Asztrológus képzésről

Az Artemisz Asztrológia Iskola 2003 óta várja Debrecenben azokat a hallgatókat, akik pszichológiai-spirituális szemlélettel kívánják integrált egésszé tenni a tradicionális asztrológia évezredes tudástárát...

 

 

 


Vár az integrált, pszichológiai szemléletű Artemisz Asztrológia Iskola Debrecenben, ha

- a célod „csak” önmagad jobb megértése, egy útmutató eszköztár elsajátítása

- segítő szakmában dolgozol, és szeretnéd tudásodat újabb gyakorlatias módszertannal kibővíteni

- ezután szeretnél segítővé, tanácsadóvá válni

 

Képzési programunkat 2009-ben állami nyilvántartásba vetettük 00721-2009 szám alatt. Oktatási módszertanunk azóta folyamatosan fejlődik, csiszoljuk azt saját minőségbiztosítási szempontjaink alapján.


Távoktatási formában elérhetővé tettük asztrológus tanácsadó képzésünket azok számára is, akik nem tudják vállalni a folyamatos, személyes jelenlétet az oktatási napokon.

A távoktatási formáról részletesen itt tájékozódj! 

Akik már tanultak valahol asztrológiát, de tudásukat elégtelennek érzik, vagy szeretnék pszichológiai szemlélettel integrálni azt, lehetőségük van különbözeti vizsga után csatlakozni a képzéshez. Ennek megírására már online is van lehetőség!

Asztrológus képzési rendszerünk kellően rugalmas, egyszerre egy modulra (egy évre) kötünk képzési szerződést. Maximum 2 évet kihagyhat a hallgató két modul között, ha személyes élethelyzete úgy kívánja.

Moduljainkat modulzáró írásbeli vizsgával fejezzük be, melynek sikeres megírása esetén az adott modulról kiállítjuk a Tanúsítványt. Mind a 4 modul sikeres elvégzése után jelentkezhet be komplex záróvizsgára az a hallgató, aki szeretne „Pszichológiai szemléletű asztrológus tanácsadó” Oklevelet szerezni. Természetesen ez nem kötelező.

Asztrológus tanácsadó csoportjainkba azok jelentkezését várjuk:

- akik a horoszkóp elemzésen keresztül önismereti szintjük mélyülésére vágynak…

- alapvető céljuk egy szimbólumrendszer elsajátításán keresztül a világképük tágítása...

- az eddig rejtett összefüggések felfedezésére való törekvés jelen van életükben...

- nyitottak a pszichológiai ismeretek és spirituális látásmód ötvözésére…

- keresik a kapcsolatot különböző személyiségvonásaik, családi kapcsolataik, megélt élethelyzeteik és személyes sorsuk, horoszkópjuk elemei között...

- készek arra, hogy változzanak, fejlődjenek az asztrológia univerzális nyelvének elsajátítása következtében...

- szeretnének jobban boldogulni, könnyebben eligazodni életünkben és az emberi kapcsolatainkban a horoszkópjuk mélyebb megértése által...

- az asztrológia által nyújtott önismereti munka után szeretnének mások segítségére lenni, tanácsadást gyakorolni…

Pszichológiai szemléletű asztrológus tanácsadó képzésünk moduláris rendszerű...

Az első három modul az alapokat adja, a negyedik modul a tanácsadóvá válást segíti, bevezet az asztrológiai praktikumba.

A pszichológiai szemléletű asztrológus képzésünk első modulja 80 órás (10 X 8 óra havi egyszer), második és harmadik modulja 100 órás (80 óra elmélet + 20 óra gyakorlat: Horoszkópállítás), negyedik modulja 120 órás (80 óra elmélet + 40 óra gyakorlat).

I.modul

II.modul

III.modul

IV.modul


Égi mechanika
Asztrológiai elemtan
Planéták
Jegyek
Házak
Fényszögek

Archetípusok

Pszichológiai ismeretek az analitikus iskoláktól az integrál szemléletig
Lilith pszichológiája

Diszpozítorok 

Gyakorlat:
Horoszkópállítás

Planéták a jegyekben
Planéták a házakban

Szaturnusz ciklusai
Felszálló és leszálló holdcsomópont


Gyakorlat:
Horoszkópállítás

 

Fényszög kapcsolatok
A tanácsadás pszichológiája
Orvosi asztrológia
Szinasztria
Mundán asztrológia
Prognózisok

Gyakorlat: elemzések
 

HA FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSED, ELŐZETESEN ITT REGISZTRÁLHATSZ,
TEHETSZ FEL KÉRDÉSEKET!
 

 

A pszichológiai asztrológia tanfolyam ütemezése

Moduljaink minden évben januárban indulnak és decemberig tartanak. Minden évfolyamon az elméleti oktatás során havonta egyszer találkozunk asztrológus hallgatóinkkal, szombatonként 9-17 óráig. A második és harmadik évfolyam számára a horoszkópállító gyakorlati napok egy hétvégét vesznek igénybe. A negyedik modulosok tanácsadóvá válást segítő gyakorlati napjai is szombaton vannak általában. Egy képzési nap 8 akadémiai órának felel meg (8 X 45 perc).
 
A pszichológiai szemléletű asztrológus tanácsadó képzés időpontjait a modul első képzési napján megkapják a jelentkezők. Júliusban és augusztusban nyári szünetet tartunk mi is, asztrológus hallgatóink elkészíthetik a házidolgozatokat.
 
Hallgasd meg tájékoztatónkat asztrológus tanácsadó képzésünkről! 
 
 
A modulokat sikeresen teljesítők számára TANÚSÍTVÁNYT állítunk ki. Ezek birtokában tudnak asztrológus záró vizsgára jelentkezni. Sikeres záró vizsga esetén asztrológus jelölt hallgatóink megkaphatják a „Pszichológiai szemléletű asztrológus tanácsadó” végzettséget igazoló OKLEVELET.
 
Akik nem szeretnének tanácsadóvá válni, de szeretnék önismeretük fejlesztése céljából pszichológiai szemléletű integrált asztrológiát tanulni, azokat a modulzárók megírása alól felmentjük. Ebben az esetben ÓRALÁTOGATÁSI IGAZOLÁST állítunk ki számukra. Ha a jövőben meggondolnák magukat, ezzel jelentkezhetnek modulzáró vizsgára.

Milyen „haszonnal” jár a pszichológiai szemléletű asztrológus képzésben való részvételed?

Az asztrológus oktatás során elsajátíthatod az asztrológia tradicionális alapjai (csillagjegyek leírása, horoszkópkészítés, ascendens meghatározás, karma, életfeladat feltérképezés, radix elemzés, holdnaptár használata) mellett, a kapcsolódó pszichológiai ismereteket, a tanácsadás technikáit is.
 
Ha asztrológushallgatónk leszel, megkapod bepontosított saját horoszkópodat, s így a tanultakat önmagadra vonatkoztatva tudod integrálni, ezzel is bővítheted önismeretedet.
 
Részt vehetsz előadásainkon, programjainkon, zárt körű workshopjainkon.
 
A pszichológiai szemléletű asztrológia, hozzájárul a fejlődésedhez, segít világképedet kitágítani, nagyobb összefüggésekbe helyezni a történteket, toleránsabbnak lenni önmagadhoz, embertársaidhoz.
 
A tanfolyam során empátiában, felismerésekben fejlődhetsz, s hatékonyabban tudsz segíteni a hozzád fordulóknak. Ez a változás jól nyomon követhető azok életében, akik már részt vettek az önismeretet is mélyítő, fejlődés-centrikus pszichológiai szemléletű asztrológia képzésen
 
Ezen kívül nyersz egy jó csapatot, hasonló gondolkodású és érdeklődésű barátokra találhatsz...

Téged is vár a pszichológiai szemléletű integrált Artemisz Asztrológia Iskola!

Új első modulunk 2018. január 27-én indul Debrecenben!

Csatlakozhatsz a csoporthoz! Távoktatást is választhatsz!
 
Artemisz Asztrológia Iskola
Tel: 30/ 479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892 
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Skype: artemiszmuhely