Állami asztrológus képzés

A jövő igénye – államilag elismert asztrológiai képzés

Állami asztrológus képzés Artemisz Asztrológia Iskola
Minden asztrológus álma, hogy egyszer hazánkban is lehessen államilag elismert, akkreditált asztrológiai képzést folytatni!

Cikkünk apropóját az adja, hogy a múlt héten, az index honlapján jelent meg egy rövidebb írás, ahol a norvég asztrológiai oktatás kapcsán kialakult helyzetet taglalták.

A Norvég Oktatási Minőségellenőrző Hivatal a közelmúltban akkreditált minősítést adott az asztrológus képzésnek, ezzel felborzolta a kedélyeket az oktatási életben. Döntésük nagy felháborodást keltett az egyetemeken, több oktatási vezető kérdőjelezte meg azt, hogy helyes –e államilag finanszírozni a „csillagjóslást”. A norvég Herkules Asztrológiai Iskola álláspontja az ügyben az, hogy igenis van kereslet az asztrológia iránt, ami a végzett szakembereknek megélhetést és jövedelmező foglalkozást biztosít.

TANULJ ÖNISMERETI SZEMLÉLETŰ ASZTROLÓGIÁT!

Légy tudatos és használd fel az asztrológia ősi szimbólumrendszerét! 

Tanulj, fejlődj és szórakozz egyszerre! 

Bizonytalan vagy? Segítünk Neked, hogy jobban el tudd képzelni, hogyan zajlik az oktatás! 

IDE KATTINTVA  több oktató videót is találsz!

  • Nem lepődünk meg a norvég oktatási rendszer nemtetszésén! Évszázadokkal ezelőtt az asztrológia szerves részét képezte a tudományoknak, sőt, összefonódott a matematika, a fizika és az asztronómia területeivel. Sajnos napjainkra az asztrológia teljesen elkülönült és az ezoterikus bulvárnak is köszönhetően igencsak távol került régebbi szerepétől.
  • De léteznek még csodák! És ezt a csodát a marokkói Fez városában kell keresni!
  • A Fatima al-Fihri nevű muszlim kereskedőasszony által 859-ben, a világon elsőként alapított egyetemen a mai napig folyik az asztrológia oktatása!
  • Az Artemisz Asztrológiai Iskolában 2002 óta tartó asztrológiai oktatásunkat 2009-ben állami nyilvántartásba vetettük, azóta várjuk az asztrológia és önismeret iránt érdeklőket. A képzési rendszer maximálisan figyelembe veszi a hallgatók igényeit, többféle képzési forma közül választhatnak (hagyományos képzés, távoktatás és egyéni ütemű haladás). A 400 órás képzés végén a záróvizsgát sikeresen teljesítők „pszichológiai szemléletű asztrológus tanácsadó” végzettséget szerezhetnek.
  • Bízunk abban, hogy a pszichológia fejlődésével újra teret nyer majd az asztrológia, hiszen szimbólumrendszere tökéletesen felhasználható az önismereti folyamatokhoz. Iskolánkban mi is nap, mint nap teljes erőnket bevetve dolgozunk az oktatás fejlesztésén, s azon, hogy előbb – utóbb Magyarországon is teret és pozitív megítélést kaphasson ez az ősi tudomány!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben, már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Minden ami asztrológia oldala

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola