fbpx

Hallgatók oktatásunkról adott visszajelzései

Éva: Elkezdtem kutatni az interneten, hogy tudnám megvalósítani az elhatározásomat és nagyon reméltem, hogy találok olyat, ami a viszonylag speciális helyzetemnek megfelelő. Külföldön élek, de mégis szerettem volna az anyanyelvemen tanulni. A munkahelyem miatt az is fontos volt számomra, hogy kötetlenül, a saját időbeosztásom szerint tudjak tanulni és ne kelljen megadott időszakonként személyesen megjelenni, mert nem járunk meghatározott rendszerességgel haza. Így találtam rá az Artemisz Asztrológia Iskolára, ami minden általam fontosnak tartott követelménynek megfelelt.

Zsuzsa: Én az órán nem vagyok képes rendesen jegyzetelni, szóval szuper, hogy még egyszer megnézhetem videón. Teljes mértékben követhető az anyag távoktatósként. Előnye, hogy saját időbeosztás szerint tanulhatok, valamint jóval könnyebb jegyzetelni a hallottakat, mert meg tudom állítani a videót. Hátránya, hogy elcsúszhatok időben, illetve kihagyom a csoporttársakkal való személyes élményeket. Máshol nem tanultam, olvasgattam mások írásait, hallgattam előadásokat. Határozottan örülök az Artemisz Asztrológia Iskola által tanítottaknak, mert nem riogat negatív hatásokkal, hanem meghaladásra inspirál, ezáltal nem stresszel, hanem éppen hogy lelkesít.

Arnold: Jól követhető a tananyag, jó a kép- és a hangminőség is. Szerintem nagyon jó ez a forma, megszünteti a távolságot, pszichológiai szemléletű asztrológiát nem tudnék tanulni másképp. Előnye, hogy akár többször, alaposan újra végignézzem-hallgassam, saját beosztásban dolgozzam fel az anyagot. Nagyon jó, hogy tovább elérhetők a videók, arra az esetre, ha néha lemaradok. A személyes tapasztalatok megosztására is van lehetőségünk a facebook-csoportban.

Péter: Azért ezt a formát választottam, mert kevés az időm, nem szeretem a kötöttséget, az iskolai oktató módszert. Már kísérleteztem asztrológia tanulással máshol is, de semmi sem “ragadt” rám a hagyományos tanításból. Ez a tanítási módszer jobban tetszik. Szerintem nagyon jól követhető, nekem nagy segítség volt, hogy akkor tudtam haladni az anyaggal, amikor volt rá időm. Előnye még, hogy annyiszor nézek vissza egy részt, ahányszor akarom. Hátránya: Aki nem tudja jól beosztani az idejét, vagy nem ül le tanulni csak akkor, ha muszáj, annak nem ajánlom ezt a képzési formát.

Pappné Pubori Andrea: Sajnálom, hogy nem lehetek ott személyesen, érződik a videókból, hogy egy nagyon jó légkör alakult ki a csoportban. A távoktatás előnye viszont a rugalmas időbeosztás. Az egyik ok, ami miatt ezt az iskolát választottam, az a távoktatás lehetősége volt. Szuper, hogy – a videós tananyag szempontjából – olyan mintha a helyszínen lennék. A távoktatás egy hátrányát tudom említeni, azt, hogy az ember nincs ott, pedig jó ott lenni. Ezért többször lehetővé teszem önmagam számára a személyes jelenlétet is.

Zoli: Szeretem a távoktatásban, hogy nem muszáj az óraadás napján órákat utaznom, és akkor ülök le tanulni, amikor időm engedi, de épp ez a buktatója is, szinte mindig kevés az idő mindenre, és ha nincs egy fix időpont a tanulásra, könnyű elcsúszni vele. Előny, hogy meg lehet állítani a videót, a tananyagot többször is meg tudom hallgatni, hogy jegyzeteket készítsek. Jól felépített követhető tananyag, egymásra épülő rendszerezett tematika, kitűnően felkészült oktatókkal. Szabad időbeosztás, kényelmesség, rugalmasság, visszahallgathatóság. Abszolút követhető. Nem érzem, hogy bármiről lemaradnék.

Mátyás Gyöngyi: Szerintem abból a szempontból előnyös, hogy akkor veszem elő, amikor időm engedi, hátránya, hogy lehet halogatni. Nekem nagyon megfelel, mert így amikor tudok, akkor foglalkozok a tananyag feldolgozásával. Nagyon hasznosnak tartom, hiszen így bárhonnan részt lehet venni az oktatásban. Munka mellett nagyon rugalmasan lehet így tanulni, többször meg lehet hallgatni az órán elhangzottakat, ez az előnye. Szerintem nagyon jó a távoktatási forma. Amikor az órán lemaradok a jegyzetelésben, nagyon jó, hogy otthon újra vissza lehet nézni az anyagot.

Kata: Köszönetet szeretnék mondani azért a lehetőségért, hogy ingyenesen módom volt megnézni egy tanítási napotok anyagát. Csodás volt! Nagyon tetszett a megközelítésmód, a tudás, ahogy átadjátok. További sok sikert kívánok!

András: Az utóbbi hónapokban rendszeresen asztrológiával kapcsolatos előadásokat, cikkeket, könyveket sodort elém a sors. Amint kirajzolódott előttem, hogy milyen óriási segítségemre lehet az asztrológia elsajátítása életemben, azonnal tudtam, hogy meg kell tanulnom. Szerettem volna egy olyan képzést találni, ahol rugalmas időbeosztással, hiteles, nagy tapasztalattal rendelkező oktatóktól tanulhatok. Hosszas keresgélés, több videó megnézése, oldalaitok tanulmányozása és Emíliával való telefonbeszélgetésünk után éreztem, hogy megtaláltam, hol szeretném elsajátítani ezt a csodálatos tudományt!

Anita: Konkrét segítséget az önismeretben, “azta/Jesszusom/te jó ég tényleg!” élményeket, ezzel részben tisztábban látást, részben azt a felismerést/megerősítést, hogy rengeteg dolgom van még… A pszichológiai rész minderre ráerősített, alapvető dolgok kérdőjeleződtek meg bennem, illetve nehéz felismerések jöttek, amikkel még sok tennivalóm lesz. Nehéz egy-egy témát kiemelni hasznosként, inkább azt mondom, hogy azok a témák (bolygóállások, szorongások stb.) amelyekben személyes/családi/kapcsolati érintettségem van, segítenek leginkább a magam és környezetem jobb megértésében, elfogadásában. És persze mindenféle élethelyzetben óhatatlanul keresem az asztrológiai kapcsolódást.

Lengyel Emese: Nagyban fejlesztette az analógiás gondolkodásom, amit ezelőtt ritkán használtam. Az archetípusok, bolygótartalmak nagyon hasznosak voltak, a leadott anyag után érdekes volt őket felfedezni a környezetemben, legyen szó akár emberről, akár természeti dologról, akár egy eseményről. A saját horoszkóp ábrámhoz pedig új perspektívákat kaptam, amik segítettek még jobban megérteni a viselkedésem, az életem történéseit, a velem történteket. A második évben a pszichológia rész tetszett a legjobban. Nagyon sok felismeréssel lettem gazdagabb. Néhányuk nehezen fér össze velem, de dolgozom velük folyamatosan!

Tibor: Hangsúlyosabb lett számomra az elemi minőség megfigyelése, korábban ezt nem gondoltam, hogy ennyire meghatározó a bennünk lévő minőségek. Leghasznosabb témák a bolygók jellemzése, házak, jegyek. Az utolsó két tananyag a fényszögek megismerése. Figyelem az emberek viselkedését, ruházatát, reakciókat és próbálom kivenni a Nap és az aszcendens jegyet, úgy, hogy nem ismerem a képletüket vagy utólag megkérdezem, és egyre többször eltalálom :-), és ilyenkor örülök.

Bánfi Rita Éva: Az első évben nagyon erős alapokat kaptunk, melyre úgy gondolom, a további években építeni tudunk majd. Amit a mindennapok során már beépítettem, azok az archetípusok ismerete. Észrevettem magamon, hogy bár akaratlanul, de magamban állandóan berakom a körülöttem lévőket a különféle archetípusokba. Ez a fajta ismeret nagyfokú elfogadást eredményezett nálam máris, pedig még csak az első év telt el. Tudatosabb vagyok a mindennapokban, illetve minőségi oktatásban részesültem, ami nagyon jó, mivel később az asztrológiából szeretnék megélni.

Andrea: Próbálom elsajátítani, fejleszteni az analógiás látásmódot. Figyelem az aktualitásokat, és összekapcsolom a saját mindennapjaimmal, ez mindenképp a tudatosságot növeli – néha több, néha kevesebb sikerrel. A pszichológiai szemlélet miatt választottam az iskolát, és nagyon tetszenek a honlapjaitok, szépek, átláthatók, ízlésesek. + lehet távoktatásban tanulni! Elsősorban az önismeretem fejlesztése a célom. Mivel hallássérültekkel dolgozom, úgy gondolom, a munkám során is hasznát veszem az itt tanultaknak. Összeszedettebbnek, jobban felépítettnek látom itt az oktatást, a részletekre is nagy hangsúlyt fektettek. Az emberi, erkölcsi értékek, a hitelesség is fontos számomra.

Ildikó: A régebbi pszichológiai ismereteim felelevenítése az asztrológia tükrében nagyon érdekes volt, és áldásos hatású. Terapeutaként abszolút hasznosítható, és fontos gondolatok fogalmazódtak meg bennem a tapasztalataim birtokában. Eddig is foglalkoztam autodidakta módon asztrológiával, de most sok minden kitisztult, amit eddig nem értettem. Sok felismeréssel lettem gazdagabb. Ez félelmetes. Nagyon jónak tartom az előadásokat és a hozzá fűzött magyarázatokat. A radixom elkészítésénél megtetszett a pszichológiai szemlélet és ennek a látásmódnak az elsajátítása.

Jenő: Jobban értem azt, amit eddig autodidakta módon sajátítottam el, ahogyan haladunk előre a tudásanyagban. Nagyon sok új ismeretet és felismerést adott az alapozó modul. A leghasznosabbak számomra a bolygókkal, a házakkal és a csillagjegyekkel kapcsolatos információk voltak. Próbálom a tanultakat kivetíteni a környezetemre, de csak csendben magamban, mindenkinél próbálok rájönni pl a napjegyére, de már a tanulmányokból is kiderül, ez nem mindig olyan egyszerű, egy embert nagyon sok minden határoz meg.

Gábor: Sokat segített abban, hogy megértsem saját magam működését. És azokét az emberekét is, akikkel ilyen-olyan kapcsolatban vagyok. A Lilith téma ismeretlen volt számomra. Minden területen hasznosnak érzem az asztrológiát, pl. konfliktusos helyzetben, betegség kialakulásának megértésében, műtéteknél, munkahelyi játszmázásnál. Az alapozó kurzus segített nekem megérteni pl. az anyámmal való kapcsolatomat, segített felismerni olyan területeket, ahol még fejlődnöm kell, és segített jobban megérteni és elfogadni másokat. Egyelőre az célom, hogy jobb önismerethez és mások jobb megértéséhez segítsen, de gondolkozok azon is, hogy tanácsadó legyek majd.

Laci: Néhány dologra rájöttem a családommal, múltammal kapcsolatban. Saját működésemre is kicsit tisztábban látok. Most már értem, hogy miért vagyok olyan, amilyen. Egyelőre még a hold naptárt figyelem a mindennapok során. Szeretnék tanácsadással foglalkozni majdan.Segít abban, hogy jobban megismerjem önmagam, a döntéseim érzelmi hátterének feltárásában. Segít elfogadni, megérteni mások érzelmi reakcióit, viselkedését. Élvezettel tanulom. A weboldal nagyon jól bemutatja az iskolát, jól megszerkesztett, széleskörűen tájékoztat, és nem utolsó sorban személyes, ami megkönnyítette a döntésemet. Később, talán mások segítésére is szeretném fordítani a megszerzett tudást.

Éva: Még nagyon az elején vagyok, de azt érzem, hogy már most sokkal tudatosabban élek és a többi embert is másképpen látom. Az asztrológia segít megérteni a másik ember cselekedeteinek, reakcióinak az okát. Könnyebb az elfogadás. Már több éve készültem, hogy szeretnék asztrológiát tanulni, de valami miatt eddig nem indultam el. November elején újra rákerestem a neten és az Artemisz Asztrológia Iskola workshopját is felhozta. Olvastam a korábbi és jelenlegi hallgatók véleményét az oktatásról, és tetszett. Gondoltam, akkor jelentkezem a workshopra, és meglátom, hogy milyen lesz. Ahogy telt a nap, egyre jobban éreztem, hogy nekem itt jó lesz asztrológiát tanulni. Családias hangulat, rugalmas oktatás, tehát nagyon tetszett már akkor. Örülök, hogy megtaláltalak Benneteket. Először az önismeret. Aztán mivel grafológusi végzettséggel már rendelkezem, numerológiát is tanultam már, az asztrológiával együtt egy komplex képet tudok majd a hozzám fordulóknak nyújtani önmagukról, segíthetek megérteni önmagukat és a többi embert is.

Edina: Máris segített jobban megismernem önmagam és a körülöttem lévőket. Amiket eddig csak sejtettem, vagy kívülről érkezett jelzés a tulajdonságaimmal kapcsolatban, azzal most szembesültem, ami borzasztóan nehéz. De mindenképpen hasznos. Végül is ezért jöttem ide asztrológiát tanulni. Felnyitotta a szemem a jósokkal, a médiumokkal kapcsolatban. Nincs olyan, hogy determináljuk a másik ember életeseményeit. Ez hatalmas felismerés. Szeretnék teljesebb életet élni. Megkapni a választ a kérdéseimre.

Ági: Barátaimtól az a visszajelzés, hogy finomodott a stílusom, színesedett a kifejezésmódom. Jobban rálátok önmagamra – megérkezett néhány fontos felismerés. Elfogadóbb vagyok másokkal, és nagyszerű az élmény, hogy a szkeptikusok is egyre érdeklődőbbek; már nem akarom meggyőzni őket, csupán megosztok velük (miután engedélyt kértem és kaptam) néhány meglepően “találó” dolgot, és rájuk bízom, ezt hogyan könyvelik el. A pszichológiával való ötvözése volt számomra a telitalálat, mert így érzem kereknek. Szívesen lennék tanácsadó, és szívesen oktatnék is. Megkeresném mellé a “kiegészítő tanfolyamokat”, hogy bővüljön látásmódom és több szempontból, azok ötvözésével közelíthessem meg az adott témákat.

Attila: Segít a saját személyiségem fejlesztésében, mások könnyebb megértésében. Szélesíti a látókörömet, elfogadóbbá, megértőbbé, érzékenyebbé tesz. Rengeteget segít az önismereti folyamatomban. Választásomat befolyásolta, hogy lakóhelyemhez közeli legyen. Szimpatikus volt a honlap, vonzó volt, hogy pszichológiával kombinált az oktatás. Nem csak hobbi szinten szeretném elsajátítani, hanem a megszerzett ismereteket bővítve, a tanulást tovább folytatva embertársaim segítésére szeretném használni tudásomat. Elsőre mindenki nagyon kedves, szimpatikus volt. Ez azóta sem változott.

Fábián Gabriella: Ez úton is szeretettel köszönöm neked Krisztina mindazt az alapos és odaadó aktuális munkát, amit arra fordítasz, hogy sok embernek hiteles és racionális támpontot adj ezekben az időkben. A családomban való helytállás mellett, teljes mértékben követem és közvetítem a gondolataidat, az asztrológiai aktualitásokat és egyúttal haladok a képzés mentén, aminek elmondhatatlanul nagy a hozzáadott értéke ahhoz, ahogyan most látom a világot és önmagamat. Mosolyogva gondolok vissza “arra az önmagamra, aki egy gyermekkel nekivágtam az iskolának”, ezt a mai helyzetet nem gondoltam volna akkor. Nagyon boldog vagyok, hogy kitartottam és továbbra is egy fantasztikus ajándéknak érzem mindazt, amit tőletek tanulhatok. Hálás vagyok nektek és a sorsnak, hogy felétek vezérelt. Az együtt megtett útért és minden támogatásotokat köszönöm.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Miskey Gyula

Miskey Gyula: A Lilith esszé elkészítése ismét nagy felismeréseket hozott. Örülök, hogy tudatosabban láthattam rá újra a belső világomra. Kicsit túlléptem a megadott keretet, elnézést érte, de az az igazság, hogy a saját tapasztalataimat még talán oldalakon keresztül tudtam volna folytatni. Mindenesetre nagyon tanulságos volt, és az már csak rajtam múlik, hogy hosszú távon is profitálhassak a dologból. Nektek pedig szívből köszönöm, hogy – és ahogy – végignavigáltok ezen az úton, és lehetőséget, kulcsot adtok a kezembe a fejlődésre! Minden jót kívánok Nektek!

Farkasné Pap Éva Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Farkasné Pap Éva: Nagyon sok mindent adott nekem az asztrológia tanulás, mind a fejlődésem szempontjából, mind a másokhoz való viszonyulással kapcsolatosan. Már nagyon várom azt, hogy a jövőben ezzel tudjak foglalkozni, mert rájöttem hogy ez lesz az én utam.

Kunsági Andrea: Az asztrológia tanulása az elmúlt években mélyebb önismeretet és iránymutatást adott. Segített közelebb kerülni önmagamhoz és elindítani egy fejlődési folyamatot, amiben nagy segítséget nyújtanak az itt megszerzett pszichológiai ismeretek is. Elfogadóbbá váltam másokkal és magammal szemben is.

Korponai Melinda Angéla Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Korponai Melinda: Az asztrológiának nagyon sokat köszönhetek, sokkal többet, mint bármilyen praxisnak, amivel eddigi életem során találkoztam. Nagyon hálás vagyok Nektek kitartó, energikus, színvonalas oktatói munkátokért, emberségetekért, azért a rugalmasságért, toleranciáért, amivel maximálisan a hallgatók igényeihez igazítjátok az oktatási folyamatot. Színes, vidám, interaktív, bensőséges óráitok, és különösen a személyes részvétel azokon – illetve maguk az elsajátított ismeretek – nagyon sokat segítettek abban, hogy az elmúlt évek rendkívül kínlódásos, krízises magánéleti helyzeteiben kitartsak, hogy lássam a fényt az alagút végén. Szeretném, ha a soraimból nagyon kiérződnének a Tőletek és az asztrológiától kapott pozitívumok. Nehéz szívvel és egy nagy, képzeletbeli öleléssel köszönök szépen mindent, és kívánok Nektek egészséget, erőt és megelégedettséget a magánéletben, és sok sikert, szép eredményeket a hivatásotokhoz, hallgatótársaimnak pedig szívből drukkolok a záróvizsgához.

Dr. Fedinecz Nikol Artemisz Asztrológia Iskola DebrecenDr. Fedinecz Nikol: Asztrológiai tanulmányaim önmagam és remélem, mások jobb megismeréséhez és elfogadásához járult hozzá. Valamint úgy érzem, tágul a világszemléletem, érdekelnek a különböző hitrendszerek és ezt is a tanulmányaimnak köszönhetem.

Fülöp Beatrix Artemisz Asztrológia Iskola DebrecenFülöp Beatrix: Először is talán furcsán hangozhat, de pont a modulzáró segített abban, hogy egészben lássam a tanultak lényegét. Fény derült arra, mit is csináltam asztrológia iskolátokban az elmúlt egy éven keresztül, ami nagyon gyorsan elrepült. Hosszú évek óta keresem a válaszokat az élet nagy kérdéseire, és engem is meglepett, milyen sokat segíthet az asztrológia. Talán a legfontosabb változás, amit önmagamon tapasztalok az az, hogy sokkal türelmesebb lettem önmagammal, és másokkal szemben is. Egy radix látványa bennem azt erősíti, hogy minden ember egyformán fontos, és mindenkinek megvan az esélye, hogy tudatos lépésekkel egyre boldogabb és teljesebb életet éljen. Mindenki úton van. És hogy az emberek nehéznek és olykor kilátástalannak érzik ezt az utat, az mindig csak egy személyes benyomás.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Miskey GyulaMiskey Gyula: A motivációs levelemben azt írtam, Szepes Mária Vörös oroszlánja hatására jelentkeztem az asztrológia oktatásra. Az elmúlt majd’ három év alatt megbizonyosodtam, hogy számomra az asztrológia lehet a Vörös Oroszlán, ha megérek rá! Amióta Nálatok tanulok, gyökeresen megváltozott az életem. Nagyon sok megoldatlan, feldolgozatlan problémámra világított rá az asztrológia, amiken azután képes vagyok tudatosan dolgozni, változtatni és így jobb emberré válni. A tanulmányokkal párhuzamosan zajló önismereti út hatására sokkal nyitottabbá, elfogadóbbá váltam, sikerült feloldani belső konfliktusokat és nem utolsó sorban magammal is egyre jobb a kapcsolatom. Az asztrológiai gondolkodás a mindennapjaim részévé vált, néha kicsit félek is, nehogy túl sok legyen a környezetemnek amikor mindenféle analógiákról beszélek.

Zsófia: Holdnaptárt keresve találtam rá a mindenamiasztrologia weboldalra. Így találkoztam először a rendkívül informatív és érdekes asztrológiai leírásokkal és a pszicho-asztrológiai képzéssel. Nagyon megtetszett e két terület társítása, mert úgy gondolom, kölcsönösen nagyon jól ki tudják egészíteni egymást. Korábban kínai asztrológiát tanultam, megtapasztaltam hasznosságát, praktikusságát, elsősorban az önismeret területén. Felbecsülhetetlen érték számomra, hogy magyarázatot találtam a “működésemre”, viselkedésemre, gondolati beállítottságomra.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen AnnamáriaAnnamária: Olyan átfogó és azonnal alkalmazható ismereteket szerezhettem a tanulmányaim során, melyek tanulmányaim végére komplex tudássá álltak össze bennem. E szemléletmód hiteles és valódi tudományként adja át az asztrológia ősi tudását, a két – az asztrológiai és a pszichológiai – eszközrendszer pedig tökéletesen kiegészíti egymást. Értékesnek éreztem minden percet, amelyet az oktatáson való részvétellel, a tanulással, a gyakorlással és a záróvizsgával való felkészüléssel töltöttem. A pszichológiai szemléletű asztrológus tanácsadó oklevél megszerzése olyan új eszközt adott a kezembe, melyet minden élethelyzetemben segítségül hívhatok, és mellyel másokat is felelősséggel támogathatok.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Dr. Papp Erika Aida

Erika: Kedves Emi és Krisztina! Nagyon szeretem hallgatni mindkettőtök előadásait, mert nagyon érdekesek, de ez a szeptemberi igazán ütős volt. (első modulos, csillagjegyek).  Azért csak most írok, mert kicsit megcsúsztam és csak mostanra sikerült meghallgatnom. Próbáltam befogadni a korábbi csillagjegyes anyagokat, de számomra nehéz volt, ez viszont nagyon átlátható, logikus, érthető. Jó volt látni az összefüggéseket, tényleg nagyon szuper lett, teljesen felvillanyozott. Köszönöm szépen!

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Anita

Anita: A tananyag nekem érthető, a világnézetemmel harmonizáló, nem kevés, de nem is sok, a spirituális, pszichológiai és minden egyéb tartalmában is megfelelő. Az előadásaitok gazdagok, követhetőek, élmény hallgatni őket. A tanmenet és az ismeretek átadása fokozatosan mélyülő, jól egymásra épülő. Örülök, hogy Tőletek tanulhatok és bízom benne, hogy a negyedik év végéig meg is marad az anyagi és egyéb lehetőségem erre.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen MelindaMelinda: Az asztrológia tanulás hatására nagyobb ön- és emberismeretre tettem szert, ami számomra nagy segítséget jelent, hiszen elsősorban az emberismeret terén nehézségekkel és hiányosságokkal küzdöttem régebben.  Segített toleránsabbá, elfogadóbbá lenni, és – ami ezt megelőzően szintén nehezebben ment számomra – hozzájárult ahhoz, hogy elégedettebb tudjak lenni az életemmel, a körülményeimmel, az emberi kapcsolataimmal.

Dr. Fedinecz Nikol Artemisz Asztrológia Iskola DebrecenDr. Fedinecz Nikol: Asztrológiai tanulmányaim önmagam és remélem, mások jobb megismeréséhez és elfogadásához járult hozzá. Valamint úgy érzem, tágul a világszemléletem, érdekelnek a különböző hitrendszerek és ezt is a tanulmányaimnak köszönhetem.

Zsóka Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Zsóka: Csodálattal hallgattam az órai anyagot. Szeretném megköszönni az érdekes és szuper előadást, oktatást.  Minden érthető, izgalmas új ismeretet ad, és nem unalmas! Órákon át tudom örömmel hallgatni újra és újra. Családias, vidám, harmonikus légkör árad a videókon keresztül is. Hálásan köszönöm az élményt. Valamint nagyon szépen köszönöm a pontosított radixot!

Korponai Melinda Angéla Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Korponai Melinda: Az asztrológiának nagyon sokat köszönhetek, sokkal többet, mint bármilyen praxisnak, amivel eddigi életem során találkoztam. Nagyon hálás vagyok Nektek kitartó, energikus, színvonalas oktatói munkátokért, emberségetekért, azért a rugalmasságért, toleranciáért, amivel maximálisan a hallgatók igényeihez igazítjátok az oktatási folyamatot. Színes, vidám, interaktív, bensőséges óráitok, és különösen a személyes részvétel azokon – illetve maguk az elsajátított ismeretek – nagyon sokat segítettek abban, hogy az elmúlt évek rendkívül kínlódásos, krízises magánéleti helyzeteiben kitartsak, hogy lássam a fényt az alagút végén. Szeretném, ha a soraimból nagyon kiérződnének a Tőletek és az asztrológiától kapott pozitívumok. Nehéz szívvel és egy nagy, képzeletbeli öleléssel köszönök szépen mindent, és kívánok Nektek egészséget, erőt és megelégedettséget a magánéletben, és sok sikert, szép eredményeket a hivatásotokhoz, hallgatótársaimnak pedig szívből drukkolok a záróvizsgához.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Miskey GyulaMiskey Gyula: A motivációs levelemben azt írtam, Szepes Mária Vörös oroszlánja hatására jelentkeztem az asztrológia oktatásra. Az elmúlt majd’ három év alatt megbizonyosodtam, hogy számomra az asztrológia lehet a Vörös Oroszlán, ha megérek rá! Amióta Nálatok tanulok, gyökeresen megváltozott az életem. Nagyon sok megoldatlan, feldolgozatlan problémámra világított rá az asztrológia, amiken azután képes vagyok tudatosan dolgozni, változtatni és így jobb emberré válni. A tanulmányokkal párhuzamosan zajló önismereti út hatására sokkal nyitottabbá, elfogadóbbá váltam, sikerült feloldani belső konfliktusokat és nem utolsó sorban magammal is egyre jobb a kapcsolatom. Az asztrológiai gondolkodás a mindennapjaim részévé vált, néha kicsit félek is, nehogy túl sok legyen a környezetemnek amikor mindenféle analógiákról beszélek.

Fülöp Beatrix Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Fülöp Beatrix: Először is talán furcsán hangozhat, de pont a modulzáró segített abban, hogy egészben lássam a tanultak lényegét. Fény derült arra, mit is csináltam asztrológia iskolátokban az elmúlt egy éven keresztül, ami nagyon gyorsan elrepült. Hosszú évek óta keresem a válaszokat az élet nagy kérdéseire, és engem is meglepett, milyen sokat segíthet az asztrológia. Talán a legfontosabb változás, amit önmagamon tapasztalok az az, hogy sokkal türelmesebb lettem önmagammal, és másokkal szemben is. Egy radix látványa bennem azt erősíti, hogy minden ember egyformán fontos, és mindenkinek megvan az esélye, hogy tudatos lépésekkel egyre boldogabb és teljesebb életet éljen. Mindenki úton van. És hogy az emberek nehéznek és olykor kilátástalannak érzik ezt az utat, az mindig csak egy személyes benyomás.

Farkasné Pap Éva Artemisz Asztrológia Iskola DebrecenFarkasné Pap Éva: Nagyon sok mindent adott nekem az asztrológia tanulás, mind a fejlődésem szempontjából, mind a másokhoz való viszonyulással kapcsolatosan. Már nagyon várom azt, hogy a jövőben ezzel tudjak foglalkozni, mert rájöttem hogy ez lesz az én utam.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Szarvas Ágnes

Ágnes: Köszönöm nektek az elmúlt éveket. Nagyon sokat tanultam magamról és a világról, ami nagy hatással volt rám. Biztos vagyok benne, hogy nem ugyanaz az ember vagyok ma, mint aki belépett pár éve az Artemisz Asztrológia Iskola kapuján. Nekem nagyon nagy élmény volt. Nekem elég az a változás, ami bennem végbement, ahhoz, hogy tudjam, hogy jól csináljátok az asztrológia iskolát. Örülök, hogy megismerhettelek Titeket, sosem fogom elfejteni amit itt tanultam. További sok sikert és kitartást kívánok a munkátokhoz!

Korponai Melinda Angéla Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Melinda: Az asztrológia tanulás hatására nagyobb ön- és emberismeretre tettem szert, ami számomra nagy segítséget jelent, hiszen elsősorban az emberismeret terén nehézségekkel és hiányosságokkal küzdöttem régebben.  Segített toleránsabbá, elfogadóbbá lenni, és – ami ezt megelőzően szintén nehezebben ment számomra – hozzájárult ahhoz, hogy elégedettebb tudjak lenni az életemmel, a körülményeimmel, az emberi kapcsolataimmal. A képzés végén mindenképpen szeretnék vizsgát tenni.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen K. Andrea

Kunsági Andrea: Az asztrológia tanulása az elmúlt években mélyebb önismeretet és iránymutatást adott. Segített közelebb kerülni önmagamhoz és elindítani egy fejlődési folyamatot, amiben nagy segítséget nyújtanak az itt megszerzett pszichológiai ismeretek is. Elfogadóbbá váltam másokkal és magammal szemben is.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Magyar Zsófia

Zsófia: Holdnaptárt keresve találtam rá a mindenamiasztrologia weboldalra. Így találkoztam először a rendkívül informatív és érdekes asztrológiai leírásokkal és a pszicho-asztrológiai képzéssel. Nagyon megtetszett e két terület társítása, mert úgy gondolom, kölcsönösen nagyon jól ki tudják egészíteni egymást. Korábban kínai asztrológiát tanultam, megtapasztaltam hasznosságát, praktikusságát, elsősorban az önismeret területén. Felbecsülhetetlen érték számomra, hogy magyarázatot találtam a “működésemre”, viselkedésemre, gondolati beállítottságomra.

Annamária: Olyan átfogó és azonnal alkalmazható ismereteket szerezhettem a tanulmányaim során, melyek a képzés végére komplex tudássá álltak össze bennem. E szemléletmód hiteles és valódi tudományként adja át az asztrológia ősi tudását, a két – az asztrológiai és a pszichológiai – eszközrendszer pedig tökéletesen kiegészíti egymást. Értékesnek éreztem minden percet, amelyet az oktatáson való részvétellel, a tanulással, a gyakorlással és a záróvizsgával való felkészüléssel töltöttem. A pszichológiai szemléletű asztrológus tanácsadó oklevél megszerzése olyan új eszközt adott a kezembe, melyet minden élethelyzetemben segítségül hívhatok, és mellyel másokat is felelősséggel támogathatok.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen AnitaAnita: A tananyag nekem érthető, a világnézetemmel harmonizáló, nem kevés, de nem is sok, a spirituális, pszichológiai és minden egyéb tartalmában is megfelelő. Az előadásaitok gazdagok, követhetőek, élmény hallgatni őket. A tanmenet és az ismeretek átadása fokozatosan mélyülő, jól egymásra épülő. Örülök, hogy Tőletek tanulhatok és bízom benne, hogy a negyedik év végéig meg is marad az anyagi és egyéb lehetőségem erre.

Kata: Az elmúlt évben kerültem kapcsolatba az asztrológiával, mikor a kisfiunk nevelése jelentős fejtörést okozott. Segítséget asztrológusnál is kerestem. A születési dátumaink alapján megtalálta a problémánk okát, értékes tanácsokat adott, ez pedig segített a megfelelő anya-fiú kapcsolat kialakításában. Úgy érzem, foglalkoznom kell az asztrológiával, ha ilyen jól működik. Tanácsadói tevékenységben egyelőre nem gondolkodok, de ha időközben megjön a kedvem, akár le is vizsgázok.

Dénes: Pár évvel ezelőtt karrier és magánéleti válság indított el az önismeret útján. Asztrológus segítségét is kértem. Egyértelművé vált számomra, hogy az életben minden összefügg mindennel. Ha van egy adott feladatom, annak jelei a családban, a gyermekkorban elszenvedett sérülésekben, felnőtt kapcsolataimban is megjelennek. Ezt a személyes horoszkóp mutatja. Az önismeret során a pszichológia kikerülhetetlen. Ezért örülök nagyon az asztrológia és a pszichológia “találkozásának” a képzésben.

Zsófi: Úgy érzem, nagyon sokat haladok az önismeret és önmegvalósítás útján. Jobban, hatékonyabban kezelem a konfliktusaimat, teljesen más szemmel tekintek a külvilágra mint “tükörre”, igyekszem tudatosabban élni az életemet.

Károly: Autodidakta módon foglalkoztam eddig asztrológiával. Ismereteim szórványosak, megfelelő színvonalú tudáshoz szeretnék jutni. Úgy érzem, fordulóponthoz érkezett az életem, döntenem kell, a magam útján járok, vagy megfelelek továbbra is a környezetem igényeinek. Az Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola weboldalain lévő cikkek és hanganyagok inspiráltak arra, hogy részt vegyek a képzésükön. Önmagam mélyebb megismerése céljából jelentkeztem a képzésre, hogy megoldást találjak a problémáimra.

Mariann: Egy ismerősöm ajánlotta ezt az asztrológia iskolát, így utána néztem az interneten. Bár már korábban is tanultam iskolai keretek között, de most mégis úgy döntöttem, az alapoknál kezdem. Örülök, hogy szülővárosomhoz aránylag közel találtam ezt a lehetőséget. Nem feltétlenül tanácsadó szeretnék lenni, inkább magamon és ismerőseimen szeretnék segíteni asztrológiai tudásommal. Bizonyára hasznos lesz az önismeretem fejlődése szempontjából.

Ibolya: Folyamatosan hallgatom a hanganyagot, iszonyú felismerések születnek. Főként családi berkekben ismerek rá egy-egy archetípusra, és sajnos a játszmákra is. Azt hiszem, kis túlzással, 50 év alatt annyit nem fejlődtem, mint ezalatt a három hónap alatt. Köszönöm Nektek.

Tímea: Az asztrológiához a családtervezés kapcsán kerültem közel. 3 évig sikertelenül próbálkoztunk a baba-projekttel. A sok kudarc után elmentem két asztrológushoz is, hogy megtudjam, vajon benne van-e a sorsomban a gyerek vállalás. Kaptam két különböző prognózist. Ezek után határoztam el, hogy magam fogok utána járni, mi is az igazság. Nincsenek nagy terveim az asztrológiával kapcsolatban, de a családtagjaimat szívesen “kielemezném”, mert úgy érzem, van mit tanulnunk egymástól.

Judit: Érdekelnek az ezoterikus tudományok. A végleges elhatározás, hogy asztrológiát tanuljak, barátnőm (aki hallgatója az iskolának) ösztönzése révén fogalmazódott meg bennem. Úgy gondolom, minél kitágítom látókörömet, minél szélesebb körű a tudásom, annál jobban tudok segíteni mind saját, mind pedig a körülöttem élők testi-lelki-szellemi harmóniájának helyreállításában. Távoli terveim között szerepel egy saját gyógyító, segítő praxis beindítása, ahol mások segítségére lehetek.

János: Régóta először azt érzem, tombol bennem a tudásszomj, hogy megismerjem az asztrológiai látásmódot. Bakancslistám ezen pontját ezzel a tanfolyammal teljesíteni tudom.

László: Fantasztikus élmény az előadások anyaga. Más alkalommal is voltam már “távoktatott”, a magam részéről utáltam a “konzerv” anyagokat, lehetőség szerint az írott tananyagot részesítettem előnyben. Ez az előadás viszont élő és élvezetes, leköti a figyelmemet, az információközlés jól strukturált, jól követhető. Azt az anyagot kapom, amit a “csoporttársaim” is élveztek. Ez nekem azért fontos, mert valamiféle közösségérzetet keletkeztet bennem, azért így egészen más lesz majd bemenni hozzájuk a konzultációs napokon, mint e nélkül lenne.

Katalin: Lakóhelyem közelében kerestem képzéseket a neten. Úgy gondolom, hogy a fővároson kívül is lehet tanulni színvonalas iskolákban, lehet találkozni valóban hozzáértő oktatókkal, akik méltón képviselik szakmájukat. Ami engem most tanulásra késztet, hogy segítsek azokon az embereken, akik az életük során megakadtak vagy mélyponton vannak, vagy nem tudják, merre menjenek tovább. Úgy gondolom, az asztrológia az egyik legjobb módszer önmagunk és mások sorsának megértésére.

Sarolta: Távoktatási rendszerben hallgatom az asztrológia előadásokat és teljesen kivirultam ettől. Alig bírok magammal, de kérlek, nézzétek el nekem, idővel bizonyára megcsendesedek. Most viszont SZUPERÜL vagyok, mert úgy érzem, mintha egy hosszú vándorút után végre hazaértem volna.  És ezt nemcsak az igényesen összeállított tananyagnak, ami azért sokat hozzátesz a komfortérzetemhez, de legalább annyira az Iskola szemléletének és a Ti elhivatottságotoknak is köszönhető.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen MelindaMelinda: Az aktuális anyag mindig nagyon jó minőségű, olyan élményt nyújt, mintha személyesen részt vennék az oktatáson. Érthető a tartalom, és alapos a magyarázat. Maximálisan megkapok minden segítséget, ábrát és segédletet, amire szükségem van. A segédanyag, mindig érthető és nyomon követhető, hogy hogyan, honnan lehet letölteni. Nagy segítség a táblán szereplő ábrák fotózása és továbbítása emailben, mert e nélkül talán ez okozná a legnagyobb nehézséget azoknak, akik nincsenek jelen az oktatáson.

Tarr Annamária Csilla Artemisz Asztrológia Iskola DebrecenAnnamária: Már gyerekkorom óta érdekel az asztrológia. Mindig arra vágytam, hogy egyszer megtanulhassam. Nagyon tetszik a holisztikus szemlélet, melyben mi emberek próbáljuk megérteni a körülöttünk lévő Univerzumot, és azt megértve magunkat formálni, nem pedig a világot akarjuk erőszakkal átformálni a magunk elképzelése szerint. Szeretnék a képzés végén tanácsadó vizsgát tenni. Talán még a pedagógiai gyakorlatomba is be tudom építeni idővel ezt a tudásomat.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Szakács JúliaJúlia: Én most csak annyit tudok mondani, hogy nagyon jól követhető az anyag, szeretlek hallgatni Benneteket, számomra nagyon hitelesek vagytok.

error: