Egy családi krízissel fűszerezett este

Egy családi krízissel fűszerezett este Artemisz Asztrológia Iskola

Az Augusztus Oklahomában című filmet ajánlotta egy kedves Hallgatónk csoporttársai figyelmébe…

Mivel épp egy kellemes nyáresti maratoni vasalásra készültem, gondoltam, nosza, itt a lehetőség, hogy egy kicsit feldobjam a házimunkával töltött időt.

Rájöttem, már láttam a filmet, de ismét magával ragadott az egyébként komoly családi történetet bemutató film, Meryl Streep és Julia Roberts hiteles alakításával.

Ahogy haladt előre a családi sztori (aminek nem lövöm le a lényegét, hátha kedved támadna megnézni), egyre többször azon kaptam magam, hogy beazonosítom a pszichológiai játszmákat, rejtett dinamikákat, és az asztrológiai jegykaraktereket. Ismét rácsodálkoztam, mennyire lényemmé vált a pszichológiai szemlélet és asztrológiatudás, mintha több dimenzióban látnám az életet, az embereket és kapcsolatokat…

S nem tagadom, ez elégedettséggel töltött el, leginkább azért, mert ezzel a tudásommal hatékonyan tudom segíteni, eredményesen tudom megtámogatni, azt, aki hozzám fordul.

A legjobban mégis arra vagyok büszke, hogy tudásom átadásával milyen sok Hallgatónknak sikerült a szemléletmódját, önmagához való hozzáállását, s ezzel életminőségét megváltoztatni. Azzal, hogy bevezettem őket abba a „többdimenziós” látásmódba, amit az asztrológia csodálatos világa adhat. Ez az életem anyagiakban ki nem fejezhető elismerése!

TANULJ ÖNISMERETI SZEMLÉLETŰ ASZTROLÓGIÁT!

Légy tudatos és használd fel az asztrológia ősi szimbólumrendszerét! 

Tanulj, fejlődj és szórakozz egyszerre! 

Felnőttképző nyilvántartási számunk: B/2020/003184

Bizonytalan vagy? Segítünk Neked, hogy jobban el tudd képzelni, hogyan zajlik az oktatás! 

IDE KATTINTVA  több oktató videót is találsz!

A filmből indultam ki, melyben sok-sok emberi konfliktusra, s annak következményeire láthatunk rá…

Nagyon tisztán tetten érhető az a transzgenerációs mintázat, amely elsődlegesen a víz jegyű működésmódhoz kapcsolható az asztrológiában. Erős Rák típusú játszma szövi át a filmet, melyet például a Rák Holddal rendelkezőknél gyakran tapasztalhatunk.

Ha szeretnél többet tudni erről a mintáról, itt találsz róla egy egész kis csinos leírást!

Ha van a kedvenc filmjeid között, ahol hasonlóan erősen megmutatkozik a Rák Hold működésmód, ne habozz, oszd meg velünk!

ÚJ CSOPORTUNK ELINDULT, MÉG CSATLAKOZHATSZ!

Korlátozások esetén ONLINE kapod a tananyagot!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben, már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!