A Jupiter hátráló mozgásba váltott a Skorpió jegyben

A Jupiter 2017. október 10-én átlépett a szükségszerű transzformációt, mély változásokat szimbolizáló Skorpió csillagjegybe. Számítsunk arra, hogy a 2018. november 8-ig tartó időszakban a Jupiter hatása jóindulatúan feltárja egyéni és kollektív életünk kínos nehézségeit, elhallgatott, rejtegetett dolgainkat annak érdekében, hogy azt ne „sűrítsük”, bonyolítsuk tovább.

Az ezen időpont előtti egy év (Jupiter a Mérleg csillagjegyben) látszatmegoldásai után, rálátást adhat arra, mi van a mélyben, mi a kendőzetlen valóság. A cél, hogy az összefüggéseket felismerhessük, és a megfelelő következtetés mellett valóban gyökeresen változtassunk.
Aki nyitott rá, annak támogatja egyéni önismereti munkáját, régóta hordozott problémáinak áttranszformálását, gazdagítja belső életét, segíti, hogy életszemlélete, hite átalakuljon.

A planéta mozgásában bekövetkező irányváltás, hátráló mozgás lehetővé teszi, hogy újragondoljuk elképzeléseinket, fejlesszük az életről vallott ideológiánkat, hitünket, esetleg az igazsághoz, etikussághoz való hozzáállásunkban változtathatunk. Ez a Jupiter esetében a Skorpió csillagjegyben 2018. március 10-től július 11-ig fog tartani.

A Skorpió Jupiter hatása nemzeti, társadalmi szinteken