Követelményrendszer

Elsősorban a hallgatók
saját önismereti munkájának mélyítésén keresztül adjuk át
az asztrológiai alapismereteket,
személyes élményen keresztül segítjük
a horoszkóp elemzésének elsajátítását...

 

 

 
Hallgatóink személyes jelenlét formájában vagy távoktatási keretek között pszichológiai szemléletű asztrológus tanácsadónak készülnek, akik lelki útmutatással támogathatják a jövőben hozzájuk forduló embertársaikat.

Helyet kapnak hallgatóink között azok is, akik "csak" saját ön- és sorsismeretüket szeretnék fejleszteni az asztrológiai szemléletmód elsajátításával, a horoszkóp értelmezés megtanulásával.

Hiteles és korrekt tudásanyag átadására törekszünk, egyéni konzultációs lehetőséget és kiscsoportos munkát biztosítunk Hallgatóink számára. "Cserébe" nekünk is vannak elvárásaink. Hallgatóinktól minden modulban beadandó házidolgozatot várunk, melynek alapját a saját horoszkóp ábrájuk adja. A modulok végén az aktuális modul anyagából modulzáró tesztet írnak, melyeket összesítve értékelünk.
 

Hallgatóink asztrológiai esszédolgozatai

A négymodulos pszichológiai szemléletű asztrológia tanfolyam részét képezik a hallgatóink által készített esszé típusú házi dolgozatok, melyek alapját a saját születési képletük (születési horoszkóp, radix) szolgáltatja. Az írásbeli modulzáró vizsgára való bocsátásnak feltétele az esszék időben történő leadása.

E feladat lehetőséget ad tanulóinknak arra, hogy az elméletben elsajátított asztrológiai ismereteket saját horoszkópjukra vetítve önmagukra vonatkoztassák. A cél az, hogy az intellektuális ismereteket képesek legyenek felismerni saját élethelyzeteikben, sorsukban. Így elsősorban önmaguk mélységeibe tekintenek, saját lelki működéseik összefüggéseit kezdik felismerni és megérteni, mielőtt mások számára adnak asztrológiai tanácsokat. Önismeretük fejlődésében ennek az integrációs folyamatnak óriási szerepe van.

Az egymásra épülő évfolyamok/modulok esszédolgozatai az aktuális asztrológia tananyagot veszik alapul.

Modulzáró vizsga

A tanév minden évfolyamon az írásbeli modulzáróval fejeződik be. Ennek eredményéről TANÚSÍTVÁNYT állítunk ki, mely alapja lesz a következő modulra való jelentkezésnek. Ha nem akarsz tovább tanulni a következő modulban, ÓRALÁTOGATÁSI IGAZOLÁST állítunk ki számodra, ezzel jelentkezhetsz később modulzáró írásra.

Asztrológus záró vizsga

A 400 órás – 4 modulos "Pszichológiai szemléletű asztrológus tanácsadó" képzés végén azok az asztrológus jelölt hallgatóink, akik mind a 4 modulról rendelkeznek Tanúsítvánnyal, asztrológus záró vizsgára jelentkezhetnek, de ez nem kötelező.
 
A záró vizsgával kapcsolatos részletes információkat itt éred el! 

Tandíj

A képzésben való részvétel és az írásbeli modulzáróra való bocsátás feltétele az aktuális modul szerződésben is rögzített tandíjának teljes megfizetése! Ezt egy vagy több összegben, valamint havi bontásban is fizetheti az asztrológushallgató!

Kedvezményeink
- Minden olyan asztrológushallgató után, aki a TE ajánlásoddal képzési szerződést köt velünk az I. modulra, 10 % kedvezmény illet meg!

- Együtt élő családtagok esetében, ha mindketten járnak asztrológia iskolánkba párhuzamosan, (szülő - gyerek, férj - feleség) az egyikük 50 %-os tandíj-kedvezményben részesül!

​- Szociálisan indokolt helyzetben kedvezmény igényelhető. (Az egy főre eső havi jövedelem mértéke nem haladja meg a mindenkori hatályos nyugdíjminimumot. Ennek igazolása szükséges az igényléshez.)

TANULMÁNYI VERSENYÜNK évfolyamonkénti legjobb eredményt elérő hallgatóit a következő tanévben 50 %-os tandíjkedvezmény illeti meg!

Amennyiben évet hagy ki valaki tanulmányai folyamán (ennek mértéke két modul között nem lehet több mint 2 tanév!), az utoljára elvégzett modul ingyen látogatható az asztrológus hallgató számára a folytatás előtt!

Téged is várunk a pszichológiai szemléletű integrált Artemisz Asztrológia Iskolában!

Új első modulunk 2018. január 27-én indul Debrecenben!

Csatlakozhatsz a csoporthoz! Távoktatást is választhatsz!
 

ELŐZETESEN ITT REGISZTRÁLHATOD MAGAD A KÉPZÉSRE! 

Artemisz Asztrológia Iskola
Tel: 30/ 479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Skype: artemiszmuhely