörtök

A Nap az Ikrek jegybe lép

A megismerés időszaka köszönt ránk…

május 22-24. szombat-hétfő

Pünkösd (mozgó ünnep)

Szaturnusz a Vízöntő csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

május 23. vasárnap

A Szaturnusz hátráló (retrográd) mozgásba kezd a Vízöntő jegyében

Bizonyára Te is érzékeled mindennapi életed során, hogy mind egyéni, mind kollektív síkon kikerülhetetlen változásokat kell eszközölnünk jövőnk szempontjából…

Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

május 26. szerda

Teljes holdfogyatkozás (nálunk nem lesz látható)

Ha már vizuálisan nem fogjuk látni, legalább ismerkedjünk meg azzal, hogy a fogyatkozásoknak milyen jelentőséget tulajdonítunk az asztrológiában!

Merkúr az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen

május 30. vasárnap

A Merkúr hátráló (retrográd) mozgásba vált az Ikrek jegyben

Amire érdemes ebben az időszakban odafigyelned: gondolkodásod lelassulhat, kommunikációd és utazásaid során problémáid adódhatnak…

Neptunusz a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

május 31. hétfő

Neptunusz – Mars harmonikus kapcsolatban

Érzékenyebbé válhatsz mindenre, legyen az akár fizikai, akár lelki, akár szellemi tartalom… Intuíciód segítségével most könnyebben rátalálhatsz arra, hogy mim is legyen életed következő fontos lépése…

Vénusz a Rák csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen

június 2. szerda

A Vénusz is átlép a Rák jegyébe

Most jött el a romantika ideje! Szeretet igényedet fejezd ki egyértelműen! Intimitás, simogatás, összebújás, szeretteid közelsége jó hatással lehet rád is…

június 10. csütörtök

Részleges napfogyatkozás, melynek maximuma 12 óra 46 perckor lesz

Videónkból megtudhatod, hogyan értelmezzük az asztrológiában a napfogyatkozások hatását… Mivel ez látható lesz számunkra is vizuálisan, élvezzük a látványt!

június 11. péntek

A Mars átlép az Oroszlán jegyébe

Bizonyára Te is észre  veszed magadon, hogy erőtől duzzadsz és energikus vagy… Kiváló időszak van arra, hogy elképzeléseidet, terveidet megvalósítsd…

Uránusz a Bika csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

június 15 kedd

Egzakt Uránusz – Szaturnusz feszült kapcsolódás

Légy nyitott tudatosan a változásra, változtatásra, még ha nehezedre esik is! Keresd azon személyek társaságát, akik támogatni tudnak ebben a folyamatban!

június 20. vasárnap

A Jupiter hátráló (retrográd) mozgásba kezd a Halak jegyében

Itt az idő arra, hogy saját belső mély lelki folyamataid felé fordulj tudatosan! A labilitás, a szorongás, az illúziók, a vágyálmok kergetése helyett realizáld lehetőségeidet!

június 21. hétfő

Nyári napforduló

Az év legrövidebb éjszakája! Bizonyára érdekes programokat kínálnak majd szerte az országban, élvezd ezeket a társas összejöveteleket!

A Nap a Rák jegybe lép

Teremts rendet a lelkedben! Vállald fel érzelmeidet! Ez tesz igazán erőssé! Fogadd el családi gyökereidet, hiszen enélkül nincs eredményes jövőd sem!

HALADJ EGYÉNI ÜTEMBEN

Térben és időben szabad vagy, a haladásod ütemét is Te választhatod meg. Különbözeti vizsgával is kapcsolódhatsz, ismételhetsz. Skype-on vagy személyesen is konzultálhatsz.

TANULÁS TÁVOKTATÁSBAN

Bárhol is vagy a világon, elérhető számodra egy online kapcsolat segítségével. Saját ütemedben, mégis a tanulócsoport részeként haladhatsz, skype-on konzultálhatsz.

HAGYOMÁNYOS KÉPZÉS

Saját tantermünkben tartott oldott hangulatú órákon aktívan kérdezhetsz.  A Hozzád hasonlókkal új barátságokat köthetsz a havi egy napon, mely érted van, rólad szól!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben, már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!