Horoszkópállítás

A horoszkópállítási gyakorlati nap, hallgatóink számára az elméleti asztrológiai alapismeretek belső megtapasztalásán keresztül a tudásuk elmélyítését segíti, saját horoszkóppal dolgozva önismereti tapasztalatokat ad...

 

 

 


Horoszkópállítás = Asztrodráma 

Az asztrodráma, azaz a horoszkópállítás az integrált, pszichológiai szemléletű asztrológia tanfolyamunk - asztrológusképzésünk - gyakorlati részét színesíti a 2. és 3. évfolyamunkon.

Az asztrodráma, azaz a horoszkóp állítás a pszichológiai asztrológia intellektuális tudástárának gyakorlati megnyilvánulása, melynek során közvetlen, személyes tapasztalatokat szerezhetnek asztrológushallgatóink azokról az energiákról, archetipikus működésekről, amelyek a személyes horoszkópban csak vizuálisan láthatók.

Asztrológia + Hellinger féle rendszer- és családállítás + Pszichodráma = Horoszkópállítás 

Az új módszert a Hellinger-féle rendszerállítási, családállítási tapasztalat és az asztrológiai tudás ihlette, melyet kiegészítve a pszichodráma eszköztárával folyamatosan használunk és fejlesztünk 2003 óta.
 
Komoly és nagyon hatásos önismereti tapasztalat közvetlenül beleágyazódni a születési horoszkóp ábra élő energiarendszerébe. Aktív kapcsolatba kerülni annak egy-egy pontjával, "dolgozni vele" a mélyebb megértés és fejlődés érdekében.
 
Asztrológus hallgatóink szabadon és önként jelentkeznek saját horoszkóp állításra a gyakorlati napokon, amikor ők maguk úgy érzik, megértek rá. Aki megfigyelőként és segítőként szeretne csak gyakorlatiasabb meglátásokra szert tenni, azt is megteheti.
 
Asztrológus hallgatóink visszajelzéseit a horoszkóp állításról itt elolvashatod 

Miért tartjuk hatékony eszköznek a pszichológiai szemléletű asztrológia tanulása során?

- A horoszkópállítás teljesen más, gyakorlati tapasztalatszerzési lehetőséget kínál az asztrológia, a horoszkóp értelmezés iránt érdeklődőknek.
 
- A rendszerállítás, mint csoportos módszer, lehetővé teszi, hogy a horoszkópot, mint adott struktúrát a térben megjelenítsük, és más perspektívából rátekintsünk.
 
- A horoszkópállítás során az asztrológiai szimbólumokon keresztül lehetővé válik azokkal a tudatos kapcsolatteremtés, mely asztrológushallgatóink önismeretét mélyíti, az önfejlesztést segíti.
 
- A születési horoszkópunk egy-egy pontjában annak gondolati, érzelmi tapasztalatait tudatosíthatjuk, olyan mértékben, aminek a befogadására aktuálisan készen állunk.
 
- A közvetlen érzelmi átélés komoly felismerésekhez vezet életünk fontos kérdéseivel kapcsolatosan. Ha szükséges, a változtatáshoz vezető lépéseket megtalálhatjuk, kipróbálhatjuk.
 
- Egy ismerős csoport védett és biztonságos közegében támogató erőforrások segítik a szembesülést és változást.
 
- Átélhetjük az aktuális időminőség közvetlen hatását életünkre.
 
- Mindezzel asztrológushallgatóink önismeretének fejlődését, saját szakmai tapasztalataink bővülését segítjük a horoszkópállítási gyakorlatok során.

Ma már nemcsak családi rendszerek felállítására, hanem szervezeti struktúrák, fogalmak jobb áttekintésére, megértésére is használják a technikát. Mi is alkalmazzuk mundán asztrológiai témakörökben is.

Önmagunkat ismerjük legkevésbé!?

Köztudott, hogy lehetünk bármilyen képzettek, önmagunkra, a személyes horoszkópunkra (radixunkra) van a legkevesebb rálátásunk. A horoszkópállítás gyakorlati technikája vakfoltjainkat hozza felszínre, teszi egyre inkább láthatóvá. Élővé és direktté teszi a horoszkópunkat, mélyíti az asztrológiai szempontú önmegismerést, hatékonyabbá válhat az erőforrások felfedezése, megerősítése, aktiválása, valamint a problémás hatások megértése.
 
Hiszen hasznos eszközünk a születési horoszkóp, nem más, mint az egyéni belső energetikai rendszerünk!
 

HA FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSED, KÉPZÉSÜNKRE ITT JELENTKEZHETSZ! 
 

Téged is vár a pszichológiai szemléletű Artemisz Asztrológia Iskola!

Új első modulunk 2018. január 27-én indul Debrecenben!

Csatlakozhatsz a csoporthoz! Távoktatást is választhatsz!

Artemisz Asztrológia Iskola
Tel: 30/ 479-2392
Irodai telefon: 
06-52/786-892 
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Skype: artemiszmuhely