Távoktatás

Iskolánk Debrecenben működik. Akik távol élnek, vagy elfoglaltak oktatási napjainkon, de szeretnének iskolánkban tanulni, azok számára távoktatási formában biztosítjuk pszichológiai szemléletű asztrológiai képzésünket...


 

 


 

Távoktatási forma   

Pszichológiai szemléletű asztrológus tanácsadó képzésünket távoktatási formában is működtetjük. Annyiban különbözik a hagyományos oktatási formától, hogy az elméleti órák anyagát videófelvétel alapján követik és sajátítják el Hallgatóink az aktuálisan szükséges oktatási segédanyagok, dokumentumok segítségével.
 
Távoktatási szerződést kötünk egymással, mely a normál asztrológiaképzéshez hasonlóan mindig csak egy modulra vonatkozik. Nem várunk 4 éves elköteleződést előre senkitől egy olyan világban, ahol szinte napról-napra változnak az objektív körülmények, ahol hirtelen állhatnak elő újszerű élethelyzetek.
 
A beiratkozás feltételeiről részletesen itt tájékozódj! 
 
Az asztrológia tananyag egyéni módon való elsajátítását a szükséges segédanyagokkal támogatjuk, melyeket az asztrológia távoktatás esetében elektronikus formában küldünk át, amit ki is lehet nyomtatni.
 
A tanév során akár e-mailben, akár skype-on keresztül, akár személyes találkozás formájában, előzetes időpont egyeztetés után, a távoktatásban részt vevő Hallgatóinknak konzultációs lehetőséget biztosítunk az asztrológia tananyag sikeresebb és hatékonyabb beépülése érdekében.
 
Visszajelző lap segítségével tartjuk a kapcsolatot, ahol észrevételek mellett távoktatós Hallgatóink kérdéseket tehetnek fel az aktuális asztrológiai tananyaggal kapcsolatosan, melyet a következő oktatási napon igyekszünk megválaszolni.
 
Az online tanulócsoport további segítséget adhat az asztrológia tanuláshoz amellett, hogy kapcsolatápolásra is alkalmas az adott évfolyamon.
 
Asztrológia távoktatásban részt vevő Hallgatóinknak is kötelező a személyes részvétel a gyakorlati képzési napokon, valamint a képzési folyamatot lezáró írásbeli modulzárón, ha tanúsítványt szeretnének kapni. Egyéb esetben óralátogatási igazolást tudunk kiállítani.
 
A második és harmadik modul során 2-2 gyakorlati nap van, mely horoszkópállításból áll. A negyedik modul folyamán 4 gyakorlati napon kötelező a személyes jelenlét, amikor konkrét asztrológiai elemzéseket végzünk. Ezek időpontját a tanév kezdetén megadjuk pontosan, így időben lehet tervezni a más jellegű programokat, elfoglaltságokat.

Természetesen a távoktatásos forma nem zárja ki a személyes jelenlétet, bármikor, amikor erre a Hallgatónak igénye és lehetősége van...

Amennyiben nem folytatja valaki asztrológiai tanulmányait, óralátogatási igazolást állítunk ki számára, mellyel később bejelentkezhet az írásbeli modulzáróra, csatlakozhat egy következő csoporthoz.
 
Az első modulos asztrológia képzés esetében az év folyamán BÁRMIKOR jelentkezhetsz a távoktatási képzési formára, ha úgy ítéled meg, hogy a decemberi modulzáróig a rendelkezésedre bocsátott videóanyag alapján el tudod sajátítani a tananyagot!
 
A képzésbe lépési módokról itt tájékozódhatsz! 
 
Ha korábban tanultál már asztrológiát, csatlakozhatsz a II. modulos asztrológus hallgatóinkhoz egy előzetes tudásszint mérés után! Ezt a különbözeti vizsgát nem csak személyes jelenléttel tudod kivitelezni, hanem online is tudunk erre lehetőséget adni!

Távoktatással mind a négy évfolyamon lehetőséged van elsajátítani a tananyagot!

Élj ezzel a lehetőséggel, ha szeretnél pszichológiai szemléletű integrált asztrológiát tanulni, de messze élsz az iskolánktól, anyagilag nehezen engedheted meg magadnak a havi utazási költséget, vagy bármi más megakadályoz abban, hogy személyesen jelen legyél!

Téged is vár a pszichológiai szemléletű Artemisz Asztrológia Iskola!

Új első modulunk 2018. január 27-én indul Debrecenben!

Csatlakozhatsz a csoporthoz! Távoktatást is választhatsz!
 

ITT VÁRJUK ELŐZETES JELENTKEZÉSED AZ ASZTROLÓGUS KÉPZÉSRE!
 
Artemisz Asztrológia Iskola
Tel: 30/ 479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892 
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Skype: artemiszmuhely