fbpx

Hallgatók oktatásunkról adott visszajelzései

András: A modulzáró tanúsítvány lesz számomra a legszebb karácsonyi ajándék, ezt biztosan tudom! Köszönöm, hogy online ilyen jól működik az oktatás, nem kis kihívás ez, emelem a kalapom Előttetek!

Böngyi: Asztrológiai ismereteket iskolai alaptudásként kellene tudni. Sokkal több boldog, elégedett ember lehetne, hiszen ez önismeret, és tapasztalataim szerint az emberek zömének az a problémája a sok bizonytalansággal, hogy nem ismeri önmagát, a képességeit, az erejét, a lehetőségeit.

Anikó: Nagyon tetszik minden, az előadások anyaga, felépítése, az előadás módja. Köszönöm és örülök, hogy rátaláltam az ARTEMISZ iskolára.

Éva: Érthető és átlátható tananyagot kapok, amit jól tudok jegyzetelni. Kifejezetten tetszik, hogy visszatekerhetem, ha valamit nem értek vagy hallok. Nagyon szeretem a kisugárzásotokat, sokkal intenzívebben engedem át, mint élőben tenném! Nagyon szeretnék tempósan haladni, mert azt tapasztalom, hogy kifejezetten jó tesz, hogy két tananyag-csomag között nincs egy hónapnyi idő. Megmarad az előzőekben hallott anyag, könnyebben elmélyül. Nagyon jók a tananyagok előtti tesztek! Arra figyelmeztetnek, hogy nem elég a füzetemet a párnám alá rakni. 🙂 Nekem kifejezetten kell a keret, különben nem veszem elő, nem foglalkozom vele, azt hiszem minden megmarad úgy is a fejemben, de nem! Nagyon élvezem, mert értem!

Zsófia: Nagyon furcsa érzés, hogy véget ért a képzés, mert az asztrológiával mindig szívesen foglalkoztam. Igazán értékesnek tartom azt a rengeteg jól felépített asztrológiai és pszichológiai tudást, ismeretet, amit átadtatok nekünk. Az öt év alatt összesen 13 füzetet írtam tele. 🙂 Az elsajátított ismeretanyagot és szemléletet napi szinten alkalmazom a saját életemben és a közvetlen családi-baráti körömben. Nem beszélve az önismereti tanulságokról és a pozitív irányú változásról, amin átmentem/ átmegyek még most is. Nagyon fontos szakasza volt az asztrológia tanulása az életemnek, és hálás vagyok, hogy a Szaturnusz második ciklusát már ennek a tudásnak a birtokában élhetem. 🙂 Úgy gondolom, hogy színvonalas oktatást biztosítotok a számunkra és abszolút korrekt áron.

Carmen: Nem csak számomra, hanem a családtagjaim számára is, TI már a mindennapjaim részei vagytok. Az előadások aktív résztvevője kedvenc fekete cicusom Bak. Férjem szerint ő is a spirituális segítőimhez tartozik, akárcsak TI. Szeretném megköszönni munkásságotokat!

Andrea: A tananyag feldolgozása alatt nagyon sok választ kaptam a bennem addig felmerült kérdéseimre (saját magammal kapcsolatban és mással is). Most úgy gondolom, hogy a legjobb döntésem volt, hogy Hozzátok csatlakoztam, és abszolút az érdeklődésemnek megfelelő tartalmakat és információkat kapok tőletek. A napjegyem feldolgozása nagymértékben segítette az önismeretemet, bizonyos szempontból sok terhet is levett rólam… Azáltal, hogy az anyagaitok által ráláttam a saját és mások belső működéseire, már most is nagyobb önkontrollt elfogadást és empátiát hozott az életembe. Kíváncsian várom a többi tananyagot, nagyon izgalmas számomra ez az önismereti út, egyben fájdalmas is, de most ennek van itt az ideje.

Betty: Önismeret céljából kezdtem asztrológiát tanulni. Eddigi életemből sok mindenre választ kaptam, a miértek értelmet nyertek. Köszönöm hogy csoportotok tagja lehetek.

Gabi: Mosolyogva gondolok vissza arra az önmagamra, aki “1 gyermekkel nekivágtam az iskolának”, ezt a mai helyzetet (4 gyermek!) nem gondoltam volna akkor. Nagyon boldog vagyok, hogy kitartottam és továbbra is egy fantasztikus ajándéknak érzem mindazt, amit tőletek tanulhatok. Hálás vagyok nektek és a sorsnak, hogy felétek vezérelt, az együtt megtett útért. Minden támogatásotokat köszönöm.

Natália: Szeretném kifejezni pozitív érzéseimet az iskola iránt. Megnéztem elég sok videót az iskola honlapján, és nagyon tetszik a leckék felépítése. Úgy tervezem, hogy ha befejezem a mostani képzésemet, akkor különbözeti vizsgát teszek (ezzel ellenőrzöm a tudásomat is!) és egyénileg csatlakozom hozzátok!

Erika: Hadd fejezzem ki hálámat és örömömet, hogy a veletek eltöltött idő alatt mennyit tanultam és fejlődtem. Rettentőn büszke vagyok magamra. 🙂

Éva: Elkezdtem kutatni az interneten, hogy tudnám megvalósítani az elhatározásomat és nagyon reméltem, hogy találok olyat, ami a viszonylag speciális helyzetemnek megfelelő. Külföldön élek, de mégis szerettem volna az anyanyelvemen tanulni. A munkahelyem miatt az is fontos volt számomra, hogy kötetlenül, a saját időbeosztásom szerint tudjak tanulni és ne kelljen megadott időszakonként személyesen megjelenni, mert nem járunk meghatározott rendszerességgel haza. Így találtam rá az Artemisz Asztrológia Iskolára, ami minden általam fontosnak tartott követelménynek megfelelt.

Zsuzsa: Én az órán nem vagyok képes rendesen jegyzetelni, szóval szuper, hogy még egyszer megnézhetem videón. Teljes mértékben követhető az anyag távoktatósként. Előnye, hogy saját időbeosztás szerint tanulhatok, valamint jóval könnyebb jegyzetelni a hallottakat, mert meg tudom állítani a videót. Hátránya, hogy elcsúszhatok időben, illetve kihagyom a csoporttársakkal való személyes élményeket. Máshol nem tanultam, olvasgattam mások írásait, hallgattam előadásokat. Határozottan örülök az Artemisz Asztrológia Iskola által tanítottaknak, mert nem riogat negatív hatásokkal, hanem meghaladásra inspirál, ezáltal nem stresszel, hanem éppen hogy lelkesít.

Arnold: Jól követhető a tananyag, jó a kép- és a hangminőség is. Szerintem nagyon jó ez a forma, megszünteti a távolságot, pszichológiai szemléletű asztrológiát nem tudnék tanulni másképp. Előnye, hogy akár többször, alaposan újra végignézzem-hallgassam, saját beosztásban dolgozzam fel az anyagot. Nagyon jó, hogy tovább elérhetők a videók, arra az esetre, ha néha lemaradok. A személyes tapasztalatok megosztására is van lehetőségünk a facebook-csoportban.

Péter: Azért ezt a formát választottam, mert kevés az időm, nem szeretem a kötöttséget, az iskolai oktató módszert. Már kísérleteztem asztrológia tanulással máshol is, de semmi sem “ragadt” rám a hagyományos tanításból. Ez a tanítási módszer jobban tetszik. Szerintem nagyon jól követhető, nekem nagy segítség volt, hogy akkor tudtam haladni az anyaggal, amikor volt rá időm. Előnye még, hogy annyiszor nézek vissza egy részt, ahányszor akarom. Hátránya: Aki nem tudja jól beosztani az idejét, vagy nem ül le tanulni csak akkor, ha muszáj, annak nem ajánlom ezt a képzési formát.

Pappné Pubori Andrea: Sajnálom, hogy nem lehetek ott személyesen, érződik a videókból, hogy egy nagyon jó légkör alakult ki a csoportban. A távoktatás előnye viszont a rugalmas időbeosztás. Az egyik ok, ami miatt ezt az iskolát választottam, az a távoktatás lehetősége volt. Szuper, hogy – a videós tananyag szempontjából – olyan mintha a helyszínen lennék. A távoktatás egy hátrányát tudom említeni, azt, hogy az ember nincs ott, pedig jó ott lenni. Ezért többször lehetővé teszem önmagam számára a személyes jelenlétet is.

Zoli: Szeretem a távoktatásban, hogy nem muszáj az óraadás napján órákat utaznom, és akkor ülök le tanulni, amikor időm engedi, de épp ez a buktatója is, szinte mindig kevés az idő mindenre, és ha nincs egy fix időpont a tanulásra, könnyű elcsúszni vele. Előny, hogy meg lehet állítani a videót, a tananyagot többször is meg tudom hallgatni, hogy jegyzeteket készítsek. Jól felépített követhető tananyag, egymásra épülő rendszerezett tematika, kitűnően felkészült oktatókkal. Szabad időbeosztás, kényelmesség, rugalmasság, visszahallgathatóság. Abszolút követhető. Nem érzem, hogy bármiről lemaradnék.

Mátyás Gyöngyi: Szerintem abból a szempontból előnyös, hogy akkor veszem elő, amikor időm engedi, hátránya, hogy lehet halogatni. Nekem nagyon megfelel, mert így amikor tudok, akkor foglalkozok a tananyag feldolgozásával. Nagyon hasznosnak tartom, hiszen így bárhonnan részt lehet venni az oktatásban. Munka mellett nagyon rugalmasan lehet így tanulni, többször meg lehet hallgatni az órán elhangzottakat, ez az előnye. Szerintem nagyon jó a távoktatási forma. Amikor az órán lemaradok a jegyzetelésben, nagyon jó, hogy otthon újra vissza lehet nézni az anyagot.

Kata: Köszönetet szeretnék mondani azért a lehetőségért, hogy ingyenesen módom volt megnézni egy tanítási napotok anyagát. Csodás volt! Nagyon tetszett a megközelítésmód, a tudás, ahogy átadjátok. További sok sikert kívánok!

András: Az utóbbi hónapokban rendszeresen asztrológiával kapcsolatos előadásokat, cikkeket, könyveket sodort elém a sors. Amint kirajzolódott előttem, hogy milyen óriási segítségemre lehet az asztrológia elsajátítása életemben, azonnal tudtam, hogy meg kell tanulnom. Szerettem volna egy olyan képzést találni, ahol rugalmas időbeosztással, hiteles, nagy tapasztalattal rendelkező oktatóktól tanulhatok. Hosszas keresgélés, több videó megnézése, oldalaitok tanulmányozása és Emíliával való telefonbeszélgetésünk után éreztem, hogy megtaláltam, hol szeretném elsajátítani ezt a csodálatos tudományt!

Anita: Konkrét segítséget az önismeretben, “azta/Jesszusom/te jó ég tényleg!” élményeket, ezzel részben tisztábban látást, részben azt a felismerést/megerősítést, hogy rengeteg dolgom van még… A pszichológiai rész minderre ráerősített, alapvető dolgok kérdőjeleződtek meg bennem, illetve nehéz felismerések jöttek, amikkel még sok tennivalóm lesz. Nehéz egy-egy témát kiemelni hasznosként, inkább azt mondom, hogy azok a témák (bolygóállások, szorongások stb.) amelyekben személyes/családi/kapcsolati érintettségem van, segítenek leginkább a magam és környezetem jobb megértésében, elfogadásában. És persze mindenféle élethelyzetben óhatatlanul keresem az asztrológiai kapcsolódást.

Lengyel Emese: Nagyban fejlesztette az analógiás gondolkodásom, amit ezelőtt ritkán használtam. Az archetípusok, bolygótartalmak nagyon hasznosak voltak, a leadott anyag után érdekes volt őket felfedezni a környezetemben, legyen szó akár emberről, akár természeti dologról, akár egy eseményről. A saját horoszkóp ábrámhoz pedig új perspektívákat kaptam, amik segítettek még jobban megérteni a viselkedésem, az életem történéseit, a velem történteket. A második évben a pszichológia rész tetszett a legjobban. Nagyon sok felismeréssel lettem gazdagabb. Néhányuk nehezen fér össze velem, de dolgozom velük folyamatosan!

Tibor: Hangsúlyosabb lett számomra az elemi minőség megfigyelése, korábban ezt nem gondoltam, hogy ennyire meghatározó a bennünk lévő minőségek. Leghasznosabb témák a bolygók jellemzése, házak, jegyek. Az utolsó két tananyag a fényszögek megismerése. Figyelem az emberek viselkedését, ruházatát, reakciókat és próbálom kivenni a Nap és az aszcendens jegyet, úgy, hogy nem ismerem a képletüket vagy utólag megkérdezem, és egyre többször eltalálom :-), és ilyenkor örülök.

Bánfi Rita Éva: Az első évben nagyon erős alapokat kaptunk, melyre úgy gondolom, a további években építeni tudunk majd. Amit a mindennapok során már beépítettem, azok az archetípusok ismerete. Észrevettem magamon, hogy bár akaratlanul, de magamban állandóan berakom a körülöttem lévőket a különféle archetípusokba. Ez a fajta ismeret nagyfokú elfogadást eredményezett nálam máris, pedig még csak az első év telt el. Tudatosabb vagyok a mindennapokban, illetve minőségi oktatásban részesültem, ami nagyon jó, mivel később az asztrológiából szeretnék megélni.

Andrea: Próbálom elsajátítani, fejleszteni az analógiás látásmódot. Figyelem az aktualitásokat, és összekapcsolom a saját mindennapjaimmal, ez mindenképp a tudatosságot növeli – néha több, néha kevesebb sikerrel. A pszichológiai szemlélet miatt választottam az iskolát, és nagyon tetszenek a honlapjaitok, szépek, átláthatók, ízlésesek. + lehet távoktatásban tanulni! Elsősorban az önismeretem fejlesztése a célom. Mivel hallássérültekkel dolgozom, úgy gondolom, a munkám során is hasznát veszem az itt tanultaknak. Összeszedettebbnek, jobban felépítettnek látom itt az oktatást, a részletekre is nagy hangsúlyt fektettek. Az emberi, erkölcsi értékek, a hitelesség is fontos számomra.

Ildikó: A régebbi pszichológiai ismereteim felelevenítése az asztrológia tükrében nagyon érdekes volt, és áldásos hatású. Terapeutaként abszolút hasznosítható, és fontos gondolatok fogalmazódtak meg bennem a tapasztalataim birtokában. Eddig is foglalkoztam autodidakta módon asztrológiával, de most sok minden kitisztult, amit eddig nem értettem. Sok felismeréssel lettem gazdagabb. Ez félelmetes. Nagyon jónak tartom az előadásokat és a hozzá fűzött magyarázatokat. A radixom elkészítésénél megtetszett a pszichológiai szemlélet és ennek a látásmódnak az elsajátítása.

Jenő: Jobban értem azt, amit eddig autodidakta módon sajátítottam el, ahogyan haladunk előre a tudásanyagban. Nagyon sok új ismeretet és felismerést adott az alapozó modul. A leghasznosabbak számomra a bolygókkal, a házakkal és a csillagjegyekkel kapcsolatos információk voltak. Próbálom a tanultakat kivetíteni a környezetemre, de csak csendben magamban, mindenkinél próbálok rájönni pl a napjegyére, de már a tanulmányokból is kiderül, ez nem mindig olyan egyszerű, egy embert nagyon sok minden határoz meg.

Gábor: Sokat segített abban, hogy megértsem saját magam működését. És azokét az emberekét is, akikkel ilyen-olyan kapcsolatban vagyok. A Lilith téma ismeretlen volt számomra. Minden területen hasznosnak érzem az asztrológiát, pl. konfliktusos helyzetben, betegség kialakulásának megértésében, műtéteknél, munkahelyi játszmázásnál. Az alapozó kurzus segített nekem megérteni pl. az anyámmal való kapcsolatomat, segített felismerni olyan területeket, ahol még fejlődnöm kell, és segített jobban megérteni és elfogadni másokat. Egyelőre az célom, hogy jobb önismerethez és mások jobb megértéséhez segítsen, de gondolkozok azon is, hogy tanácsadó legyek majd.

Laci: Néhány dologra rájöttem a családommal, múltammal kapcsolatban. Saját működésemre is kicsit tisztábban látok. Most már értem, hogy miért vagyok olyan, amilyen. Egyelőre még a hold naptárt figyelem a mindennapok során. Szeretnék tanácsadással foglalkozni majdan.Segít abban, hogy jobban megismerjem önmagam, a döntéseim érzelmi hátterének feltárásában. Segít elfogadni, megérteni mások érzelmi reakcióit, viselkedését. Élvezettel tanulom. A weboldal nagyon jól bemutatja az iskolát, jól megszerkesztett, széleskörűen tájékoztat, és nem utolsó sorban személyes, ami megkönnyítette a döntésemet. Később, talán mások segítésére is szeretném fordítani a megszerzett tudást.

Éva: Még nagyon az elején vagyok, de azt érzem, hogy már most sokkal tudatosabban élek és a többi embert is másképpen látom. Az asztrológia segít megérteni a másik ember cselekedeteinek, reakcióinak az okát. Könnyebb az elfogadás. Már több éve készültem, hogy szeretnék asztrológiát tanulni, de valami miatt eddig nem indultam el. November elején újra rákerestem a neten és az Artemisz Asztrológia Iskola workshopját is felhozta. Olvastam a korábbi és jelenlegi hallgatók véleményét az oktatásról, és tetszett. Gondoltam, akkor jelentkezem a workshopra, és meglátom, hogy milyen lesz. Ahogy telt a nap, egyre jobban éreztem, hogy nekem itt jó lesz asztrológiát tanulni. Családias hangulat, rugalmas oktatás, tehát nagyon tetszett már akkor. Örülök, hogy megtaláltalak Benneteket. Először az önismeret. Aztán mivel grafológusi végzettséggel már rendelkezem, numerológiát is tanultam már, az asztrológiával együtt egy komplex képet tudok majd a hozzám fordulóknak nyújtani önmagukról, segíthetek megérteni önmagukat és a többi embert is.

Edina: Máris segített jobban megismernem önmagam és a körülöttem lévőket. Amiket eddig csak sejtettem, vagy kívülről érkezett jelzés a tulajdonságaimmal kapcsolatban, azzal most szembesültem, ami borzasztóan nehéz. De mindenképpen hasznos. Végül is ezért jöttem ide asztrológiát tanulni. Felnyitotta a szemem a jósokkal, a médiumokkal kapcsolatban. Nincs olyan, hogy determináljuk a másik ember életeseményeit. Ez hatalmas felismerés. Szeretnék teljesebb életet élni. Megkapni a választ a kérdéseimre.

Ági: Barátaimtól az a visszajelzés, hogy finomodott a stílusom, színesedett a kifejezésmódom. Jobban rálátok önmagamra – megérkezett néhány fontos felismerés. Elfogadóbb vagyok másokkal, és nagyszerű az élmény, hogy a szkeptikusok is egyre érdeklődőbbek; már nem akarom meggyőzni őket, csupán megosztok velük (miután engedélyt kértem és kaptam) néhány meglepően “találó” dolgot, és rájuk bízom, ezt hogyan könyvelik el. A pszichológiával való ötvözése volt számomra a telitalálat, mert így érzem kereknek. Szívesen lennék tanácsadó, és szívesen oktatnék is. Megkeresném mellé a “kiegészítő tanfolyamokat”, hogy bővüljön látásmódom és több szempontból, azok ötvözésével közelíthessem meg az adott témákat.

Attila: Segít a saját személyiségem fejlesztésében, mások könnyebb megértésében. Szélesíti a látókörömet, elfogadóbbá, megértőbbé, érzékenyebbé tesz. Rengeteget segít az önismereti folyamatomban. Választásomat befolyásolta, hogy lakóhelyemhez közeli legyen. Szimpatikus volt a honlap, vonzó volt, hogy pszichológiával kombinált az oktatás. Nem csak hobbi szinten szeretném elsajátítani, hanem a megszerzett ismereteket bővítve, a tanulást tovább folytatva embertársaim segítésére szeretném használni tudásomat. Elsőre mindenki nagyon kedves, szimpatikus volt. Ez azóta sem változott.

Anita: A tesztet nagyon izgalmasnak találtam. Élveztem a kitöltést. Egyrészt mert részben “zsigeri” szintről jöttek már megoldások az egyre mélyülő asztrológiai ismereteknek köszönhetően, másrészt, mert komolyabb gondolkodásra is kényszerítettek bizonyos feladatok, amik egyben a hiányosságaimra is felhívták a figyelmemet. Az esszé feladattal együtt kerek egésznek érzem az egész modult érintő számonkérést. Számomra további inspirációt ad a tanulásra, beleértve a korábbi tananyagok ismétlését is. 🙂

Lea: Lehet, hogy furcsán hangzik, de még a vizsgát is élveztem! Szeretem az ilyen jellegű tesztes feladatokat, a gyakorló kvízeket is többször megcsináltam. Korrekt volt az egész vizsga, nem ért meglepetésként egyik kérdés sem. Technikailag is zökkenőmentes volt minden és az idő is bőven elegendő volt rá. 🙂

Lajos: Jól megszerkesztett kérdések voltak. A teszt, az eddig megtanult anyagokra volt felépítve. Olyan kérdések is voltak, amikre csak az analógiás gondolkodással tudtam válaszolni.

Kata: Izgultam a teszt előtt, de szerencsére ok nélkül. A teszt jól követhető volt, jól átfogta a tanultakat. Nekem abban is segített, hogy lássam, mely információk az igazan fontosak, illetve hogy a tanultak gyakorlatban való alkalmazása, ami igazan lényeges! Néhány feladat erősen meggondolkoztatott, éppen mivel a tanultak gyakorlatba való átültetését kívánta. Az idő bőségesen elég volt. Összességében élveztem a modulzárót, ami megmutatta azt is, hol vagyok még bizonytalan és mi megy könnyedén. 🙂

Viktória: Szuper volt! 🙂 Olyan volt a vizsga, mint az egész tanfolyam. Összeszedett, precíz, jól átgondolt, kidolgozott, komoly, lényegre törő és korrekt. Imádtam az online formátumot, itthon, a saját közegemben, a saját igényeim szerint a legkényelmesebben (értsd macinaci, póló, egy hatalmas bögre tea, és némi nassi) nyugodtan vizsgáztam, mégis éreztem, hogy itt vagytok velem, és hogy egy közösség része vagyok. Úgy vízöntősen, virtuálisan. 🙂 Bőven volt időm, sokkal hamarabb készen lettem, igaz, izgultam és siettem, de akár szünetet is tarthattam volna, az is belefért volna. Imádom, hogy ilyenek vagytok!

Alexandra: Összességében minden az elmondottaknak/leírtaknak megfelelően zajlott. A felület könnyen kezelhető volt. Nagy segítség, hogy bőséges időmennyiség állt a rendelkezésünkre és így nem kellett kapkodni. Annak is örültem, hogy a kérdések között könnyen lehetett ugrálni, sokat segített, hogy visszatérhettem és ellenőrizhettem a válaszaim, főleg a radix esetében. 🙂

Péter: Jól működő, egyszerű és átlátható volt az online felület, bőséges időkeret biztosította, hogy kényelmesen kitöltsem és utána ellenőrizhetők legyenek a válaszok.

Dóra: Örültem, hogy vége a tesztnek. Nekem a pszichológiai kérdések voltak a nehezebbek, de az is igaz, hogy jobban meg kellett volna tanulnom. Összességében közepesen nehéznek tartom, így utólag, de azért elég hosszú és kimerítő volt. Arra azért rávilágított, hogy még sokat kell tanulnom, ha tényleg jól akarom érteni és főleg, ha másoknak is szeretnék vele segíteni. Köszönöm szépen nektek az eddigieket, ti nagyon jól, érthetően el tudtok mindent magyarázni, minden óra tetszik. 🙂

Rita: Nem volt könnyű a modulzáró, de jó visszajelzés volt, hogy többet kell gyakorolnom. Megmutatta, mely részekre kell nagyobb figyelmet fordítanom. Tetszettek a feladatok, mert tényleg a szintézises, analógiás, gyakorlatibb tudást kellett hozzá felhasználni.

Csilla: Nem volt könnyű a modulzáró, de nagyon örülök annak, hogy sikerült. A hiányosságaimra rálátok, igyekszem ezeket pótolni. Nagyon tetszett a teszt, megdolgoztatta rendesen az agysejtjeimet. 🙂

Erik: Nagyon hasznos volt a vizsgát megelőző, azt bemutató videó. A kérdések jól érthetően voltak megfogalmazva. Minden nagyon precíz volt és átlátható. Jól követhetőek voltak a feladatok instrukciói. Mennyiségre is annyi volt, ami még nem megterhelő. Bőven elegendő idő állt rendelkezésre. 🙂

Adrienn: A teszt nagyon klassz, könnyen kezelhető és a kitöltésre bőven volt hagyva idő. Külön tetszett, hogy a kitöltésekor észrevettem az általatok már sokszor elhangzott mondatot: ” Ebben az iskolában nem magolni kell, hanem arra vagyunk kíváncsiak, hogyan tudsz analógiásan gondolkodni”.

Laura: Az online modulzáró teszt kérdéssorát összeszedettnek, a feladatok nehézségét korrektnek találtam. 🙂 Nagy arányban voltak jelen az analógiás gondolkodást célzó kérdések, ami az asztrológia tanulása során természetesen nagyon hasznos. Összességében tetszett a teszt, és úgy érzem, rengeteg hasznos információval gyarapodtam a modul feldolgozása során. 🙂

Gizella: Egészében nézve könnyűnek találtam a modulzárót. Voltak persze olyan részek, amelyek sok gondolkodásra késztettek és nehezebben tudtam tovább haladni. Megjegyeztem! Az is tetszett, hogy arra vagytok kíváncsiak, a gyakorlatban hogy tudjuk alkalmazni a tananyagot. Volt olyan rész is, ahol kicsit bepánikoltam, de összességében teljesen elégedett vagyok, csak olyant kérdeztetek ami fontos és elengedhetetlen. 🙂

Henrietta: Vidékieknek nagy előny, hogy nem kell 2-3 órát elutazni Debrecenbe. Nagyon tetszett, hogy volt benne bőven gyakorlati rész is (korábbi modulok anyagából is). Szerintem, ami nagyon fontos, azt szépen átismételtette. Látszott, hogy nem arra vagytok kíváncsiak, hogyan tudom bemagolni az anyagot, hanem hogyan tudom ALKALMAZNI azt. 🙂

Anita: Számomra a Szaturnusz ciklusváltás tudatos figyelemmel követése, ennek dolgozatba foglalása hozta a legkézzelfoghatóbb “eredményt”. Ezen túl is minden izgalmas, élvezem, ahogy az analógiák és az asztrológiai látásmód mélyülnek bennem. A 4. modulról csak a pozitívumokat tudom sorolni: szuper prezentációk, a kérdezés lehetősége, a tudást mélyítő és az alkalmazást segítő gyakorlati alkalmak, nem debreceniként/környékbeliként is könnyebben hozzáférhető “online jelenléti” órák.

Péter: Olyan új nézőpontokat adott a jelenlegi önismereti témáimhoz és átéléseimhez, amiken keresztül sokkal több megoldás is tárult elém ezzel párhuzamosan a jelenlegi élethelyzetemre vonatkozóan, tehát hasznos és támogató a tananyag. Leghasznosabbnak jelenleg a Lilith témát tartottam, lévén nagyon jelentőségteljes tranzitját élem, ezért a tananyagon keresztül sikerült egy sokkal mélyebb megértésre jutnom, hogy az aktuális élettéma miért történik velem, segítette felismerni, hogy nem “kell” törvényszerűen szenvedésnek lennie, és megmutatta hogyan profitálhatok, tanulhatok belőle.

Anikó: Nagyon tetszett a pszichológiai rész, különösen Freud, Jung és a tárgykapcsolat elmélet. Nagyon tetszett, hogy mennyire párhuzamba állíthatók az asztrológiai jelölők Jung elméletével. A Lilith új szemszögből engedett betekintést magamra, olyan szemszögből, amilyenből korábban sosem gondolkodtam magamról.

Judit: Nagyon stabil, mélyre ható alapozó, nagyon jól követhető, egymásra épülő anyagok. Minden téma nagyon hasznos volt, ha mégis egyet ki kellene emelni, akkor az a morini elvek. Ott sok minden sokkal jobban a helyére került, mint bármikor előtte. Már több asztrológiai iskolát is elkezdtem az Artemisz előtt, de ilyen széleskörű alapismereteket, egyik iskola sem nyújtott. Nagyon köszönöm Nektek.

Kata: Az első modul nagy élmény volt, határozottan tapasztalom a tágulást a gondolkodásomban, kíváncsibbá és tudatosabbá is tett mások működésmódjára, új szemszögből láttatja meg velem a helyzeteket és embereket. A diák nagyon sokat segítettek a tanulásban. Egyrészt vizuális típus vagyok, másrészt a hallásom sem a régi már. Jó látni Benneteket “élőben” tanítani, illetve a hallgatói kérdések is nagyon sokat használnak!

Erika: Új szemléletmódot kaptam. Eddig csak sejtettem, hogy minden mindennel összefügg, az asztrológia tanulása erre konkrét rálátást és fel- és ráismerést adott. A legérdekesebb téma számomra a planéták analógiái voltak. A leghasznosabb viszont az elején ismertetett pszichológiai alapfogalmak voltak.

Judit: Mindegyik téma hasznos volt. Nagyon élveztem a jegyek leírását a csodaszép fotókkal. Nagyon hasznos volt a bolygók rendszerezése mindenféle szempontból. Az életterületek áttekintése több szempontból. Az egészet nagyon profinak tartom. Nagyon-nagyon köszönöm az eddigi munkátokat, elképesztően profik vagytok, nagyon élvezem az asztrológia tanulást!

Krisztina: Egy összefoglaló képet kaptam az asztrológiáról, a radix elemeiről, még nagyon sok a kibontani való, tanulnivaló. Lehet szépen építkezni erre a most megszerzett tudásra. Nagyon hasznosak voltak a 13+1 kérdések minden témakör után, a Redmenta tesztek szintén, a felkészülésben nagyon sokat segítettek! Köszönöm!

Lejla: Számomra minden téma érdekes volt és hasznos! Remekül van összeállítva a tananyag. A tanítási forma teljesen érthető, egyszer sem kellett kérdeznem,mert valami ne lett volna világos.

Alexandra: Nagyon örülök, hogy elkezdtem asztrológiát tanulni, úgy gondolom, hogy az első modul igazán alapos bázistudás jelent. Amit kiemelnék az a 12 jegy és a planéták jellemzőinek ismerete, hiszen ezeket a mindennapi élet során is sokszor felidézem és “használom”. Teljes mértékben elégedett vagyok az oktatás menetével és az átadott anyaggal (minőség és mennyiség egyaránt). Gördülékeny a kommunikáció és világosak az elvárások. A gyakorlási lehetőségeket és a Redmenta teszteket is nagyon hasznosnak tartom. 🙂

Viktória: Az asztrológiában megtaláltam az igazi önmagam. Ez az én világom! Rengeteg önismereti felismerést ad, pedig nem most kezdtem az önismeretet, és remélem, hogy sikeres leszek tanácsadóként is egyszer. Minden téma hasznos volt, nem tudok kiemelni egyet sem. Imádtam! Egyet sajnálok csak, hogy nincs még több időm ezzel foglalkozni, de ami késik, remélem, nem múlik. A tanfolyam ezen formáját (online, egyéni tanrend) olyan, mintha nekem találtátok volna ki. Az életem túlzsúfolt, hektikus, és káoszos, én magam is kiszámíthatatlan vagyok sok tűz és levegő jeggyel. Ezzel a formátummal mindent magamnak oszthattam be, ha olyan időszakom volt, eldobhattam akár egy hónapra is, ha pedig több időm akadt, belehúzhattam, és habzsolhattam a dolgot.

Edit: A jegyek játszmáinak ismertetése nagyon “kézzelfogható” mutatót adott, hogy hogyan is tudunk öntudatlanul működni. Illetve nagyon tetszett, ahogy az építőkövek (jegyek, planéták, házak, fényszögek) minden részletre kiterjedően ismertetésre kerültek. 

János: Köszönöm a tanúsítványt és az esszémre írt üzenetet, valamint a lehetőséget, mind a tanfolyamra, mind a modulzáróra. Igen érdekes “utazás” volt. Remélem a következő is hasonló lesz, vagyis mindenképpen folytatom az önismereti utazásomat. Ugyanebben a menetrendben: egyéni tanrendben. 🙂

Emőke: Úgy gondolom, hogy ebben az évben mennyiségileg sok, mély és összetett volt a tananyag, ami továbbra is fenntartja a z érdeklődésem, de ezzel együtt rájöttem, hogy még többet kell foglalkoznom vele, hogy a mélyebb tudást megszerezzem . Legjobban a planéták egymással való kapcsolódásai, sokszínűsége tetszett. Nagyszerű csapat vagytok, örülök, hogy a közösségetek tagja lehetek.

András: A tanúsítvány lesz számomra a legszebb karácsonyi ajándék, ezt biztosan tudom! Köszönöm azt is, hogy online is ilyen jól működik az oktatás, nem kis kihívás ez most Nektek, emelem a kalapom Előttetek!  De bízom abban is, hogy személyesen is megismerhetjük majd egymást… 🙂

Zita: A modul nagyon hasznos volt számomra. Rengeteget tanultam az asztrológiáról és magamra is tudtam vonatkoztatni meg másokra. Be kell vallanom, hogy az anyagot és a tanulási idő ráfordítást nagyon alulbecsültem. Az élő oktatás felvételei olyan, mintha az órán lennék, de a ppt-s órák is nagyon jók voltak. Jól strukturált, érthető az anyag. A planéták jellemzői és a jegyek jellemzői voltak a legérdekesebb témák számomra, meg persze a házak is.

Viola: Nekem a képletkontúrtól a végéig minden nagyon hasznos volt. Még a legutolsó tananyagrésszel is kettőt fordult velem a világ. Nagyon várom a folytatást, mert úgy érzem, most inkább a problémák emelkedtek ki a szemem előtt a horoszkópomban, de még ezeket sem látom elég tisztán. Nagyon vágyom arra, hogy jobban értsem őket, és megoldást találjak…

Lea: Rettentően élveztem az egész évet, öröm volt a tanulás! Mindenképpen szeretném folytatni. Annak ellenére, hogy ez még csak az 1. modul volt, annyira komplex volt az egész, olyan általános, összefogó képet kaptam mindenről, hogy néha elgondolkoztam, jól emlékszem-e, hogy tényleg 5 évig tart a komplett képzés! 🙂 De aztán le is döbbentett, mennyire sokrétű lehet ez az egész, ha még ennyi év vár rám. De úgy érzem, minél inkább haladtunk előre az anyagban, annál inkább hajtott a kíváncsiság, hogy egyre többet tudjak!

Erika: Izgalmas témák voltak, várom a következő modult. A Lilith téma, nem meglepő módon, nagyon izgalmas volt. Nehezen jött át az energiája, de most már kezdem érezni. A pszichológiai résznél az agresszió-szorongás “együttléte” sok mindent megmutatott, és változást hozott.

Ágnes: Köszönök szépen mindent! A tananyag szerintem pont úgy van összeállítva tartalmilag is és formailag is “ahogy annak lennie kell”.  Szeretem, ha valamiben rendszer, logika van – és nálatok van. Szóval mind a videók, mind a segédanyagok táblázatok, pdf-ek nagyon hasznosak nekem. A feladatlapokat, ismétlő kérdéseket is nagyon szerettem.

Fábián Gabriella: Ez úton is szeretettel köszönöm neked Krisztina mindazt az alapos és odaadó aktuális munkát, amit arra fordítasz, hogy sok embernek hiteles és racionális támpontot adj ezekben az időkben. A családomban való helytállás mellett, teljes mértékben követem és közvetítem a gondolataidat, az asztrológiai aktualitásokat és egyúttal haladok a képzés mentén, aminek elmondhatatlanul nagy a hozzáadott értéke ahhoz, ahogyan most látom a világot és önmagamat. Mosolyogva gondolok vissza “arra az önmagamra, aki egy gyermekkel nekivágtam az iskolának”, ezt a mai helyzetet nem gondoltam volna akkor. Nagyon boldog vagyok, hogy kitartottam és továbbra is egy fantasztikus ajándéknak érzem mindazt, amit tőletek tanulhatok. Hálás vagyok nektek és a sorsnak, hogy felétek vezérelt. Az együtt megtett útért és minden támogatásotokat köszönöm.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Miskey Gyula

Miskey Gyula: A Lilith esszé elkészítése ismét nagy felismeréseket hozott. Örülök, hogy tudatosabban láthattam rá újra a belső világomra. Kicsit túlléptem a megadott keretet, elnézést érte, de az az igazság, hogy a saját tapasztalataimat még talán oldalakon keresztül tudtam volna folytatni. Mindenesetre nagyon tanulságos volt, és az már csak rajtam múlik, hogy hosszú távon is profitálhassak a dologból. Nektek pedig szívből köszönöm, hogy – és ahogy – végignavigáltok ezen az úton, és lehetőséget, kulcsot adtok a kezembe a fejlődésre! Minden jót kívánok Nektek!

Farkasné Pap Éva Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Farkasné Pap Éva: Nagyon sok mindent adott nekem az asztrológia tanulás, mind a fejlődésem szempontjából, mind a másokhoz való viszonyulással kapcsolatosan. Már nagyon várom azt, hogy a jövőben ezzel tudjak foglalkozni, mert rájöttem hogy ez lesz az én utam.

Kunsági Andrea: Az asztrológia tanulása az elmúlt években mélyebb önismeretet és iránymutatást adott. Segített közelebb kerülni önmagamhoz és elindítani egy fejlődési folyamatot, amiben nagy segítséget nyújtanak az itt megszerzett pszichológiai ismeretek is. Elfogadóbbá váltam másokkal és magammal szemben is.

Korponai Melinda Angéla Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Korponai Melinda: Az asztrológiának nagyon sokat köszönhetek, sokkal többet, mint bármilyen praxisnak, amivel eddigi életem során találkoztam. Nagyon hálás vagyok Nektek kitartó, energikus, színvonalas oktatói munkátokért, emberségetekért, azért a rugalmasságért, toleranciáért, amivel maximálisan a hallgatók igényeihez igazítjátok az oktatási folyamatot. Színes, vidám, interaktív, bensőséges óráitok, és különösen a személyes részvétel azokon – illetve maguk az elsajátított ismeretek – nagyon sokat segítettek abban, hogy az elmúlt évek rendkívül kínlódásos, krízises magánéleti helyzeteiben kitartsak, hogy lássam a fényt az alagút végén. Szeretném, ha a soraimból nagyon kiérződnének a Tőletek és az asztrológiától kapott pozitívumok. Nehéz szívvel és egy nagy, képzeletbeli öleléssel köszönök szépen mindent, és kívánok Nektek egészséget, erőt és megelégedettséget a magánéletben, és sok sikert, szép eredményeket a hivatásotokhoz, hallgatótársaimnak pedig szívből drukkolok a záróvizsgához.

Dr. Fedinecz Nikol Artemisz Asztrológia Iskola DebrecenDr. Fedinecz Nikol: Asztrológiai tanulmányaim önmagam és remélem, mások jobb megismeréséhez és elfogadásához járult hozzá. Valamint úgy érzem, tágul a világszemléletem, érdekelnek a különböző hitrendszerek és ezt is a tanulmányaimnak köszönhetem.

Fülöp Beatrix Artemisz Asztrológia Iskola DebrecenFülöp Beatrix: Először is talán furcsán hangozhat, de pont a modulzáró segített abban, hogy egészben lássam a tanultak lényegét. Fény derült arra, mit is csináltam asztrológia iskolátokban az elmúlt egy éven keresztül, ami nagyon gyorsan elrepült. Hosszú évek óta keresem a válaszokat az élet nagy kérdéseire, és engem is meglepett, milyen sokat segíthet az asztrológia. Talán a legfontosabb változás, amit önmagamon tapasztalok az az, hogy sokkal türelmesebb lettem önmagammal, és másokkal szemben is. Egy radix látványa bennem azt erősíti, hogy minden ember egyformán fontos, és mindenkinek megvan az esélye, hogy tudatos lépésekkel egyre boldogabb és teljesebb életet éljen. Mindenki úton van. És hogy az emberek nehéznek és olykor kilátástalannak érzik ezt az utat, az mindig csak egy személyes benyomás.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Miskey GyulaMiskey Gyula: A motivációs levelemben azt írtam, Szepes Mária Vörös oroszlánja hatására jelentkeztem az asztrológia oktatásra. Az elmúlt majd’ három év alatt megbizonyosodtam, hogy számomra az asztrológia lehet a Vörös Oroszlán, ha megérek rá! Amióta Nálatok tanulok, gyökeresen megváltozott az életem. Nagyon sok megoldatlan, feldolgozatlan problémámra világított rá az asztrológia, amiken azután képes vagyok tudatosan dolgozni, változtatni és így jobb emberré válni. A tanulmányokkal párhuzamosan zajló önismereti út hatására sokkal nyitottabbá, elfogadóbbá váltam, sikerült feloldani belső konfliktusokat és nem utolsó sorban magammal is egyre jobb a kapcsolatom. Az asztrológiai gondolkodás a mindennapjaim részévé vált, néha kicsit félek is, nehogy túl sok legyen a környezetemnek amikor mindenféle analógiákról beszélek.

Zsófia: Holdnaptárt keresve találtam rá a mindenamiasztrologia weboldalra. Így találkoztam először a rendkívül informatív és érdekes asztrológiai leírásokkal és a pszicho-asztrológiai képzéssel. Nagyon megtetszett e két terület társítása, mert úgy gondolom, kölcsönösen nagyon jól ki tudják egészíteni egymást. Korábban kínai asztrológiát tanultam, megtapasztaltam hasznosságát, praktikusságát, elsősorban az önismeret területén. Felbecsülhetetlen érték számomra, hogy magyarázatot találtam a “működésemre”, viselkedésemre, gondolati beállítottságomra.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen AnnamáriaAnnamária: Olyan átfogó és azonnal alkalmazható ismereteket szerezhettem a tanulmányaim során, melyek tanulmányaim végére komplex tudássá álltak össze bennem. E szemléletmód hiteles és valódi tudományként adja át az asztrológia ősi tudását, a két – az asztrológiai és a pszichológiai – eszközrendszer pedig tökéletesen kiegészíti egymást. Értékesnek éreztem minden percet, amelyet az oktatáson való részvétellel, a tanulással, a gyakorlással és a záróvizsgával való felkészüléssel töltöttem. A pszichológiai szemléletű asztrológus tanácsadó oklevél megszerzése olyan új eszközt adott a kezembe, melyet minden élethelyzetemben segítségül hívhatok, és mellyel másokat is felelősséggel támogathatok.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Dr. Papp Erika Aida

Erika: Kedves Emi és Krisztina! Nagyon szeretem hallgatni mindkettőtök előadásait, mert nagyon érdekesek, de ez a szeptemberi igazán ütős volt. (első modulos, csillagjegyek).  Azért csak most írok, mert kicsit megcsúsztam és csak mostanra sikerült meghallgatnom. Próbáltam befogadni a korábbi csillagjegyes anyagokat, de számomra nehéz volt, ez viszont nagyon átlátható, logikus, érthető. Jó volt látni az összefüggéseket, tényleg nagyon szuper lett, teljesen felvillanyozott. Köszönöm szépen!

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Anita

Anita: A tananyag nekem érthető, a világnézetemmel harmonizáló, nem kevés, de nem is sok, a spirituális, pszichológiai és minden egyéb tartalmában is megfelelő. Az előadásaitok gazdagok, követhetőek, élmény hallgatni őket. A tanmenet és az ismeretek átadása fokozatosan mélyülő, jól egymásra épülő. Örülök, hogy Tőletek tanulhatok és bízom benne, hogy a negyedik év végéig meg is marad az anyagi és egyéb lehetőségem erre.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen MelindaMelinda: Az asztrológia tanulás hatására nagyobb ön- és emberismeretre tettem szert, ami számomra nagy segítséget jelent, hiszen elsősorban az emberismeret terén nehézségekkel és hiányosságokkal küzdöttem régebben.  Segített toleránsabbá, elfogadóbbá lenni, és – ami ezt megelőzően szintén nehezebben ment számomra – hozzájárult ahhoz, hogy elégedettebb tudjak lenni az életemmel, a körülményeimmel, az emberi kapcsolataimmal.

Dr. Fedinecz Nikol Artemisz Asztrológia Iskola DebrecenDr. Fedinecz Nikol: Asztrológiai tanulmányaim önmagam és remélem, mások jobb megismeréséhez és elfogadásához járult hozzá. Valamint úgy érzem, tágul a világszemléletem, érdekelnek a különböző hitrendszerek és ezt is a tanulmányaimnak köszönhetem.

Zsóka Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Zsóka: Csodálattal hallgattam az órai anyagot. Szeretném megköszönni az érdekes és szuper előadást, oktatást.  Minden érthető, izgalmas új ismeretet ad, és nem unalmas! Órákon át tudom örömmel hallgatni újra és újra. Családias, vidám, harmonikus légkör árad a videókon keresztül is. Hálásan köszönöm az élményt. Valamint nagyon szépen köszönöm a pontosított radixot!

Korponai Melinda Angéla Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Korponai Melinda: Az asztrológiának nagyon sokat köszönhetek, sokkal többet, mint bármilyen praxisnak, amivel eddigi életem során találkoztam. Nagyon hálás vagyok Nektek kitartó, energikus, színvonalas oktatói munkátokért, emberségetekért, azért a rugalmasságért, toleranciáért, amivel maximálisan a hallgatók igényeihez igazítjátok az oktatási folyamatot. Színes, vidám, interaktív, bensőséges óráitok, és különösen a személyes részvétel azokon – illetve maguk az elsajátított ismeretek – nagyon sokat segítettek abban, hogy az elmúlt évek rendkívül kínlódásos, krízises magánéleti helyzeteiben kitartsak, hogy lássam a fényt az alagút végén. Szeretném, ha a soraimból nagyon kiérződnének a Tőletek és az asztrológiától kapott pozitívumok. Nehéz szívvel és egy nagy, képzeletbeli öleléssel köszönök szépen mindent, és kívánok Nektek egészséget, erőt és megelégedettséget a magánéletben, és sok sikert, szép eredményeket a hivatásotokhoz, hallgatótársaimnak pedig szívből drukkolok a záróvizsgához.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Miskey GyulaMiskey Gyula: A motivációs levelemben azt írtam, Szepes Mária Vörös oroszlánja hatására jelentkeztem az asztrológia oktatásra. Az elmúlt majd’ három év alatt megbizonyosodtam, hogy számomra az asztrológia lehet a Vörös Oroszlán, ha megérek rá! Amióta Nálatok tanulok, gyökeresen megváltozott az életem. Nagyon sok megoldatlan, feldolgozatlan problémámra világított rá az asztrológia, amiken azután képes vagyok tudatosan dolgozni, változtatni és így jobb emberré válni. A tanulmányokkal párhuzamosan zajló önismereti út hatására sokkal nyitottabbá, elfogadóbbá váltam, sikerült feloldani belső konfliktusokat és nem utolsó sorban magammal is egyre jobb a kapcsolatom. Az asztrológiai gondolkodás a mindennapjaim részévé vált, néha kicsit félek is, nehogy túl sok legyen a környezetemnek amikor mindenféle analógiákról beszélek.

Fülöp Beatrix Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Fülöp Beatrix: Először is talán furcsán hangozhat, de pont a modulzáró segített abban, hogy egészben lássam a tanultak lényegét. Fény derült arra, mit is csináltam asztrológia iskolátokban az elmúlt egy éven keresztül, ami nagyon gyorsan elrepült. Hosszú évek óta keresem a válaszokat az élet nagy kérdéseire, és engem is meglepett, milyen sokat segíthet az asztrológia. Talán a legfontosabb változás, amit önmagamon tapasztalok az az, hogy sokkal türelmesebb lettem önmagammal, és másokkal szemben is. Egy radix látványa bennem azt erősíti, hogy minden ember egyformán fontos, és mindenkinek megvan az esélye, hogy tudatos lépésekkel egyre boldogabb és teljesebb életet éljen. Mindenki úton van. És hogy az emberek nehéznek és olykor kilátástalannak érzik ezt az utat, az mindig csak egy személyes benyomás.

Farkasné Pap Éva Artemisz Asztrológia Iskola DebrecenFarkasné Pap Éva: Nagyon sok mindent adott nekem az asztrológia tanulás, mind a fejlődésem szempontjából, mind a másokhoz való viszonyulással kapcsolatosan. Már nagyon várom azt, hogy a jövőben ezzel tudjak foglalkozni, mert rájöttem hogy ez lesz az én utam.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Szarvas Ágnes

Ágnes: Köszönöm nektek az elmúlt éveket. Nagyon sokat tanultam magamról és a világról, ami nagy hatással volt rám. Biztos vagyok benne, hogy nem ugyanaz az ember vagyok ma, mint aki belépett pár éve az Artemisz Asztrológia Iskola kapuján. Nekem nagyon nagy élmény volt. Nekem elég az a változás, ami bennem végbement, ahhoz, hogy tudjam, hogy jól csináljátok az asztrológia iskolát. Örülök, hogy megismerhettelek Titeket, sosem fogom elfejteni amit itt tanultam. További sok sikert és kitartást kívánok a munkátokhoz!

Korponai Melinda Angéla Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Melinda: Az asztrológia tanulás hatására nagyobb ön- és emberismeretre tettem szert, ami számomra nagy segítséget jelent, hiszen elsősorban az emberismeret terén nehézségekkel és hiányosságokkal küzdöttem régebben.  Segített toleránsabbá, elfogadóbbá lenni, és – ami ezt megelőzően szintén nehezebben ment számomra – hozzájárult ahhoz, hogy elégedettebb tudjak lenni az életemmel, a körülményeimmel, az emberi kapcsolataimmal. A képzés végén mindenképpen szeretnék vizsgát tenni.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen K. Andrea

Kunsági Andrea: Az asztrológia tanulása az elmúlt években mélyebb önismeretet és iránymutatást adott. Segített közelebb kerülni önmagamhoz és elindítani egy fejlődési folyamatot, amiben nagy segítséget nyújtanak az itt megszerzett pszichológiai ismeretek is. Elfogadóbbá váltam másokkal és magammal szemben is.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Magyar Zsófia

Zsófia: Holdnaptárt keresve találtam rá a mindenamiasztrologia weboldalra. Így találkoztam először a rendkívül informatív és érdekes asztrológiai leírásokkal és a pszicho-asztrológiai képzéssel. Nagyon megtetszett e két terület társítása, mert úgy gondolom, kölcsönösen nagyon jól ki tudják egészíteni egymást. Korábban kínai asztrológiát tanultam, megtapasztaltam hasznosságát, praktikusságát, elsősorban az önismeret területén. Felbecsülhetetlen érték számomra, hogy magyarázatot találtam a “működésemre”, viselkedésemre, gondolati beállítottságomra.

Annamária: Olyan átfogó és azonnal alkalmazható ismereteket szerezhettem a tanulmányaim során, melyek a képzés végére komplex tudássá álltak össze bennem. E szemléletmód hiteles és valódi tudományként adja át az asztrológia ősi tudását, a két – az asztrológiai és a pszichológiai – eszközrendszer pedig tökéletesen kiegészíti egymást. Értékesnek éreztem minden percet, amelyet az oktatáson való részvétellel, a tanulással, a gyakorlással és a záróvizsgával való felkészüléssel töltöttem. A pszichológiai szemléletű asztrológus tanácsadó oklevél megszerzése olyan új eszközt adott a kezembe, melyet minden élethelyzetemben segítségül hívhatok, és mellyel másokat is felelősséggel támogathatok.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen AnitaAnita: A tananyag nekem érthető, a világnézetemmel harmonizáló, nem kevés, de nem is sok, a spirituális, pszichológiai és minden egyéb tartalmában is megfelelő. Az előadásaitok gazdagok, követhetőek, élmény hallgatni őket. A tanmenet és az ismeretek átadása fokozatosan mélyülő, jól egymásra épülő. Örülök, hogy Tőletek tanulhatok és bízom benne, hogy a negyedik év végéig meg is marad az anyagi és egyéb lehetőségem erre.

Kata: Az elmúlt évben kerültem kapcsolatba az asztrológiával, mikor a kisfiunk nevelése jelentős fejtörést okozott. Segítséget asztrológusnál is kerestem. A születési dátumaink alapján megtalálta a problémánk okát, értékes tanácsokat adott, ez pedig segített a megfelelő anya-fiú kapcsolat kialakításában. Úgy érzem, foglalkoznom kell az asztrológiával, ha ilyen jól működik. Tanácsadói tevékenységben egyelőre nem gondolkodok, de ha időközben megjön a kedvem, akár le is vizsgázok.

Dénes: Pár évvel ezelőtt karrier és magánéleti válság indított el az önismeret útján. Asztrológus segítségét is kértem. Egyértelművé vált számomra, hogy az életben minden összefügg mindennel. Ha van egy adott feladatom, annak jelei a családban, a gyermekkorban elszenvedett sérülésekben, felnőtt kapcsolataimban is megjelennek. Ezt a személyes horoszkóp mutatja. Az önismeret során a pszichológia kikerülhetetlen. Ezért örülök nagyon az asztrológia és a pszichológia “találkozásának” a képzésben.

Zsófi: Úgy érzem, nagyon sokat haladok az önismeret és önmegvalósítás útján. Jobban, hatékonyabban kezelem a konfliktusaimat, teljesen más szemmel tekintek a külvilágra mint “tükörre”, igyekszem tudatosabban élni az életemet.

Károly: Autodidakta módon foglalkoztam eddig asztrológiával. Ismereteim szórványosak, megfelelő színvonalú tudáshoz szeretnék jutni. Úgy érzem, fordulóponthoz érkezett az életem, döntenem kell, a magam útján járok, vagy megfelelek továbbra is a környezetem igényeinek. Az Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola weboldalain lévő cikkek és hanganyagok inspiráltak arra, hogy részt vegyek a képzésükön. Önmagam mélyebb megismerése céljából jelentkeztem a képzésre, hogy megoldást találjak a problémáimra.

Mariann: Egy ismerősöm ajánlotta ezt az asztrológia iskolát, így utána néztem az interneten. Bár már korábban is tanultam iskolai keretek között, de most mégis úgy döntöttem, az alapoknál kezdem. Örülök, hogy szülővárosomhoz aránylag közel találtam ezt a lehetőséget. Nem feltétlenül tanácsadó szeretnék lenni, inkább magamon és ismerőseimen szeretnék segíteni asztrológiai tudásommal. Bizonyára hasznos lesz az önismeretem fejlődése szempontjából.

Ibolya: Folyamatosan hallgatom a hanganyagot, iszonyú felismerések születnek. Főként családi berkekben ismerek rá egy-egy archetípusra, és sajnos a játszmákra is. Azt hiszem, kis túlzással, 50 év alatt annyit nem fejlődtem, mint ezalatt a három hónap alatt. Köszönöm Nektek.

Tímea: Az asztrológiához a családtervezés kapcsán kerültem közel. 3 évig sikertelenül próbálkoztunk a baba-projekttel. A sok kudarc után elmentem két asztrológushoz is, hogy megtudjam, vajon benne van-e a sorsomban a gyerek vállalás. Kaptam két különböző prognózist. Ezek után határoztam el, hogy magam fogok utána járni, mi is az igazság. Nincsenek nagy terveim az asztrológiával kapcsolatban, de a családtagjaimat szívesen “kielemezném”, mert úgy érzem, van mit tanulnunk egymástól.

Judit: Érdekelnek az ezoterikus tudományok. A végleges elhatározás, hogy asztrológiát tanuljak, barátnőm (aki hallgatója az iskolának) ösztönzése révén fogalmazódott meg bennem. Úgy gondolom, minél kitágítom látókörömet, minél szélesebb körű a tudásom, annál jobban tudok segíteni mind saját, mind pedig a körülöttem élők testi-lelki-szellemi harmóniájának helyreállításában. Távoli terveim között szerepel egy saját gyógyító, segítő praxis beindítása, ahol mások segítségére lehetek.

János: Régóta először azt érzem, tombol bennem a tudásszomj, hogy megismerjem az asztrológiai látásmódot. Bakancslistám ezen pontját ezzel a tanfolyammal teljesíteni tudom.

László: Fantasztikus élmény az előadások anyaga. Más alkalommal is voltam már “távoktatott”, a magam részéről utáltam a “konzerv” anyagokat, lehetőség szerint az írott tananyagot részesítettem előnyben. Ez az előadás viszont élő és élvezetes, leköti a figyelmemet, az információközlés jól strukturált, jól követhető. Azt az anyagot kapom, amit a “csoporttársaim” is élveztek. Ez nekem azért fontos, mert valamiféle közösségérzetet keletkeztet bennem, azért így egészen más lesz majd bemenni hozzájuk a konzultációs napokon, mint e nélkül lenne.

Katalin: Lakóhelyem közelében kerestem képzéseket a neten. Úgy gondolom, hogy a fővároson kívül is lehet tanulni színvonalas iskolákban, lehet találkozni valóban hozzáértő oktatókkal, akik méltón képviselik szakmájukat. Ami engem most tanulásra késztet, hogy segítsek azokon az embereken, akik az életük során megakadtak vagy mélyponton vannak, vagy nem tudják, merre menjenek tovább. Úgy gondolom, az asztrológia az egyik legjobb módszer önmagunk és mások sorsának megértésére.

Sarolta: Távoktatási rendszerben hallgatom az asztrológia előadásokat és teljesen kivirultam ettől. Alig bírok magammal, de kérlek, nézzétek el nekem, idővel bizonyára megcsendesedek. Most viszont SZUPERÜL vagyok, mert úgy érzem, mintha egy hosszú vándorút után végre hazaértem volna.  És ezt nemcsak az igényesen összeállított tananyagnak, ami azért sokat hozzátesz a komfortérzetemhez, de legalább annyira az Iskola szemléletének és a Ti elhivatottságotoknak is köszönhető.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen MelindaMelinda: Az aktuális anyag mindig nagyon jó minőségű, olyan élményt nyújt, mintha személyesen részt vennék az oktatáson. Érthető a tartalom, és alapos a magyarázat. Maximálisan megkapok minden segítséget, ábrát és segédletet, amire szükségem van. A segédanyag, mindig érthető és nyomon követhető, hogy hogyan, honnan lehet letölteni. Nagy segítség a táblán szereplő ábrák fotózása és továbbítása emailben, mert e nélkül talán ez okozná a legnagyobb nehézséget azoknak, akik nincsenek jelen az oktatáson.

Tarr Annamária Csilla Artemisz Asztrológia Iskola DebrecenAnnamária: Már gyerekkorom óta érdekel az asztrológia. Mindig arra vágytam, hogy egyszer megtanulhassam. Nagyon tetszik a holisztikus szemlélet, melyben mi emberek próbáljuk megérteni a körülöttünk lévő Univerzumot, és azt megértve magunkat formálni, nem pedig a világot akarjuk erőszakkal átformálni a magunk elképzelése szerint. Szeretnék a képzés végén tanácsadó vizsgát tenni. Talán még a pedagógiai gyakorlatomba is be tudom építeni idővel ezt a tudásomat.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Szakács JúliaJúlia: Én most csak annyit tudok mondani, hogy nagyon jól követhető az anyag, szeretlek hallgatni Benneteket, számomra nagyon hitelesek vagytok.