Letöltések

Ezeket használhatjátok asztrológia tanulmányaitok során: AstroSky, Iastro.
3 féle programot letölthettek: Lunabar, Regiomontanus, Stellárium.
Ezen kívül online horoszkóp készítő és ascendens számító programot is ajánlunk. 

 

ASTROSKY PROGRAM RENDELÉS HALLGATÓINK SZÁMÁRA!

Lite verzió:                                                                                Full verzió:

5 db esetén     10% kedvezmény    26.100 Ft/db                       5 db esetén     15% kedvezmény     38.250 Ft/db

AstroSky asztrológiai rendszer (Klikk!)

 

ONLINE HOROSZKÓP KÉSZÍTŐ PROGRAM

Az itt található angol nyelvű program segítségével könnyen és látványosan készítheted el a horoszkóp ábrádat, amennyiben rendelkezel a születés pontos hely és időkordinátáival. A program nyelve angol, de az asztrológiai jelzéseket és magát a horoszkóp elemeit le tudod olvasni a radix ábráról, ha érted az alap asztrológiai jeleket!

Ide klikkelj!


ASCENDENS SZÁMÍTÓ PROGRAM

Az itt található angol nyelvű panelt, ha kitöltöd, megadja neked a keresett ascendenst, amennyiben rendelkezel a születés pontos hely és időkordinátáival. A keresett ascendenst is angolul adja meg a program, de ha nem érted a szöveget, az asztrológiai jelzést és a megadott fokszámot akkor is le tudod olvasni!

Ide klikkelj!

 

LUNABAR

A Hold fázisainak és egyéb jellemzõinek kiszámítását elvégzõ segédprogram. Ha telepítjük, számítógépünk asztalán ikon formájában láthatjuk. Folyamatosan mutatja, melyik jegy előterében tartózkodik a Hold, s milyen fázisban (fogyó, növő stb)

Letöltés


STELLÁRIUM 0.10.2

Planetárium program, mely segítségével ismerkedni lehet a csillagos égbolttal! Tér-idő koordinátákat be lehet rajta állítani.
Miután letöltöttük a file-t, hozzunk létre egy könyvtárat (mappa), pl. a C meghajtón "PROGRAM" név alatt. Majd a letöltött állományt csomagoljuk ki ebbe a könyvtárba. Ezt követõen a Sajátgép ikonra kattintás után, keressük meg a programot a C meghajtónkon. A következõ lépésben nyissuk meg a könyvtárat, és a program ikonját másoljuk ki az asztalra. A másolás után az ikonra kattintunk az egér jobb gombjával, és írjuk be az elérési utat. Mindezek után már a program használható, melyet nem kell külön telepítenünk.

Letöltés

 

REGIOMONTANUS

Magyarország első szabad forráskódú, ingyenes asztrológiai programja. A felhasználóbarát menürendszer, az egyszerű kezelhetőség és a változatos beállítási lehetőségek teszik alkalmassá a programot arra, hogy bármelyik asztrológiai irányzat követője számára megbízható társ legyen asztrológiai munkája során. Regiomontanus a planéták házúri minősége, az énállapotok kijelzése mellett, a planétaperspektívák, drakonikus horoszkóp és a Szekunder direkciós Hold (havi léptetéssel) lehetőségeit is tartalmazza. Továbbá található benne egy beépített "Horoszkópolvasó" is, mely az asztrológiai munka legnehezebb részét jelentő ábrafejtésben nyújt pótolhatatlan segítséget a kezdőknek illetve az asztrológiával most ismerkedőknek. 

Letöltés

 

IASTRO Online Asztrológiai program (Klikk!)


PLACIDUS (Klikk!)

A Placidus szabad változata ingyenesen használható. Természetesen van benne néhány korlátozás a teljes változathoz képest, ám még így is tulajdonképpen egy teljes értékű horoszkóp-készítő program, hiszen a leglényegesebb dolgok már ebben is benne vannak! Asztrológus-tanoncoknak, kezdőknek, tanuláshoz remekül megfelel, arról nem is szólva, hogy így egy remek ingyenes lehetőség nyílik a program megismerésére. FIGYELEM! A szabad változathoz NEM jár támogatás!

 

Artemisz Asztrológia Iskola
Tel: 30/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892 
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Skype: artemiszmuhely