Állami asztrológus képzés

A jövő igénye – államilag elismert asztrológiai képzés

Állami asztrológus képzés Artemisz Asztrológia Iskola
Minden asztrológus álma, hogy egyszer hazánkban is lehessen államilag elismert, akkreditált asztrológiai képzést folytatni!

Cikkünk apropóját az adja, hogy a múlt héten, az index honlapján jelent meg egy rövidebb írás, ahol a norvég asztrológiai oktatás kapcsán kialakult helyzetet taglalták.

A Norvég Oktatási Minőségellenőrző Hivatal a közelmúltban akkreditált minősítést adott az asztrológus képzésnek, ezzel felborzolta a kedélyeket az oktatási életben. Döntésük nagy felháborodást keltett az egyetemeken, több oktatási vezető kérdőjelezte meg azt, hogy helyes –e államilag finanszírozni a „csillagjóslást”. A norvég Herkules Asztrológiai Iskola álláspontja az ügyben az, hogy igenis van kereslet az asztrológia iránt, ami a végzett szakembereknek megélhetést és jövedelmező foglalkozást biztosít.

  • Nem lepődünk meg a norvég oktatási rendszer nemtetszésén! Évszázadokkal ezelőtt az asztrológia szerves részét képezte a tudományoknak, sőt, összefonódott a matematika, a fizika és az asztronómia területeivel. Sajnos napjainkra az asztrológia teljesen elkülönült és az ezoterikus bulvárnak is köszönhetően igencsak távol került régebbi szerepétől.
  • De léteznek még csodák! És ezt a csodát a marokkói Fez városában kell keresni!
  • A Fatima al-Fihri nevű muszlim kereskedőasszony által 859-ben, a világon elsőként alapított egyetemen a mai napig folyik az asztrológia oktatása!
  • Az Artemisz Asztrológiai Iskolában 2002 óta tartó asztrológiai oktatásunkat 2009-ben állami nyilvántartásba vetettük, azóta várjuk az asztrológia és önismeret iránt érdeklőket. A képzési rendszer maximálisan figyelembe veszi a hallgatók igényeit, többféle képzési forma közül választhatnak (hagyományos képzés, távoktatás és egyéni ütemű haladás). A 400 órás képzés végén a záróvizsgát sikeresen teljesítők „pszichológiai szemléletű asztrológus tanácsadó” végzettséget szerezhetnek.
  • Bízunk abban, hogy a pszichológia fejlődésével újra teret nyer majd az asztrológia, hiszen szimbólumrendszere tökéletesen felhasználható az önismereti folyamatokhoz. Iskolánkban mi is nap, mint nap teljes erőnket bevetve dolgozunk az oktatás fejlesztésén, s azon, hogy előbb – utóbb Magyarországon is teret és pozitív megítélést kaphasson ez az ősi tudomány!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben, már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Minden ami asztrológia oldala

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola