Bemutatkozás

Az Artemisz Asztrológia Iskola
2003 óta várja Debrecenben
azokat a hallgatókat, akik pszichológiai-spirituális szemlélettel kívánják integrált egésszé tenni a tradicionális asztrológia évezredes tudástárát...


 

 


 

"Hiszünk abban, hogy a nem túl távoli jövőben a horoszkóp elemeinek értelmezését, az analógiák tanát már állami oktatási intézményekben is taníthatjuk felnőtteknek, gyermekeknek egyaránt. Segítve ezzel minden ember önismeretét, spirituális fejlődését, kibontakozását! Addig is ezt a célt szolgáljuk saját lehetőségeinken keresztül, eljutva azokhoz, akikben már megérett az elhatározás, hogy fejlődjenek."

Képzésünk az önismeretet fejleszti, asztrológiai/holisztikus gondolkodásra tanít, pszichológiai szemléletű horoszkópkészítést, - elemzést oktat. Az asztrológia iskola tematikáját és oktatási programját Krisztina dolgozta ki, aki a klasszikus asztrológiai alapokat gyakorlatias módon ötvözte a pszichodráma vezetői és családterapeuta képzésen elsajátított pszichológiai ismeretanyagokkal.
 

Ha már idáig eljutottál, biztosan érdekel, honnan indultunk…

- 2003-ban alapítottuk meg az Artemisz Önismereti Műhelyt, melynek szerves részét képezte az asztrológia oktatása, az önismereti módszerek egyéni és csoportos alkalmazása mellett.
 
- Az intézmény Oláhné Mednyánszki Krisztina szakmai irányítása mellett működik és fejlődik, Benedek Emília nélkülözhetetlen munkájával támogatva.

- 2004 óta folyamatosan működnek pszichodráma – önismereti csoportjaink

- 2008-ban alapítottuk a pszichológiai szemléletű Artemisz Asztrológia Iskolát, asztrológus tanácsadó képzésünket állami nyilvántartásba vetettük 

- Egyéb rövidebb önismereti kurzusokat/work-shopokat/képzéseket szervezünk
 
- Korábbi kereteinket „kinőttük”, Önismereti Műhelyünknek, Asztrológia Iskolánknak állandó helyet teremtettünk Debrecenben
 

Mindennapi munkánkkal segítjük a korszellemnek megfelelő gondolkodásváltást!


A kor, melyben élünk megköveteli a gondolkodásváltást. A józan ész megőrzése mellett, fel kell élesztenünk intuitív, analógiás tudásunkat. E gondolkodásmód fejlesztéséhez kitűnő eszköz az asztrológiai látásmód, a horoszkóp elemzés elsajátítása.

A reális és intuitív gondolkodást együtt használva tudunk helyes, fejlődésünket szolgáló döntéseket hozni. Ebben kaphatunk segítséget az ősi csillagbölcsességtől, melyet a mai pszichológiai ismeretekkel kombinálva nagyon hatékony önismereti eszközt fejleszthetünk ki magunknak.
 

Minden tanácsadónak, kiemelten, ha „misztikus” dologgal foglalkozik, hatalom van a kezében!

Az asztrológusokat mindig, minden korban félelemmel vegyes tisztelet vette körül. S ettől a tisztelettől ma is meg lehet részegülni!

Pszichológiai értelemben minden segítő, tanácsadó, így az asztrológus is a „NAGY” szerepébe kerül. Kellő önismerettel nem rendelkező személy kezében mindenféle szellemi, asztrológiai tudás, „mágikus” képesség, olyan, mintha egy gyermek kezébe veszélyes fegyvert adnánk.

Az ilyen asztrológus a tudását, hibás belső beidegződései, személyiségpatológiái, téves küldetéstudata alapján fogja használni. Ezért volt fontos a múltban minden szellemi iskolában, hogy a belső képességek felébresztése csak az önismeret fejlesztésével párhuzamosan történhetett. Erről ma sem feledkezhetünk meg!
Ezt segítjük komplex képzésünkkel, ahol elsődleges hallgatóink önismereti munkája, fejlesztése, pszichológiai ismeretek tanítása.
 

Amit kínálunk érdeklődőink számára

 
- "PSZICHOLÓGIAI SZEMLÉLETŰ ASZTROLÓGUS TANÁCSADÓ" képzés, mely egyaránt elérhető érdeklődő laikusok, segítő szerepben dolgozók és tanácsadói munkát ezután elsajátítók számára. Ezt a képzési programunkat állami nyilvántartásba vetettük 2009-ben 00721-2009 számon, azóta folyamatosan fejlesztjük minőségbiztosítási szempontok alapján.
 
- Folyamatosan indítunk önismereti, és személyiségfejlesztő képzéseket, csoportokat, melyeket a PSZICHODRÁMA módszerével vezetünk.
 
- ASZTROLÓGUSI PRAXIST folytatva egyéni érdeklődők számára teljes körű személyiség és sorselemzést készítünk, melyben a tradicionális asztrológiai tudást pszichológiai ismeretekkel integráljuk.
 
- Egészséges életmód, asztrológia, önismeret, személyiségfejlesztés témakörökben folyamatosan publikálunk,  melyet weblapjainkon nyomon követhettek:
 
MINDEN AMI ÖNISMERET 
MINDEN AMI ASZTROLÓGIA 
 
- Saját szervezésünkben előadásokat, workshopokat tartunk, melyre várunk szeretettel! 
  Meghirdetett programjainkat, nyilvános előadásainkat, aktuális írásainkat itt találod
 
- Felkérések alapján részt veszünk életmódnapokon, munkahelyi programokon, valamint előadásokat tartunk.

Jelen vagyunk a Facebookon:
 
 

Téged is vár a pszichológiai szemléletű integrált Artemisz Asztrológia Iskola!

Új első modulunk 2018. január 27-én indul Debrecenben!

Csatlakozhatsz a csoporthoz! Távoktatást is választhatsz!
 

ELŐZETESEN ITT REGISZTRÁLHATOD MAGAD A KÉPZÉSRE, KÉRHETSZ TÁJÉKOZTATÓT! 


Artemisz Asztrológia Iskola
Tel: 30/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Skype: artemiszmuhely